Gebe kalamayanlar buraya.....

ıslaklığa bakın kıslar gün bazen tutmuyor hatta ıslaklık tarihini not edin 14 15 gün sonra adet oluyorsanız tamamdır sonraki aylar daha dikkatli çalışırsınız

Biz zaten gün aşırı deniyoruz. İslakligimi rahat fark ediyorum

Biz zaten gün aşırı deniyoruz. İslakligimi rahat fark ediyorum
canım ben 3 yıldır hapı testi tüp bebeği derken artık gerçekten yorulmuştum ki rabbim kendiliğinden zamansız verdi ne takip ettim nede gün aşırı yaptım sadece şunu söyleyebilirim ki d vitami tahlili yaptırın

Ben gecen ay b12 ve demir e baktirmistim sinirdaydilar

Folikplus kullaniyodum zaten canım. Kanamam yok. Adet Gunumde lekelenme olmuştu. İnsallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz saglikla

Ben gecen ay b12 ve demir e baktirmistim sinirdaydilar
canım benim b 12 sınırda da olsa değer için muhakkak doktora git fakat demir değil D vitamini için doktorundan tahlil iste çünkü biçok yerde okudum d vitamini eksikliği kadında gebe kalmaya engel olabiliyormuş hatta yurtdışında yapılan bi araştırmada problemi olmayan gebe kalamayan kadınların %70 D vitamini eksikliği çıkmış ve D vitamini kullanana kadınların %47 3 ay içinde hamile kalmış

:) Ben henüz o kadar geliştiremedim kuzum ya bilemiyorum yani. Sadece bugün ağrım oldu demin de takvimden hesapladım öyle anladım. Neyse bakalım önümüzdeki maçlara bakıciiz

Düşük çıkarsa sasirmam . maalesef yemek seçen hatta yemek yemeyen biriyim daha yeni yeni başladım yemek yemeye . şuan zonadan dolayı doktor b12 vermişti zaten. Ama dediğin gibi d vitaminine de baktiracagim en kısa surede .

yani nasip tabi rabbim nasip etti çok şükür ama benim tüp bebek tedavisindeki adettim kesilmedi ilaçlar yan etki yapmış ve östrojen hormonu salgılamıyormuş vücud ve doktor hap verdi günde 1 tane alınan ilacı bana 3 doz verdi 1 aylıktı kesildi kanamam sonraki adetimde yine kanamam kesilmedi ilaç veremem artık falan dedi o sırada d vitaminim düşük diye dvit damla yağ kullanmaya başladım ve haftasına kanamam kesildi ve sonraki aylar yumurtlamam oldu kendiliğinden ve çok şükür ki hamile kalmışım rabbim herkese evlat versin biz anne adaylarınında bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Amin canim bi sekilde vesile olmus bebegine. Dedigim gibi en kisa zamanda yaptirmaya calisacagim testi.

Bnde hamileyım ama kanamam war agrım oluyor miyomum war acaba cocugumu alabileceğim mi elime yoksa dusecek mı ilk bebegım gıbı cok korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…