Gebe kalamayanlar buraya.....

Hamilelik Takvimi

bebeem --------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 --------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz -------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ----------------- ---24 Mart-26.deneme
@emikra------------------------31 Mart-13.deneme

@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es --------------------8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ---------------9 Nisan-23.deneme
nuclear -------------------------11 Nisan-11.deneme
zeynepsibel ------------------16 Nisan-12.deneme
ekim2013 ----------------------16 Nisan-6.deneme
moryel88 ------------------------21 Nisan-10.deneme
esoes1919 -----------------------21 Nisan-3.deneme
M melegggm -----------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ----------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 --------------------------7 Mayıs-9.deneme
A amorevole ----------------------------8 Mayıs-24.deneme
nurun_ala_nur -------------------------10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ---------------------------10 Mayıs-11.deneme

@zumrutanka-------------------15 Mayıs-24.deneme
ftsch -------------------------------15 Mayıs-14.deneme

bebeem sende unutmuşsun beni

Canm allah şifa versin bende kayınvalidemle ilgileniyorum herkes hasta ya allahım acılarını dindirsin sağ salim ayağa kalkmasını nasil etsin nerde varsa hasta

Baktim teki büyükse kontrol diyorlar çoğu geciyormus ama doktor biraz abuk sabuk konustu iste cok onemli araştırmaya git böbrek yetersizligi olur falan ya tek böbrekli insanlar da var ki anlamıyorum

Bilmiyorum ki canım internetten doktorlara falan bi sor. Allahın izniyle bisi olmaz

iyi hadi canım sevindim tek iyi olsun da yatsın hastanede.. bu arada eşim milasa gitti demişsin orada mı işi??
bizde 7 yıl milasta kaldık ta ondan soruyorum

Canm benm sağol vala. Geçici bi süre abilerinin yanına gitti kuzum bikaç aydır orda çalışıyo. Siz ne için ordaydınız yani eşinin işi gereği mi yoksa oralı mısınız :))

Ay deli yaaaolsun kiz kv iyilesince rengin yerine gelirinsallah...bende bugun seker cikmadi diye saldim diyeti kacamak yaptim yani:))))yarindan sonra toplarim artik....

:)) Inşaallah kuzum esmerken daha iyi hissediyorum çünkü salla ya boşver ye gitsin bi kere geldik şu dünyaya

Askolsunya benide unutmussunuzz(

Canm benm sağol vala. Geçici bi süre abilerinin yanına gitti kuzum bikaç aydır orda çalışıyo. Siz ne için ordaydınız yani eşinin işi gereği mi yoksa oralı mısınız :))
Yok canım eşimde bende doğma büyüme Aydınlıyız.. Eşimin kendi işi olduğu için burada oda Allah'a şükür..
Kendi ailemle gittim iş gereği güzel yerdir ama ben sevemedim insanın kendi memleketi başka

geçmiş olsun canım kv hastanedemi hala acil şifalar diliyorum

Sağol canm allah razı olsun. Anjiyo olmuştu ya o değil canm. Başımıza felaket geldi ki sorma çaydanlık devrildi yandı kayınvalidem. Çok kötüyüm daha yeni yeni toparlanıyorum hiç kendimde değildim pazar gününden beri

Kizceler kahverengi lekelenme yasayan oldu mu adet gecikti
Canim benim evet adet gecikmesinden dolayi kahverenginde olabilir hatta siyaha yakin bi renk ben gecen ay oyle lmustum biraz umitlendim hamileyimdir diye ama ertesi gun normallesti hersey tabi seni umutlandirmakta istemem ams bu ustune gorme denien seydende olabilirsinki insalllahhh oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…