- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.841
Kaç aydir gebelik için beklediğini canimkızlar bu deneme dediğiniz ne oluyor pardon?
mdk bu deneme dediğiniz ne oluyor pardon?
Hic denemedim 20sinde aksam leke gibiydi hastaligim dun tam basladi 20sini baz alip 10gun teste baslayacagim degilmial canım benım bence ıyı oluyor
Bebek çalışmasının kaçıncı ayı olarak yani :)kızlar bu deneme dediğiniz ne oluyor pardon?
Yatip uzansanKizlaarrrağlayacakm şimdi zor tutuyorum yaaa:'( sol kasigim sanki damar varda dokununca acıyor yaaa ağrıyor
Canim bu arada sende swarm var mi?eklemisken hepsini ekliyelim dimiIyi yaptın canm benm
Canim bu arada sende swarm var mi?eklemisken hepsini ekliyelim dimi
Foursguare yani canim yer bildirimi yapiyosun mekan ev gibiYok canm o ne ki bilmiyorum
Bebegin herseyi normal sukur de bir bobregi büyük cikti önce önemli değil dedi öğleden sonra ihmal etme onemli dedi sinir oldum
Sagol canim insallah bizde senden guzel haberler duyucaz...gecicek insallah merak etme!...sen kendine dikkat et...Oh şükür yaa bu ara iyi bi haber duymaya muhtaç kaldım. Ne var başımızda bilmiyorum yaa kayınvalidem böyle olunca eşim apar topar gelmek zorunda kaldı oteller arayıp durdu hep burda ters gitti bazı işleri sonra dün akşam yola çıktı tekrar Milasa döncekti sen araba bozul akşamın bi vakti kalmasın mı tek başına otobanda töbeler olsun dedm bu nedir böyle isyan ettiysem de allah affetsin ama çok bunaldım yahu hiçbi iş yolunda gitmez mi sinirlerim mahvoldu artk
Baktim teki büyükse kontrol diyorlar çoğu geciyormus ama doktor biraz abuk sabuk konustu iste cok onemli araştırmaya git böbrek yetersizligi olur falan ya tek böbrekli insanlar da var ki anlamıyorumİnternette bfalan baktin mi canım boyle bisi yasayan bir var mi diye .
Tatlm eline sağlk bende de bi düzeltme var 15 mayıs 14. DenemeHamilelik Takvimi
bebeem ----------------- ---13 Ocak-10.deneme
tm26 ----------------------- ---3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz ---------------- ---17 Mart-12.deneme
aysima00 ----------------- ---24 Mart-26.deneme
@emikra------------------------31 Mart-13.deneme
@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es ----------------- ---8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ------------ ---9 Nisan-23.deneme
nuclear ---------------------- ---11 Nisan-11.deneme
zeynepsibel --------------- ---16 Nisan-12.deneme
ekim2013 ------------------- ---16 Nisan-6.deneme
ftsch --------------------------- ---17 Nisan-13.deneme
moryel88 --------------------- ---21 Nisan-10.deneme
esoes1919 -------------------- ---21 Nisan-3.deneme
M melegggm -----------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ------------------- ---4 Mayıs 5.deneme
yaren92 ----------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
A amorevole ----------------------------8 Mayıs-24.deneme
nurun_ala_nur ---------------------- ---10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ------------------------ ---10 Mayıs-11.deneme
ciftsariliyumurta ---------------- ---15 Mayıs-24.deneme
Sağolsın canım yoğun bakımda yatması gerekirken dinlemedi çıkmak istedi şu an normal odada. Şekeri 521 oluyor sonra 400 küsür oluyor sürekli değişiyor ben şimdi yanında refakatçıyımCanim nasil oldu baban..iyi haberler duymaya ihtiyacimiz var grrcekten.,rabbim yardimciniz olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?