- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.821
kızlar beni unutmayın bende 31 ocakta hastalanıcam benide ekleyin sevindirin şu garibi beolumunekankayizsmile
inşallah canım yaaaa...ne güzel olur ya hepimiz birbirimize canım şunu çekti midem bulandı benim ki kız seninki oğlan diye sohbet ederiz inşallah...işallah aynı senede hamile kalırız 2010 bebekleri olurlar ne dersiniz dualarım sizlerle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne deyim:kedi:
işallah aynı senede hamile kalırız 2010 bebekleri olurlar ne dersiniz dualarım sizlerle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne deyim:kedi:
işallah aynı senede hamile kalırız 2010 bebekleri olurlar ne dersiniz dualarım sizlerle rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne deyim:kedi:
inşallah canım yaaaa...ne güzel olur ya hepimiz birbirimize canım şunu çekti midem bulandı benim ki kız seninki oğlan diye sohbet ederiz inşallah...
tamam bu bizim için bi sözleşme olsun..inşallah bitanem mutlaka diger arkadaslarımızda yazsın bu arada napıyoruz
1:STRESE HAYIRRRR
2:BASKA SEYLERLE OYALANIP HAMİLE OLMAK DÜŞÜNCESİ GİDİCEK
3:BİRBİRİMİZE DESTEK OLUCAZ
4:BOL BOL DUA EDİCEZ
5:İLAÇ YADA KÜRLERİMİZİ UYGULAYACAGIZ
6:BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞACAZ
7:ESİMİZİDE KENDİMİZİDE SARTLANDIRMICAZ
şimdilik bu kadar baska eklemek isterseniz yada sorunuz olursa yada sıkıntımız buraya yazalım eslerimize yansıtmayalım sonuçta onlarda stres yapıyo üzülüyolar dimiiiiii
tamam bu bizim için bi sözleşme olsun..
inşallah bu bi hayal olarak kalmayacak inancımızı kaybetmeyelim lütfen...allahım o günleri yasamayı görmeyi nasip eder mi acaba .... inşallah canım hayali bile harikaaaa:dance:
tamam bu bizim için bi sözleşme olsun..
inşallah bu bi hayal olarak kalmayacak inancımızı kaybetmeyelim lütfen...
Kızlar ben çıkıyorum artık size iyi geceler tatlı rüyalar boshayallersmile
iyi geceler canımKızlar ben çıkıyorum artık size iyi geceler tatlı rüyalar boshayallersmile
iyi geceler canım
ya kızlar kasıklarım ağrıyo çok fenayım
hadi yaaaaaa tühh neyse saglık olsun sen iyileş yeterki bitanemm yine yarısırızzzzz
inşallah canım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?