- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.061
hg canım duaların kabul olur inş. bende benim yaramazı uyuttum baktım kimse yoktuKızlar napıosnz camiden geldm bende dualarmda ettm szleride untmadm.. bnm minnakla namz kıldk
Allah kabul etsin canım saol bizleri unutmadığın içinKızlar napıosnz camiden geldm bende dualarmda ettm szleride untmadm.. bnm minnakla namz kıldk
hg canım geçmiş olsunhayırlı kandillerarkadaslar benide aranıza alırmısınız 2yıllık evlıyım esım varıkosel amalıyatı oldu 1 ay once . bende adet düzensizliği için gittim yumurtalılklarım tembelleşmiş ve hormon bozukluğum baslamıs 3 ay boyunca kullanmam için diane 35 verdi sizlerin sorunlarınız neler hamıle kalanlar kalmak için neler yaptınız
hayırlı kandillerarkadaslar benide aranıza alırmısınız 2yıllık evlıyım esım varıkosel amalıyatı oldu 1 ay once . bende adet düzensizliği için gittim yumurtalılklarım tembelleşmiş ve hormon bozukluğum baslamıs 3 ay boyunca kullanmam için diane 35 verdi sizlerin sorunlarınız neler hamıle kalanlar kalmak için neler yaptınız
Amn saol cnm sende dualarna nail et bzi emi :)Allah kabul etsin canım saol bizleri unutmadığın içinbende KV deydim gidemedim camiye yeni kılcam namazımı dualarımı edicem inşallah..
Hb canm amn insallah.. bnmde esm kurtlar vadisine bakıo bnde btsede yatsak die bekliorm yarn annem gelck erkn kalkarm evde temzlk yapmam lazm cumartesi aksamı Allah nasp edrse mevlüdmz vr bzmdehg canım duaların kabul olur inş. bende benim yaramazı uyuttum baktım kimse yoktu
Bende pazartesi kontrolle gidecegim kadin doguma bir muayene olayim .10 yilldir korunuyorum 4aydir deniyorum bir sonuc yok belki ters giden bisey vardır
Allah kabul etsin canım kolay gelsin aynı zamanda kendini de yormaHb canm amn insallah.. bnmde esm kurtlar vadisine bakıo bnde btsede yatsak die bekliorm yarn annem gelck erkn kalkarm evde temzlk yapmam lazm cumartesi aksamı Allah nasp edrse mevlüdmz vr bzmde
canım ya bu ilaç ne işe yarıyor ben hiç kullanmadım yumurtlamay yardımcı mı yoksa sadece gebeliğe engel olmadan adet olmanı mı sağlıyorAyy o ilacı bekarken 1 yıl boyunca kullandım ben ama düzene girdi yani. Bende polikistik over var canm yaa 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyo bebişimiz. Bide yumurtalarım geç çatlıyomuş bakalım bekliyoruz hâlâ umutla..
canım ya bu ilaç ne işe yarıyor ben hiç kullanmadım yumurtlamay yardımcı mı yoksa sadece gebeliğe engel olmadan adet olmanı mı sağlıyor
canım bizde hiç korunmadık adetlerim 5 6 aydır duzensizlesti onceleri hep 28.gun dedımı tık gelirdi eşimin sorunuda baya ilerlemiş vaziyetteymıs amalıyatımız cok sukur basarılı gecti . 3 ay adet olamayınca dr gittım bnmde sorunum varmışAyy o ilacı bekarken 1 yıl boyunca kullandım ben ama düzene girdi yani. Bende polikistik over var canm yaa 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyo bebişimiz. Bide yumurtalarım geç çatlıyomuş bakalım bekliyoruz hâlâ umutla..
canım hormon düzenlıyor kist eritiyor adet düzenlıyor ve gebeliğide önlüyormuşcanım ya bu ilaç ne işe yarıyor ben hiç kullanmadım yumurtlamay yardımcı mı yoksa sadece gebeliğe engel olmadan adet olmanı mı sağlıyor
Elbette canımAmn saol cnm sende dualarna nail et bzi emi :)
10 ay mı demek istedin acaba canım 10 yıl bayağa çok geldideBende pazartesi kontrolle gidecegim kadin doguma bir muayene olayim .10 yilldir korunuyorum 4aydir deniyorum bir sonuc yok belki ters giden bisey vardır
e o zaman bebek düşünmeyenler mi kullanıyor yoksa önceki aşama olarak mı kusura bakma canım ya çok soru sordumDoğum kontrol hapı işte tatlm. Düzenli adet görmeni sağlıyo
canım bizde hiç korunmadık adetlerim 5 6 aydır duzensizlesti onceleri hep 28.gun dedımı tık gelirdi eşimin sorunuda baya ilerlemiş vaziyetteymıs amalıyatımız cok sukur basarılı gecti . 3 ay adet olamayınca dr gittım bnmde sorunum varmış3 ay kullan gel hsg cekıp bebek tedavısıne baslayalım dedi
canım yan etkılerı varmı hapın 6 gundur basladım kullamaya adetın 1.günü adetim bitmesi lazımken dunden buyana kahve rengi damasarımsı bısey dökülüyor sendede oluyomuyduAyy o ilacı bekarken 1 yıl boyunca kullandım ben ama düzene girdi yani. Bende polikistik over var canm yaa 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmuyo bebişimiz. Bide yumurtalarım geç çatlıyomuş bakalım bekliyoruz hâlâ umutla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?