- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.801
Senin de benim gibi doktorlar hep dandini ofDogru diosn canım da içm rht etmio işte söle brzdha zamn gecsnde özele gtcm
verdim canım çıkmadı yaaa sonuç dahaSn kan tahilili vrcktn vrdn mi cktmı snc
tamam canım gıtcemCanim doktor keseyi goremeyince oyle soyledi benim kanamamda vardi ama sen benim dustugum hataya dusme 1 hafta sonra doktora git ben cok acele ettim hergun farkli bi doktora gidiyordu m
belki sana söyleseydi sen evham yapacaktın hep kötüyü düşünecektin.vardır herşeyde bir hayır üzülme artıkGecn riskli oldgu içn 2hafta snraya vermş. megr risk varmş sukrlr olsn yabrumn kalbi atmaya baslamş 1ay snraya randevu verdi artk risk kalmadı dedi ama bde bna sor içm içimi yiyio
Bebegin herseyi normal sukur de bir bobregi büyük cikti önce önemli değil dedi öğleden sonra ihmal etme onemli dedi sinir oldumNasil yani canim. Ne dedi doktor benim haberim yok surekli giremedigim icin.
Ablacim doktor kist yuzunden gebelik olusmaz falansa ziyan olmasın yumurta diye demiştir sıkma canını
Ya bakıyorum netten tek böbrek büyükse 4-5 haftada bir kontrol diyor cogu dogumdan önce veya sonra düzeliyormus seytan diyo gitme bir daha doktora evde dogur oh misOff canim bosver yaa emin ol hicbisey olmayacak artik dokyorlarada guvenmiyorum ben. Ya dusun bana dis gebelik demisti bitanesi. Ama canim sen bence bosver bekle Allahin izniyle bisey olmayacak ustune dusme
Allah güzel yüzünün bu mübarek günlerin hatrina kabul etsin duani ablam inşallah bende kistle hamile kaldim biliyorsun belki klomen kisti büyütür diye vermemiştir belli olmaz ki olacak inşallah yakin zamanda o kokudan mutluluktan mahrum etmesin rabbimbebeem bu ay olsun diye o kadar dua ediyorum ki tam tersine kist var ve hala atmadı kendini.5.günümde yeni yumurta da görmedi henüz.hayırlısıyla gebe kalsam doğal yoldan da tüp bebeğe gerek kalmasa Allah'ım duamı kabul et ne olur
Ahh canim valla bende diyorum bazen hic gitmesem ne huzel olur ama iste gitmekte lazim. Mesela benim doktor haftaya 4 lu teste cagirdi ama yaptirmak istemiyorum odum kopuyo olumsuz bisey soyleyecek diye gitsen ayri bi dert gitmesen ayri bir dert Rabbim hakkimizda hayirlisini versin evladini saglicakla sorunsiz sikintisiz kucaklamayida nasip etsin insallah bitanem hic canini sikmaYa bakıyorum netten tek böbrek büyükse 4-5 haftada bir kontrol diyor cogu dogumdan önce veya sonra düzeliyormus seytan diyo gitme bir daha doktora evde dogur oh mis
Canim dis gebelikte kan degerin az çıkıyor ve saglikli yukselmiyor seninkinin maşallahi var dis gebelik degildir yani bosuna üzme kendinibitanem neye göre dış gebelikmi değilmi anlaşılıyorki
ayy kafayı yıyeccem bebegım nasıl dıye daha kucuk gorunmezkı gıtsem(
dua edicez tabiki bebişin için hayırlısıyla sağlıkla doğsun diye.üzme tatlı canını sen git doktorlarına yinede canım benim.Ya bakıyorum netten tek böbrek büyükse 4-5 haftada bir kontrol diyor cogu dogumdan önce veya sonra düzeliyormus seytan diyo gitme bir daha doktora evde dogur oh mis
amin inşaallah canım benimAllah güzel yüzünün bu mübarek günlerin hatrina kabul etsin duani ablam inşallah bende kistle hamile kaldim biliyorsun belki klomen kisti büyütür diye vermemiştir belli olmaz ki olacak inşallah yakin zamanda o kokudan mutluluktan mahrum etmesin rabbim
