- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.861
Yok canm o ne ki bilmiyorum
Cnm biraz sakinleş önce. Bi sıcak su torbası yap ayaklarna koy. Panik yapma saknKizlaarrrağlayacakm şimdi zor tutuyorum yaaa:'( sol kasigim sanki damar varda dokununca acıyor yaaa ağrıyor
Ahh canım inşallah... Bekliyoruz bakalım çıkıcam diye tutturuyorCanım benim inşallah tez zaman da iyilesir rabbim inşallah sifa verir cunku babasizligin ne demek olduğunu en iyi ben bilirim
Cnm çok geçmiş olsun. Aman diyim çıkarmayn. Sekrri cok yüksek. Allah korusun farklı yerlerden sorun yaratabilir. En cok da göze vuruyo.Ahh canım inşallah... Bekliyoruz bakalım çıkıcam diye tutturuyor
Sağol canım inat etmese yatsa işte ne var sankiCnm çok geçmiş olsun. Aman diyim çıkarmayn. Sekrri cok yüksek. Allah korusun farklı yerlerden sorun yaratabilir. En cok da göze vuruyo.
Cnm yanlş anlama ama korkutun biraz kör olsan ne yapacaksn sürekli muhtaç mı yaşayacaksn gibisinden. Doğru değil ama etkili olabilir.Sağol canım inat etmese yatsa işte ne var sankidoktor pazartrsiye kadar baei yat dedi ama dinlemiyor
Foursguare yani canim yer bildirimi yapiyosun mekan ev gibi
Ah canım bilsen ne diller döküyoruz o komaya girince hemen öleceğini sanıyor allah korusun komadan sonra felç olabilir çok tehlikeli ama anlatamıyoruzCnm yanlş anlama ama korkutun biraz kör olsan ne yapacaksn sürekli muhtaç mı yaşayacaksn gibisinden. Doğru değil ama etkili olabilir.
Ben de varim ama 4Tatlm eline sağlk bende de bi düzeltme var 15 mayıs 14. Deneme
eklersin canım bu arada KV nasıl oldu?Ay yok kuzum bilmiyorum bi ondan eksik kalmışım bak görüyon mu
Sagol canim insallah bizde senden guzel haberler duyucaz...gecicek insallah merak etme!...sen kendine dikkat et...
deneme 4 yazmıslar mesela 4 aydırmı demek oluyor?
slm kızzzAynen kuzum. Benmde 2 yıldır olmuyo mesela o yüzden 24. deneme yazıyo
eklersin canım bu arada KV nasıl oldu?
slm kızzz
nasılsınAs canm
iyi hadi canım sevindim tek iyi olsun da yatsın hastanede.. bu arada eşim milasa gitti demişsin orada mı işi??Bakayım nası bişeymiş
Sağol kuzum ya iyiye gidiyo morali de yerine geldi Bende onu öyle görünce düzeldim çok şükür allahıma verilmiş sadakamız varmış. Bakalım daha kaç gün kalcak belli değil ama yeterki iyi olsun işte görümcemle dönüşümlü kalıyoru işte
Ay deli yaaaAy inşaallah kuzum benm sağol allah bin kere razı olsun. Esmerdim şimdi bembeyazım betim benzim attı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?