- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.781
14 aylık evliyim 6 aydır istiyoruz
benim sorunum prolaktin seviyem yüksek şimdi ilaç kullanıyorum ilaç bittikten sonra prolaktinim normale dönünce çatlatma tedavisine başlanacak
inşallah canım...allah inşallah sana da biran önce verir..çok yeniymiş daha ben de bir yıldan önce gittiğimde doktor doğru dürüst ilgilenmemişti bile bir yıl dolsun öyle gel demişti sadece bi alttan muayene etmişti o kadar inşallah bir seneye kalmaz da hemen bebeğini alırsın kucağına
kız melike nerdesin...uyudunmu yoksa hmmkötükedihüso
iiiiii sevindim gel katıl aramıza sensiz sohbet olmuyo yaayok askıtommm burdayım şimdi okuyunca esmi kandırdım kalktıı disko kralıııı basladı hem onu izlicekkk okanıa.s
inşallah canım...allah inşallah sana da biran önce verir..
şimdi arkadslar ben kartanesi ve umutlubirben adet günü biliniyo diger arkadaslarda sölesenizzz hep hepsini sıralıcam canlarımmm
iiiiii sevindim gel katıl aramıza sensiz sohbet olmuyo yaa
hadi ama melike ile benim slagonumuza sende katıl stres yokkkkkk....amin amin insan bir süre sonra bunalıma giriyor. Çok şükür en azından hamile kalabildiğimi biliyorum o da bir umut oluyor.
ben de söylemiştim 20 ocak
hadi ama melike ile benim slagonumuza sende katıl stres yokkkkkk....
inşallah canım...haklısın canım hatta eşime de dedim bu ay hiç bebek lafı yok kafamızdan çıkarıcaz diye öyle anlaştık işe yarar inşallah
melike ben artık gündüz çalışacağım o zaman gündüzleri rahat rahat görüşürüz gece nöbet bugün son.....ok askım burdayım canım ya esim diyoki bi tane daha bilgisyara aldırma bana diyoo:roflol: bende al o zaman dedim kalkmıyo kıss siz gündüzleri gelin ben hep burdayım 12.de acıyom pc:dance:
haklısın canım hatta eşime de dedim bu ay hiç bebek lafı yok kafamızdan çıkarıcaz diye öyle anlaştık işe yarar inşallah
melike ben artık gündüz çalışacağım o zaman gündüzleri rahat rahat görüşürüz gece nöbet bugün son.....
gece nöbetleri zor oluyo gündüz iyi...olur bitanemmm nasıl istersen şekerimmm bana uyarrrolumunekankayizsmile
Kizlarrrrrrr ben cikiyorum hayirli geceler.
şimdi kimlerin son adet tarihlerini öğrendik...olur bitanemmm nasıl istersen şekerimmm bana uyarrrolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?