- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.841
Günaydın kızlar, burada kar yağışı tam gaz devam...
tatlım buseferde sen yoksun selam veriom ama sen yeni gelenlerle konuşuyon cvb yaz mıyon o yüzden bende cıkıyom
slm kızlar nasılsınız inşallah çok çok iyisinizdir.dün öğleden beri giremedim nete eşim oturuyor pc başında oyüzden
benimde S.A.T. 3 ocak.aslında benim adet dönemlerim kısa sürüyo ve yarın adet olmam gerekio.inşallah olmamda ama olucam sanırım belirtilerim var bakalım kısmet napıyım artık allahın dediği olur.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış ve bayağı hareket gelmiş aramıza hoş geldiniz umarım herkes isteğine hayırlısı ile kavuşur..Ben ne zamandırlı girmedim biraz moralim bozuk.Adet tarihim sürekli değişiyor.Umarım artık bir düzene girer.Yaşımda geçiyor 31 yaşına girdim.Tabiki yinede herşeyin hayırlısı olur
Ya kudurmasini istemem arkadasin biri söyledigi gibi azgin boga gibi olsa yeter.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
niye gelmediniz siz bugün bakalımmm herifin kucagı çok tatlı geldi heraldeeeklava:
melike ece yani ben 12 ocak
kartanesi yani sen 12 ocak
umutlubirben bacım 19 ocak
hürrem bacım 20 ocak
allahım sen hepimizin yüzünü güldür bi beişle inşallahhhh birimizde olsa razıyız aslında:Saruboceq:
herkese küstüm taa 12 den beri kimse gelmedi....senağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?