Gebe kalamayanlar buraya.....

canım her anı takip eden biri olarak söylüyorum yumurtladığın günlerde vajinal ıslaklık hat safhada oluyor buda rabbimin spermi daha ii yaşatıp içeri doğru kaysın diye verdiği nimet

Ay kız bugün hastanede lavaboya girince kendi kendime dedim ki 'ay bugünlerde de akıntım arttı sanki yaaa' meğer bugün yumurtlama günümmüş inanamıyorum yaa oofffff

Insallah canim sagol...saglikli sihbatli kavusursun insallah...veee malum siru?
Hamile kaldigimi ogrensem butun test cubuklarinin yuzune işeyecem ahdim var dedin yaptinmi?

Kuzum hayırlı olsun bu arada allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşaallah

Ay kız bugün hastanede lavaboya girince kendi kendime dedim ki 'ay bugünlerde de akıntım arttı sanki yaaa' meğer bugün yumurtlama günümmüş inanamıyorum yaa oofffff
aynen canım benim yumurtlama bozukluğm var adet bitimindeki ilk hafta ilişkide canım acır kuruluktan sonraki hafta ehh işte olur mesela ama yumurtladığım günler ıslaklık süper oluyor lavobaya gittiğinde de eline kaygan kaygan geliyorsa bilki iş zamanı

Ay canım olsunda çift kale mac yapsın. Katlanirim. Yol gösterin artikin bana

Bende de çok ıslaklık var bugün . halbuki yum zamanı gectiydi . size kolay gelsin biz evcilik oynicaz
ıslaklığa bakın kıslar gün bazen tutmuyor hatta ıslaklık tarihini not edin 14 15 gün sonra adet oluyorsanız tamamdır sonraki aylar daha dikkatli çalışırsınız

Gunundesin yani?e kuzum bu da bisey...demekki yumurtluyosun belirtileri de biliyoaun daha garnti icin ovi kullanirsin tammaaaaam???

Zaten burda değil diye kullanmadım yoksa alcam bende nasip olursa daha iyi olur testle. 33. gün regl oldum işte bugünde 21. gün zaten akşam ağrım başladı dedm hayırdır inşaallah meğer günümmüş olsun ama üzülmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…