- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.781
bende gecen ay kendıme söz verdım alıcam dıye aldımal canım benım bence ıyı oluyor
Böbreğinin büyüklüğü moralimi bozuyor cok yorgun hissediyorum ya
Canim cok sukur ilk gunku gibi degil ama su an da jafiften kasiniyo acaba catliyo mu daha simdiden gobegim moralim bozulduCanim ne yaptin bilmiyorum ama kasinman normal olabilir cok turşu yemissin böbrekler yorulmuş düzgün calisamamissa kasinman normal
Ahh canim sende benim gibisin ama hic dusunme bence ya ne kadar bilebilirler ki Allahin izniyle hicbiseyi yok yavrunun doktorlar neler neler söylüyor neler duyuyoruz valla hic boyle seyler dusunme Rabbimin izniyle yavrun saglicakla gelecekBöbreğinin büyüklüğü moralimi bozuyor cok yorgun hissediyorum ya
Ablacim doktor kist yuzunden gebelik olusmaz falansa ziyan olmasın yumurta diye demiştir sıkma canınıadetimin 1.günü 22 mm. kist vardı yumurta çatlamamış.dün akşam adetimin 5.günü gittim 14 mm. düşmüş büyüklüğü.küçüklmeye başlammış cuma günü yine gel bakalım dedi.bu ay zaten ilaç vermicem dinlen dedi.sonraki ay bidaha deneriz klomenle olmazsa bırakırız artık dedi.biliyosun yumurta sonradan oluşmaz doğuştan sayısı belli her yumurtaları uyardığımızda yumurtalarını kullanmış oluyoruz dedi.yani ben anladım anlayacağımı.mayısta klomen kullanalım olmazsa artık benle işin yok tüp bebek yaptır demeye getirdi.ona üzülüyorumrabbimin gücüne gitmesin darlandım iyice
Bn doktra gtmedn sölememstm canım. Bnce snde söleme he ktü bse olcandan demiorm yanlş anlama hm ne kdrlk oldgunu net ögrenrsn kesn olr yanine biliyim burda yok dış gebelik yk kimyasal gebelik yasayanlar var o yüüzden terettüt ettim. anne babamdan başka kimseye diyemedim . memlketten uzakta olduğum içi akrabalarım arayınca hamıleleık varmı deyınce yakınlaırm dıyemedım yok dedım hatta bugün birisi sordu daımın esı off söylesemmi birşey olurmu daha doktor a bıle gıtmedım
Sadece karnin kasiniyorsa büyümeye basladigindandir benim de kasiniyor arada zeytinyağı surmak lazım aslinda,Canim cok sukur ilk gunku gibi degil ama su an da jafiften kasiniyo acaba catliyo mu daha simdiden gobegim moralim bozuldu
ayy annem e dedim sadece o zaten Allah korusun kötü birşey olsa bile bilecek.Bn doktra gtmedn sölememstm canım. Bnce snde söleme he ktü bse olcandan demiorm yanlş anlama hm ne kdrlk oldgunu net ögrenrsn kesn olr yani
Ya ilk diyor ki buyuk ama gelişiyor normal sonra diyor ki ihmal etme arastirmaya git iki hafta icinde araştırma berbat bi hastane sanki bilmiyor ayrıca tek böbrekli digan var ya anlamıyorum bu doktor zirvalariniAhh canim sende benim gibisin ama hic dusunme bence ya ne kadar bilebilirler ki Allahin izniyle hicbiseyi yok yavrunun doktorlar neler neler söylüyor neler duyuyoruz valla hic boyle seyler dusunme Rabbimin izniyle yavrun saglicakla gelecek
Hadi yaa buyumeye basliyo demekki sadece karnim kasiniyi tatlımSadece karnin kasiniyorsa büyümeye basladigindandir benim de kasiniyor arada zeytinyağı surmak lazım aslinda,
