- 18 Ekim 2014
- 732
- 484
- 108
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.741
teşekkür ederim canım rabbim sizlere de nasip etsin inş..Ay masallah ya cok masallah hem de. İnsallah kucağına almak da nasib olur
canım her anı takip eden biri olarak söylüyorum yumurtladığın günlerde vajinal ıslaklık hat safhada oluyor buda rabbimin spermi daha ii yaşatıp içeri doğru kaysın diye verdiği nimet
Insallah canim sagol...saglikli sihbatli kavusursun insallah...veee malum siru?inş.canımmm hep dua ediyorum inş.sağlıklı sahhatlide kucağımıza almayı da nasip eder rabbim daha çok ufak geç döllenme olmuş normalde 6.haftam fakat 5 hafta gibi duruyor inş....canım rabbim benim gibi herkesin yüzünü sevindirsin
Oldu mu attı mı bu seferCiikkksss face im yokk
inş.canımmm hep dua ediyorum inş.sağlıklı sahhatlide kucağımıza almayı da nasip eder rabbim daha çok ufak geç döllenme olmuş normalde 6.haftam fakat 5 hafta gibi duruyor inş....canım rabbim benim gibi herkesin yüzünü sevindirsin
Ayyy ben gaza geldim uyumicam calisma yapmam lazim
aynen canım benim yumurtlama bozukluğm var adet bitimindeki ilk hafta ilişkide canım acır kuruluktan sonraki hafta ehh işte olur mesela ama yumurtladığım günler ıslaklık süper oluyor lavobaya gittiğinde de eline kaygan kaygan geliyorsa bilki iş zamanıAy kız bugün hastanede lavaboya girince kendi kendime dedim ki 'ay bugünlerde de akıntım arttı sanki yaaa' meğer bugün yumurtlama günümmüş inanamıyorum yaa oofffff
Offff bhnun icin bile kararsiz olurmu insan uykum var ama benim yaaa!...Bende de çok ıslaklık var bugün . halbuki yum zamanı gectiydi . size kolay gelsin biz evcilik oynicaz
Insallah canim sagol...saglikli sihbatli kavusursun insallah...veee malum siru?
Hamile kaldigimi ogrensem butun test cubuklarinin yuzune işeyecem ahdim var dedin yaptinmi?[/QUOTyok canım daha yapamadım çünkü evden dışarı çıkamıyorum eşim kavonaza koyacak hatta dur sen bakamazsın ver bana ben taşırım 9 ay modundaaaa
Evet massssallllaahh...bu guzelllll!...renk renk...Oldu mu attı mı bu sefer
Ay canım olsunda çift kale mac yapsın. Katlanirim. Yol gösterin artikin banaBir sekilde burada bağlanıyoruz birbirimize iste :) ne zaman boslasak o zaman geliyorlar tospikler zaten :)) artık hamilesin Allah'in izniyle tadini cikar tatlım iyi beslen simdiden beslensin yavrucak yoksa benimki gibi acikinca yapistirir ilerde tepikidedimdi mesaj gitmemiş
aminnnn canımmm inşşş...Kuzum hayırlı olsun bu arada allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşaallah
Amin canım insallah.İcini ferah tut cnm bi de iki gün sonra bi daha kan ver mutlaka. İnşallah güzel haberler alırız
ıslaklığa bakın kıslar gün bazen tutmuyor hatta ıslaklık tarihini not edin 14 15 gün sonra adet oluyorsanız tamamdır sonraki aylar daha dikkatli çalışırsınızBende de çok ıslaklık var bugün . halbuki yum zamanı gectiydi . size kolay gelsin biz evcilik oynicaz
Gunundesin yani?e kuzum bu da bisey...demekki yumurtluyosun belirtileri de biliyoaun daha garnti icin ovi kullanirsin tammaaaaam???
bizde öptük canımmmmKizlar ben gidiyore ya uykuya yada malum iste...oyyy oyy...optum hepinizi...
Offff bhnun icin bile kararsiz olurmu insan uykum var ama benim yaaa!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?