Gebe kalamayanlar buraya.....

Selam bal anneler ve bal anne adaylari...hayirli kandiller...bu mubarek gunde dualrimiz kabul olur insallah...
Amin inşallah. Tatlm ya sen soğanı nasıl içiyosun. Bu gün bi deneyeyim dedim iki yudum aldım. Midem ağzıma geldi kokusu tadı gerçekten kötü. Sapsrı bi su çıktı. Görüntü de tuhafti

Amin inşallah. Tatlm ya sen soğanı nasıl içiyosun. Bu gün bi deneyeyim dedim iki yudum aldım. Midem ağzıma geldi kokusu tadı gerçekten kötü. Sapsrı bi su çıktı. Görüntü de tuhafti
Valla canim iciyorum bi sekilde...sabirla bitiriyorum hatta sonunda bi kac damla kalsa bile iciyorum...akintim artti masallah bu da iyi biseymis...sende birakma dun icemedim ama bu aksam icicem...

Canim ilik olsun birkac yudumda dik ben burnumu kapatip iiciyordum valla

Valla canim iciyorum bi sekilde...sabirla bitiriyorum hatta sonunda bi kac damla kalsa bile iciyorum...akintim artti masallah bu da iyi biseymis...sende birakma dun icemedim ama bu aksam icicem...
Bnm kistim yok cnm da bi temzlesin diye yapayım dedim. Bu ay zaten eşimi göreve gönderecekler. Soğan yapıyosanz korunun diyolar. Ondan bi yapaym temizleneym dedim ama imkanı yok icemedim ya. Hatta soğandan soğudum resmen. Zaten cok sevmem soğanı iyice soğudum.

Ama cidden kötü ya dayanılcak gibi değil cnm. Off nasıl içcem ya
Valla bebis icin dayanicaksin cnm ben mesela ictikten hemen sonra agzima muhakkak bisey alip yiyordum yoksa tadi berbat. Ama cok faydasini gordum sindirime cok iyi insani cok canli tutuyo yuzumde hic sivilce cikmamisti yuzum tertemiz olmustu valla her acidan super bisey bu sogan kuru. Ben Allahin izniyle dogumdan sonra yine icebilirim yani

Yok ya ben korunun diye bisey duymadim...zaten ictigim zamanlar yumurtlama zamanima geliyo...o zamanda iyi diye duydum...ben alistim onceden de ictigim icin...

Bak gaza geldim gidem bi daha kaynatam. Kırmızı kabuklu olanı mı kullanıyoruz

Bak gaza geldim gidem bi daha kaynatam. Kırmızı kabuklu olanı mı kullanıyoruz
Valla kullan kiz ne zarati var asil faydasi var goreceksin insallah sende faydasini tatlim turuncu gibi olan soganlar varya onlardan yap ama ici beyaz olsun muhakkak icin mor gibi olan soganlar olmasin bitanem

Valla kullan kiz ne zarati var asil faydasi var goreceksin insallah sende faydasini tatlim turuncu gibi olan soganlar varya onlardan yap ama ici beyaz olsun muhakkak icin mor gibi olan soganlar olmasin bitanem
Ay içtim ama nasl içtim bilmiyorum burnumdan nefes almadım. Hemen naneli şeker attım ağzıma. Aferin beş bana. Cok sagolun kzlar çok teşekkürler nurun_ala_nur sana da.

Ay içtim ama nasl içtim bilmiyorum burnumdan nefes almadım. Hemen naneli şeker attım ağzıma. Aferin beş bana. Cok sagolun kzlar çok teşekkürler nurun_ala_nur sana da.
Yok ya ben o kadar rahatsiz olmuyorum da...bitirince yani gunleri dolunca midem bulaniyo...hatta o ay dedim ben gebeyim heralde yemek kokusuna dayanamiyodum meger soganin etkisiymistakibe devam kuzu...kaldi 14gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…