Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa gecmis olsun canim valla bende o anjudan dolayidir diye saniyom cok gecmis olsun

İşte benmde eşim ev tutalım bikaç ay sabredelim iş var burda dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum. Bide kanıma giriyo çok şirin çok güzel denize sıfır diye :))

İki gün gecikti gerçi daha çok değil. Zaten arada adet sancısı gibi sancı giriyor. Ümitlememek gerek canım haklisin gecen ayda 2gun gecikmisti zaten

aaaa geçmiş olsun canım nasıl oldu çok üzüldüm ya yanık kötü neresi yandı

aaaa geçmiş olsun canım nasıl oldu çok üzüldüm ya yanık kötü neresi yandı

Ayy yeniden yazmiim diye kopyaladım kuzum ayrıntılı yazmıştım

Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktan doktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş.Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...

ayyy canım ya inş. çabucak iyileşir çok çok geçmiş olsun daha büyük kazaları engellemiştir inş. bu kaza

Sen nasıl oldun bitanem ilerledi mi baloncukların

Su topladılar canım. Bi kısmı karardı bi kısmı daha yeni su topladı. Kurumasını beklicrz iste . ilaç kullandığım için artış yok olanlarda evresini tamamlıyor 10 günü bulur dedi doktor. Dun gece kaşıntı çöktü hic uyuyamadim bu aksam biraz daha iyiyim. KV nasıl oldu sen nasılsın. Bu arada kablo bağlandı bugün

İşte benmde eşim ev tutalım bikaç ay sabredelim iş var burda dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum. Bide kanıma giriyo çok şirin çok güzel denize sıfır diye :))
Evet is olanagi cok fazla bir yer denize yakin oldugu icin ama bende isinamadim nedense babam hatta dugunumu orda yapmak istedi karsi ciktim sonra memleketimize geldik zaten. Esin ne is yapiyo canim

ayyy canım ya inş. çabucak iyileşir çok çok geçmiş olsun daha büyük kazaları engellemiştir inş. bu kaza

Inşaallah bitanem inşaallah. Günahlarının kefareti olmuştur umarım. Her şerde bi hayr vardır derler ya bakalım inşaallah bunun ardından da güzel günler bizi bekler

Canim benimkide degistirirmisin bu ayda olmadi malesef. 11.deneme 20 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…