Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bir türlü müsait olamadım babam kendi zoruyla yoğun bakımdan çıktı. Yatmadan önce 793tü komaya girmişti doktor çok riskli demesine rağmen dinlemedi Şimdi normal odaya aldılar burdada durmak istemiyor ne yapıcaz bilmiyoruz şekeri hala yüksek 521 çıktı sonra 400 küsür çıktı böbrekleri hasta safra kesesinde taş var bende başındayım. Siz ne durumdasınız ne var ne yok?

Sağol canım inat etmese yatsa işte ne var sanki doktor pazartrsiye kadar baei yat dedi ama dinlemiyor
Cnm yanlş anlama ama korkutun biraz kör olsan ne yapacaksn sürekli muhtaç mı yaşayacaksn gibisinden. Doğru değil ama etkili olabilir.

Cnm yanlş anlama ama korkutun biraz kör olsan ne yapacaksn sürekli muhtaç mı yaşayacaksn gibisinden. Doğru değil ama etkili olabilir.
Ah canım bilsen ne diller döküyoruz o komaya girince hemen öleceğini sanıyor allah korusun komadan sonra felç olabilir çok tehlikeli ama anlatamıyoruz

eklersin canım bu arada KV nasıl oldu?

Bakayım nası bişeymiş
Sağol kuzum ya iyiye gidiyo morali de yerine geldi Bende onu öyle görünce düzeldim çok şükür allahıma verilmiş sadakamız varmış. Bakalım daha kaç gün kalcak belli değil ama yeterki iyi olsun işte görümcemle dönüşümlü kalıyoru işte

iyi hadi canım sevindim tek iyi olsun da yatsın hastanede.. bu arada eşim milasa gitti demişsin orada mı işi??
bizde 7 yıl milasta kaldık ta ondan soruyorum

Ay inşaallah kuzum benm sağol allah bin kere razı olsun. Esmerdim şimdi bembeyazım betim benzim attı :))
Ay deli yaaaolsun kiz kv iyilesince rengin yerine gelirinsallah...bende bugun seker cikmadi diye saldim diyeti kacamak yaptim yani:))))yarindan sonra toplarim artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…