- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.021
Her zaman beklerim canimBirgun yolum duserse insallah canim
Anaaa anladinmi ne demek istedigimi kizzz???Cansın eferim
Tama ben sustum ordaki fotograf konussunAyyy canm çekti kıııız sus gari
Amin seninde kandilin mübarek olsun canimGunaydin kizlar hayirli sabahlar Kandilimiz mubarek olsun Allah daha iyilerini tekrarini gostersin insallah
Seninde kandilin mübarek olsun canim.ben usutmusum gidemicem Allah razi olsun dua et canim bizedeGunaydın kızlar.. kandilinz mübarek olsun.. aksam naspse camiye gdcm hepimz içn dua ederm..
Seninde kandilin mübarek olsun canimKızlar regaip kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle
dSeninde kandilin mübarek olsun canim.ben usutmusum gidemicem Allah razi olsun dua et canim bizede
Amin cumlemizin inşaallah seninde kandilin mübarek olsun canimKizlar kandiliniz mübarek olsun bu güzel gunde rabbim gönlünüzden ne geciosa nasip etsin inşallah
Sanada hayirli kandiller canim amin cumlemizeHerkese hayırlı kandiller. Bu mübarek günde rabbim hepimizn dualarını kabul eylesin. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar sahib olmayı nasib etsin hepimize
Sanada hayirli kandiller çiçeğim cumlemizin insaallahSelam bal anneler ve bal anne adaylari...hayirli kandiller...bu mubarek gunde dualrimiz kabul olur insallah...
Sağol cnmAmin cumlemizin inşaallah seninde kandilin mübarek olsun canim
Amin inşallahSelamun aleykum hanimlar.Regaib kandilimiz mübarek ettiğimiz dualarimiz kabul olsun inşaallah.Hayirlisiyla evlat isteyen bizlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsi. Rabbim çok bekletmeden.hamilelerimizede saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?