- 2 Kasım 2014
- 138
- 78
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.781
29.85 canım ya.senin değerin kaç çıkmıştı ki canım
Allah nasip eder kucagına almaya sewındım adınaAy kuzum hamiş misin sen oy masallah :)
Aslında kendi kendimize ediyoruz biz he. Halbuki ne kadar önemli demir gebelikte çok ihtiyaç oluyor. Su dengeli beslenme olayına ayak uydurmaliyiz aslında .
Tsk ederım ıns darısı basınıza hamileyım ama cok zorAllah nasip eder kucagına almaya sewındım adına
Tatlim kese görünmeden kimyasal olabilir dis gebelik olabilir kese gorununce buyuk ya da kucuk olabilir doktorlara gore hersey olabilir ama Allah'in izni bizim dualarimizla birseycik de olmaz kuzuya artik saglikli beslenme zamaniAy canım olsunda çift kale mac yapsın. Katlanirim. Yol gösterin artikin bana
Dogumgunun kutlu olsun canim :)
Ay abla yaaaaaaaa ben unutmuşum bileeee ilk kutlayan sensin biliyomusun? Çooook teşekkür ederim çok mutlu oldum vala allah razı olsun
Mutlu yillar topik çitlenbiği
kaça bastın kız:)))Tişkür ederim bitaneeeeeem ilk göz ağrım
Kanamaya ne dedi pekiGittim doktor bana dinlen dedı İlk 335.5 sonradan degerler cok yukseldı 1000mb kadar cıkmıd
bısryKanamaya ne dedi peki
Hadi güzel haberler alırsn insallah cnmKanama ya bısey demedı alttan baktılar kanaman yok dedi miyomum warya o agırta bılır hemde kanatabılır mis eger parca dusmese dedı pazartesi kontrole gel dedı
bısry
Tsk ederım dilerim sızıde allah guldurur allah olmayanlarıda basıp eder ınsHadi güzel haberler alırsn insallah cnm
Oo hadi iyisin dilerim allah kucagına almaya nasip eder ınskızlar bende mayısın 6 sında kar bebeğimi alacam dua edın:)))
teşekürler bacım:)))Oo hadi iyisin dilerim allah kucagına almaya nasip eder ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?