- 14 Mart 2015
- 113
- 85
- 18
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #77.901
Aaa gecmis olsun canim valla bende o anjudan dolayidir diye saniyom cok gecmis olsunSağol canm allah razı olsun. Anjiyo olmuştu ya o değil canm. Başımıza felaket geldi ki sormaçaydanlık devrildi yandı kayınvalidem. Çok kötüyüm daha yeni yeni toparlanıyorum hiç kendimde değildim pazar gününden beri
Yok canım eşimde bende doğma büyüme Aydınlıyız.. Eşimin kendi işi olduğu için burada oda Allah'a şükür..
Kendi ailemle gittim iş gereği güzel yerdir ama ben sevemedim insanın kendi memleketi başka
İki gün gecikti gerçi daha çok değil. Zaten arada adet sancısı gibi sancı giriyor. Ümitlememek gerek canım haklisin gecen ayda 2gun gecikmisti zatenCanim benim evet adet gecikmesinden dolayi kahverenginde olabilir hatta siyaha yakin bi renk ben gecen ay oyle lmustum biraz umitlendim hamileyimdir diye ama ertesi gun normallesti hersey tabi seni umutlandirmakta istemem ams bu ustune gorme denien seydende olabilirsinki insalllahhh oyledir
Yani umitlenip sonradan olmadigini gormekk cok kotu bi duygu ve ben bunu kac kere yasadim oyuzden hic biseye yormamaya gayret gosteriyomİki gün gecikti gerçi daha çok değil. Zaten arada adet sancısı gibi sancı giriyor. Ümitlememek gerek canım haklisin gecen ayda 2gun gecikmisti zaten
aaaa geçmiş olsun canım nasıl oldu çok üzüldüm ya yanık kötü neresi yandıSağol canm allah razı olsun. Anjiyo olmuştu ya o değil canm. Başımıza felaket geldi ki sormaçaydanlık devrildi yandı kayınvalidem. Çok kötüyüm daha yeni yeni toparlanıyorum hiç kendimde değildim pazar gününden beri
Haklisin canım. Nasip. Hepimiz hayırlısı için bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasinYani umitlenip sonradan olmadigini gormekk cok kotu bi duygu ve ben bunu kac kere yasadim oyuzden hic biseye yormamaya gayret gosteriyom
Cok gecmis olsunSağol canm allah razı olsun. Anjiyo olmuştu ya o değil canm. Başımıza felaket geldi ki sormaçaydanlık devrildi yandı kayınvalidem. Çok kötüyüm daha yeni yeni toparlanıyorum hiç kendimde değildim pazar gününden beri
AminHaklisin canım. Nasip. Hepimiz hayırlısı için bekliyoruz. Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Aaa gecmis olsun canim valla bende o anjudan dolayidir diye saniyom cok gecmis olsun
aaaa geçmiş olsun canım nasıl oldu çok üzüldüm ya yanık kötü neresi yandı
Cok gecmis olsun
ayyy canım ya inş. çabucak iyileşir çok çok geçmiş olsun daha büyük kazaları engellemiştir inş. bu kazaAyy yeniden yazmiim diye kopyaladım kuzum ayrıntılı yazmıştım
Selamın aleyküm kızlar.
Bu mesajı yalvarırcasına yazıyorum nolur dua edin bize çok ihtiyacımız var başımıza bi felaket geldi ki anlatamam. Çok kötü durumdayım psikolojim yerle bir oldu. Kızlar pazar günü annemler ablamlar falan gelcek demiştim ya o kadar güzel bi gün geçirdik ki o kadar mutluyduk ki hepimiz. Sonra kayınvalidem çok ısrar etti yemeğe kalın diye neyse yedik içtik sofrayı topluyorduk git içeri dedim kayınvalideme gitmedi sen çok yoruldun bugün dedi. Ne olduysa o anda oldu birden bire geri geri gitti açık olan bulaşık makinesinin kapağına oturdu ocaktaki çaydanlık olduğu gibi üzerine devrildi. Şuanda hastanede yatıyo. Çok kötüyüm kızlar apartman çığlıklarıma bağırmalarıma geldi babam bile zaptedememiş beni. Hatırlamıyorum zaten nasıl olduğunu sadece annem annem diye bağırıyodum o lanet olası demliğin devrildiği an var hep gözümün önünde Bi türlü atamıyorum bütün hastane beni konuşuyomuş kv bile dedi hemşireler demiş öldü bitti ağlamaktandoktorlar onu bırakıp benle ilgileniyolardı sakin ol diye. Yüzünün sağ tarafı boynu sağ kol omuzdan aşağısı koltuk altı sol bacak dizden aşağısı biraz göbeğinde biraz da göğsünde var ama çok şükür derin değilmiş.Nolur dua edin kızlar çok çaresizim...
Sen nasıl oldun bitanem ilerledi mi baloncukların
Evet is olanagi cok fazla bir yer denize yakin oldugu icin ama bende isinamadim nedense babam hatta dugunumu orda yapmak istedi karsi ciktim sonra memleketimize geldik zaten. Esin ne is yapiyo canimİşte benmde eşim ev tutalım bikaç ay sabredelim iş var burda dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum. Bide kanıma giriyo çok şirin çok güzel denize sıfır diye :))
Ala ala nie bole yapio baban ya..doktorlar kizmiolar mi..rabbim yardimcin olsun cnm vallaaSağolsın canım yoğun bakımda yatması gerekirken dinlemedi çıkmak istedi şu an normal odada. Şekeri 521 oluyor sonra 400 küsür oluyor sürekli değişiyor ben şimdi yanında refakatçıyım
ayyy canım ya inş. çabucak iyileşir çok çok geçmiş olsun daha büyük kazaları engellemiştir inş. bu kaza
Canim benimkide degistirirmisin bu ayda olmadi malesef. 11.deneme 20 mayisHamilelik Takvimi
@bebeem--------------------13 Ocak-10.deneme
@tm26--------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
@umutbitmz-------------------17 Mart-12.deneme
@aysima00--------------------24 Mart-26.deneme
@emikra------------------------31 Mart-13.deneme
@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
@gamzeli es--------------------8 Nisan-14.deneme
@mutlu umutlu---------------9 Nisan-23.deneme
@nuclear-------------------------11 Nisan-11.deneme
@zeynepsibel------------------16 Nisan-12.deneme
@ekim2013----------------------16 Nisan-6.deneme
moryel88 --------------------- ---21 Nisan-10.deneme
@esoes1919 -----------------------21 Nisan-3.deneme
@melegggm-----------------------23 Nisan-7.deneme
@ikizlerclub----------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 ----------------------- ---7 Mayıs-9.deneme
A amorevole ----------------------------8 Mayıs-24.deneme
@uslutuba-------------------------10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ------------------------ ---10 Mayıs-11.deneme
@zumrutanka-------------------15 Mayıs-24.deneme
@ftsch-------------------------------15 Mayıs-14.deneme
Benide eklermisiniz 4 denemeCanim benimkide degistirirmisin bu ayda olmadi malesef. 11.deneme 20 mayis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?