- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 108
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.761
senin değerin kaç çıkmıştı ki canımAmin canım insallah.
Thanks bebikEvet massssallllaahh...bu guzelllll!...renk renk...
ıslaklığa bakın kıslar gün bazen tutmuyor hatta ıslaklık tarihini not edin 14 15 gün sonra adet oluyorsanız tamamdır sonraki aylar daha dikkatli çalışırsınız
canım ben 3 yıldır hapı testi tüp bebeği derken artık gerçekten yorulmuştum ki rabbim kendiliğinden zamansız verdi ne takip ettim nede gün aşırı yaptım sadece şunu söyleyebilirim ki d vitami tahlili yaptırınBiz zaten gün aşırı deniyoruz. İslakligimi rahat fark ediyorum
canım ben 3 yıldır hapı testi tüp bebeği derken artık gerçekten yorulmuştum ki rabbim kendiliğinden zamansız verdi ne takip ettim nede gün aşırı yaptım sadece şunu söyleyebilirim ki d vitami tahlili yaptırın
Folikplus kullaniyodum zaten canım. Kanamam yok. Adet Gunumde lekelenme olmuştu. İnsallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz sagliklaC
Canim eger kanaman ya da lekelenmen felan yoksa rahat ol bende kanama vardi ben rahat olamadm hic. 2 gunde 1 kan ver istersen degerlerinin nasil arttigini ogrenmis olursun muhtemelen senin gec döllenme olmustur. Folik asit kullanmiyorsan ona başla, agir kaldirma ani hareketlenden kacin Allahin izniyle hicbisey olmayacak tatlim bol bol dua et
canım benim b 12 sınırda da olsa değer için muhakkak doktora git fakat demir değil D vitamini için doktorundan tahlil iste çünkü biçok yerde okudum d vitamini eksikliği kadında gebe kalmaya engel olabiliyormuş hatta yurtdışında yapılan bi araştırmada problemi olmayan gebe kalamayan kadınların %70 D vitamini eksikliği çıkmış ve D vitamini kullanana kadınların %47 3 ay içinde hamile kalmışBen gecen ay b12 ve demir e baktirmistim sinirdaydilar
aynen canım benim yumurtlama bozukluğm var adet bitimindeki ilk hafta ilişkide canım acır kuruluktan sonraki hafta ehh işte olur mesela ama yumurtladığım günler ıslaklık süper oluyor lavobaya gittiğinde de eline kaygan kaygan geliyorsa bilki iş zamanı
Ben gecen ay b12 ve demir e baktirmistim sinirdaydilar
canım benim b 12 sınırda da olsa değer için muhakkak doktora git fakat demir değil D vitamini için doktorundan tahlil iste çünkü biçok yerde okudum d vitamini eksikliği kadında gebe kalmaya engel olabiliyormuş hatta yurtdışında yapılan bi araştırmada problemi olmayan gebe kalamayan kadınların %70 D vitamini eksikliği çıkmış ve D vitamini kullanana kadınların %47 3 ay içinde hamile kalmış
Ayy bende demir eksikliği var hemde çok çok düşük
yani nasip tabi rabbim nasip etti çok şükür ama benim tüp bebek tedavisindeki adettim kesilmedi ilaçlar yan etki yapmış ve östrojen hormonu salgılamıyormuş vücud ve doktor hap verdi günde 1 tane alınan ilacı bana 3 doz verdi 1 aylıktı kesildi kanamam sonraki adetimde yine kanamam kesilmedi ilaç veremem artık falan dedi o sırada d vitaminim düşük diye dvit damla yağ kullanmaya başladım ve haftasına kanamam kesildi ve sonraki aylar yumurtlamam oldu kendiliğinden ve çok şükür ki hamile kalmışım rabbim herkese evlat versin biz anne adaylarınında bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinDüşük çıkarsa sasirmam . maalesef yemek seçen hatta yemek yemeyen biriyim daha yeni yeni başladım yemek yemeye . şuan zonadan dolayı doktor b12 vermişti zaten. Ama dediğin gibi d vitaminine de baktiracagim en kısa surede .
yani nasip tabi rabbim nasip etti çok şükür ama benim tüp bebek tedavisindeki adettim kesilmedi ilaçlar yan etki yapmış ve östrojen hormonu salgılamıyormuş vücud ve doktor hap verdi günde 1 tane alınan ilacı bana 3 doz verdi 1 aylıktı kesildi kanamam sonraki adetimde yine kanamam kesilmedi ilaç veremem artık falan dedi o sırada d vitaminim düşük diye dvit damla yağ kullanmaya başladım ve haftasına kanamam kesildi ve sonraki aylar yumurtlamam oldu kendiliğinden ve çok şükür ki hamile kalmışım rabbim herkese evlat versin biz anne adaylarınında bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Cnm kanaman varsa hemen git doktora. Kan değerin ne çktıBnde hamileyım ama kanamam war agrım oluyor miyomum war acaba cocugumu alabileceğim mi elime yoksa dusecek mı ilk bebegım gıbı cok korkuyom
Gittim doktor bana dinlen dedı İlk 335.5 sonradan degerler cok yukseldı 1000mb kadar cıkmıdCnm kanaman varsa hemen git doktora. Kan değerin ne çktı
Dogumgunun kutlu olsun canim :)Iyi olmaya çalışıyorum kuzum hastanedeyim işte uykum var biraz sen nasılsın
Ay kuzum hamiş misin sen oy masallah :)aminnnn canımmm inşşş...çok teşekkür ederimmmm rabbim her isteyen kadını anne yapar inş..
Neyin war ki bacımDogumgunun kutlu olsun canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?