Off canim bosver yaa emin ol hicbisey olmayacak artik dokyorlarada guvenmiyorum ben. Ya dusun bana dis gebelik demisti bitanesi. Ama canim sen bence bosver bekle Allahin izniyle bisey olmayacak ustune dusmeYa ilk diyor ki buyuk ama gelişiyor normal sonra diyor ki ihmal etme arastirmaya git iki hafta icinde araştırma berbat bi hastane sanki bilmiyor ayrıca tek böbrekli digan var ya anlamıyorum bu doktor zirvalarini
bitanem neye göre dış gebelikmi değilmi anlaşılıyorkiOff canim bosver yaa emin ol hicbisey olmayacak artik dokyorlarada guvenmiyorum ben. Ya dusun bana dis gebelik demisti bitanesi. Ama canim sen bence bosver bekle Allahin izniyle bisey olmayacak ustune dusme
Ay hadi hayırlı olsun canımBu ara kacirdik ama yine de ayni kilodayim...ciktim abla hersey normal sekerin yok ilac kullanmana bile gerek yok dedi...o zamn yukleme yapiklarimda da normalmis telas yapma dedi
Canim benim degerim sana dedim ya ilkin 24 cikti 14 saat arayla tekrar yqptigimdada 29 cikmisti doktorda bana kesinlikle saglikli gebelik degil demisti ya dis gebelik ya da kimyasal demisti sevincim kursagimda kalmisti. Doktorun yanindan cikar cikmaz kapida aglamaya basladim eşim biliyo neler yasadim 1 hafta icinde ama benim kendi doktorum bana olumsuz konusmamisti bekliyecez demisti yani tum doktorlara guvenilmiyobitanem neye göre dış gebelikmi değilmi anlaşılıyorki
ayy kafayı yıyeccem bebegım nasıl dıye daha kucuk gorunmezkı gıtsem(
Valla nlmiorm ki cnm enazndan tahlillrni yaptırırsnayy annem e dedim sadece o zaten Allah korusun kötü birşey olsa bile bilecek.
Rabbim korusun evet hastaneye haftaya gitsem nasıl olur ki görülür mü
Sn kan tahilili vrcktn vrdn mi cktmı sncayy annem e dedim sadece o zaten Allah korusun kötü birşey olsa bile bilecek.
Rabbim korusun evet hastaneye haftaya gitsem nasıl olur ki görülür mü
anladım canım evet her doktor aynı degıl malesefCanim benim degerim sana dedim ya ilkin 24 cikti 14 saat arayla tekrar yqptigimdada 29 cikmisti doktorda bana kesinlikle saglikli gebelik degil demisti ya dis gebelik ya da kimyasal demisti sevincim kursagimda kalmisti. Doktorun yanindan cikar cikmaz kapida aglamaya basladim eşim biliyo neler yasadim 1 hafta icinde ama benim kendi doktorum bana olumsuz konusmamisti bekliyecez demisti yani tum doktorlara guvenilmiyo
Laboratuvara gore değişiyor tabi benim bebiste devlette verdigim icin kani orada yine vermek zorunda kalmistim ilk nerede verdiysen oradan devam ettiriyorlar saglikli olsun diyetamam canım benim teşekkür ederim:))
ha bide özel hastaneyle sağlık ocagının yaptıgı kan testlerı farklı olabılırmı korkuyorum gecen guzel bı özel hastanede yaptırdım bugun uyduruk bı saglık ocagına gıttım de
evet kan verıp durcam sanırımValla nlmiorm ki cnm enazndan tahlillrni yaptırırsn
Canim doktor keseyi goremeyince oyle soyledi benim kanamamda vardi ama sen benim dustugum hataya dusme 1 hafta sonra doktora git ben cok acele ettim hergun farkli bi doktora gidiyordu mbitanem neye göre dış gebelikmi değilmi anlaşılıyorki
ayy kafayı yıyeccem bebegım nasıl dıye daha kucuk gorunmezkı gıtsem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?