yaptirma kuzum istersen ikilide de birsey yok cok şükür yipranma bosuna özelde ise doktor para icin de isteyebilir belli olmazAhh canim valla bende diyorum bazen hic gitmesem ne huzel olur ama iste gitmekte lazim. Mesela benim doktor haftaya 4 lu teste cagirdi ama yaptirmak istemiyorum odum kopuyo olumsuz bisey soyleyecek diye gitsen ayri bi dert gitmesen ayri bir dert Rabbim hakkimizda hayirlisini versin evladini saglicakla sorunsiz sikintisiz kucaklamayida nasip etsin insallah bitanem hic canini sikma
Ama abla tmm da bna 2hfta önce bk bk gördn mü kalbi atıo dedi dunde dioki kalbi atmıodu. Önce sölemk istemedi. Bn riski neydi Dedm bna sacm sapn sorulr soruosn demeye getrdi Lafı knsmalar samimilestkce ortaya böle darma duman sorulr ckıo dio nasl snrm bozldubelki sana söyleseydi sen evham yapacaktın hep kötüyü düşünecektin.vardır herşeyde bir hayır üzülme artık
Aynen yaptirmayacam canim sadece usg ile baksin insani hep strese sokuyorlar vallayaptirma kuzum istersen ikilide de birsey yok cok şükür yipranma bosuna özelde ise doktor para icin de isteyebilir belli olmaz
Bni kandrmş ya nasl sinrlndm bde söleio risk neydi deynce ortdn kalkmşta risk ögrenmeme gerek ykmşSenin de benim gibi doktorlar hep dandini of
Bni kandrmş ya nasl sinrlndm bde söleio risk neydi deynce ortdn kalkmşta risk ögrenmemeSenin de benim gibi doktorlar hep dandini of
bse olmz canm mrk etmeverdim canım çıkmadı yaaa sonuç daha
Ablacim bana gel tekrar olceyim dese giderim araştırmaya git fikirlerini al diyo sanki doktor değil kendisi esimin gittigi doktor kadin dogumcu dahil hiçbir doktorunu onermiyorum arastirmanin diyo yanindaki benim doktorum oraya gönderiyor sinir oldum bir de ameliyata girecegim gec geldin surati yapti bende kapida bekliyordum siz önümden gectiniz dedim iyi madem gec bakalım dedi uyuz oldum onda vardi o gün bi haller... bende özlemişim Ablacim ayrıca :)dua edicez tabiki bebişin için hayırlısıyla sağlıkla doğsun diye.üzme tatlı canını sen git doktorlarına yinede canım benim.
ben doktoru şikayet etmiştim.1 sene sonra cevaplandı şikayetim ne yazıyordu biliyormusun.verilen son randevuya gelmemiştir.Be öküzün adamı bana sordunmu.beni çağırmadıki gideyim adetinle atacaksın düşük yapacaksın dedi.işte kayıtlarda yokum ya o tarihten sonra suçu bana yüklediler.benki 40 yaşında olucam.kan değerlerim yükselmemiş ilk gebeliğim hemde 2 günde bir haramidereden zeytinburnuna gidicem hastaneye de en son bana gel demişte ben gitmemişim.Allah aşkına buna kim inanır..o yüzden git doktoruna ama içini ferah tut.biz rabbimden istiyoruz herşey onun tecellisinde.bu arada seni gördüğüme çok sevindim kaç gün aradan sonra.
Tatlim risk yok dedi kafana taktin o zaman var dese ne olurdu onu düşün bir deBni kandrmş ya nasl sinrlndm bde söleio risk neydi deynce ortdn kalkmşta risk ögrenmeme gerek ykmş
anladım canm benim inşallah :)Canim dis gebelikte kan degerin az çıkıyor ve saglikli yukselmiyor seninkinin maşallahi var dis gebelik degildir yani bosuna üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?