- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.801
gece nöbetleri zor oluyo gündüz iyi...
şimdi kimlerin son adet tarihlerini öğrendik...
evet canım kan idrar gibi tahliller..inşallah polis arkadaşımız deriz artık sana....sen kan tahlilleri felanlamı ilgileniyosun canımmm zor olmalı gercektennn laborant yazıyo ya ben simidlik evdeyim yeni yıla polislige girecem esim gibi polis olucam inşallah üniv.mezunu olarakkk:asigim:
inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün...:Saruboceq:melike ece yani ben 12 ocak
kartanesi yani sen 12 ocak
umutlubirben bacım 19 ocak
hürrem bacım 20 ocak
allahım sen hepimizin yüzünü güldür bi beişle inşallahhhh birimizde olsa razıyız aslında:Saruboceq:
bu arada ya benim kasıklşarımda felaket bi ağrı oluyo nasıl anlatamam....melike ece yani ben 12 ocak
hürrem bacım 20 ocak
allahım sen hepimizin yüzünü güldür bi beişle inşallahhhh birimizde olsa razıyız aslında:Saruboceq:
evet canım kan idrar gibi tahliller..inşallah polis arkadaşımız deriz artık sana....
bu arada ya benim kasıklşarımda felaket bi ağrı oluyo nasıl anlatamam....
melike ece yani ben 12 ocak
hürrem bacım 20 ocak
dondurulmuş gıdaları marketlere götürüyo harika pizza diye bi yer işte gardiyanlık için başvurdu bekliyoruz bakalım...ayyy insallah bitanem allahım agzında duysun canım senin esin ne iş yapıyooo
ya kızlar kafama bişey takıldı erkekte varikosel olup olmadığı nasıl anlaşılır doppler testi falan yazıyolar ama doktor bizden öyle bişey istemedi. sadece sperm tahlili yapıldı o da normal çıktı. bi fikriniz var mı?
sperm tahliline bakılıyo ona göre üroloji uzmanı tanı koyuyorya kızlar kafama bişey takıldı erkekte varikosel olup olmadığı nasıl anlaşılır doppler testi falan yazıyolar ama doktor bizden öyle bişey istemedi. sadece sperm tahlili yapıldı o da normal çıktı. bi fikriniz var mı?
kızlar ben yeni geldim benim S.A.T ım 16 ocak
dondurulmuş gıdaları marketlere götürüyo harika pizza diye bi yer işte gardiyanlık için başvurdu bekliyoruz bakalım...
tamam canım senide ekleyelim...kızlar ben yeni geldim benim S.A.T ım 16 ocak
sperm tahliline bakılıyo ona göre üroloji uzmanı tanı koyuyor
inşallah canım...hayırlısı olsun bitanem napalımmm
benim eniştem ve teyzemin oğluda varikoseldi ameliyat oldular ama şimdi çok rahatlar...ya kızlar kafama bişey takıldı erkekte varikosel olup olmadığı nasıl anlaşılır doppler testi falan yazıyolar ama doktor bizden öyle bişey istemedi. sadece sperm tahlili yapıldı o da normal çıktı. bi fikriniz var mı?
tamam senide not alıyoruz....kızlar beni unutmayın bende 31 ocakta hastalanıcam benide ekleyin sevindirin şu garibi beolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?