- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.041
Amin inşallah. Tatlm ya sen soğanı nasıl içiyosun. Bu gün bi deneyeyim dedim iki yudum aldım. Midem ağzıma geldiSelam bal anneler ve bal anne adaylari...hayirli kandiller...bu mubarek gunde dualrimiz kabul olur insallah...
Valla canim iciyorum bi sekilde...sabirla bitiriyorum hatta sonunda bi kac damla kalsa bile iciyorum...akintim artti masallah bu da iyi biseymis...sende birakma dun icemedim ama bu aksam icicem...Amin inşallah. Tatlm ya sen soğanı nasıl içiyosun. Bu gün bi deneyeyim dedim iki yudum aldım. Midem ağzıma geldikokusu tadı gerçekten kötü. Sapsrı bi su çıktı. Görüntü de tuhafti
Canim ilik olsun birkac yudumda dik ben burnumu kapatip iiciyordum vallaAmin inşallah. Tatlm ya sen soğanı nasıl içiyosun. Bu gün bi deneyeyim dedim iki yudum aldım. Midem ağzıma geldikokusu tadı gerçekten kötü. Sapsrı bi su çıktı. Görüntü de tuhafti
Bnm kistim yok cnm da bi temzlesin diye yapayım dedim. Bu ay zaten eşimi göreve gönderecekler. Soğan yapıyosanz korunun diyolar. Ondan bi yapaym temizleneym dedim ama imkanı yok icemedim ya. Hatta soğandan soğudum resmen. Zaten cok sevmem soğanı iyice soğudum.Valla canim iciyorum bi sekilde...sabirla bitiriyorum hatta sonunda bi kac damla kalsa bile iciyorum...akintim artti masallah bu da iyi biseymis...sende birakma dun icemedim ama bu aksam icicem...
Ama cidden kötü ya dayanılcak gibi değil cnm. Off nasıl içcem yaCanim ilik olsun birkac yudumda dik ben burnumu kapatip iiciyordum valla
Valla bebis icin dayanicaksin cnm ben mesela ictikten hemen sonra agzima muhakkak bisey alip yiyordum yoksa tadi berbat. Ama cok faydasini gordum sindirime cok iyi insani cok canli tutuyo yuzumde hic sivilce cikmamisti yuzum tertemiz olmustu valla her acidan super bisey bu sogan kuru. Ben Allahin izniyle dogumdan sonra yine icebilirim yaniAma cidden kötü ya dayanılcak gibi değil cnm. Off nasıl içcem ya
Yok ya ben korunun diye bisey duymadim...zaten ictigim zamanlar yumurtlama zamanima geliyo...o zamanda iyi diye duydum...ben alistim onceden de ictigim icin...Bnm kistim yok cnm da bi temzlesin diye yapayım dedim. Bu ay zaten eşimi göreve gönderecekler. Soğan yapıyosanz korunun diyolar. Ondan bi yapaym temizleneym dedim ama imkanı yok icemedim ya. Hatta soğandan soğudum resmen. Zaten cok sevmem soğanı iyice soğudum.
Bak gaza geldim gidem bi daha kaynatam. Kırmızı kabuklu olanı mı kullanıyoruzValla bebis icin dayanicaksin cnm ben mesela ictikten hemen sonra agzima muhakkak bisey alip yiyordum yoksa tadi berbat. Ama cok faydasini gordum sindirime cok iyi insani cok canli tutuyo yuzumde hic sivilce cikmamisti yuzum tertemiz olmustu valla her acidan super bisey bu sogan kuru. Ben Allahin izniyle dogumdan sonra yine icebilirim yani
Canim disi kahverengi soganin ama ici beyaz varya...o iste...ic kuzum faydali ben aksam yatmadan yapicam...yada birazdan acim zaten...Bak gaza geldim gidem bi daha kaynatam. Kırmızı kabuklu olanı mı kullanıyoruz
Ayyy tamam hemen yapıyorumCanim disi kahverengi soganin ama ici beyaz varya...o iste...ic kuzum faydali ben aksam yatmadan yapicam...yada birazdan acim zaten...
Unutma sicaga yakin ilik olucak!...Ayyy tamam hemen yapıyorumöpüyorum sizi kızlarr. Hep destek tam destek
Tmm ttlm yaptm beklıyorum ılısın diyeUnutma sicaga yakin ilik olucak!...
Valla kullan kiz ne zarati var asil faydasi var goreceksin insallah sende faydasini tatlimBak gaza geldim gidem bi daha kaynatam. Kırmızı kabuklu olanı mı kullanıyoruz
Ay içtim ama nasl içtim bilmiyorumValla kullan kiz ne zarati var asil faydasi var goreceksin insallah sende faydasini tatlimturuncu gibi olan soganlar varya onlardan yap ama ici beyaz olsun muhakkak icin mor gibi olan soganlar olmasin bitanem
Yok ya ben o kadar rahatsiz olmuyorum da...bitirince yani gunleri dolunca midem bulaniyo...hatta o ay dedim ben gebeyim heralde yemek kokusuna dayanamiyodum meger soganin etkisiymisAy içtim ama nasl içtim bilmiyorumburnumdan nefes almadım. Hemen naneli şeker attım ağzıma. Aferin beş bana. Cok sagolun kzlar çok teşekkürler nurun_ala_nur sana da.
Afiyet olsun yaraein insallahAy içtim ama nasl içtim bilmiyorumburnumdan nefes almadım. Hemen naneli şeker attım ağzıma. Aferin beş bana. Cok sagolun kzlar çok teşekkürler nurun_ala_nur sana da.
inş. canım benimInşaallah bitanem inşaallah. Günahlarının kefareti olmuştur umarım. Her şerde bi hayr vardır derler ya bakalım inşaallah bunun ardından da güzel günler bizi bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?