Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy biliyomusun 1 saattir yumurtalıklarım ağrıyo sanırım bense yumurtluyorum ama horoz yok ortada napiciiz
Aaa o olmaz cano dondurucuda bulundurmadigina gore horozu bekliyecen artiksende kendi vucudunu tanirsin yumrtlayinca ne gibi degisiklik oluyo diye bi dahaki aya kulucka hooooop bebis.

Aaa o olmaz cano dondurucuda bulundurmadigina gore horozu bekliyecen artiksende kendi vucudunu tanirsin yumrtlayinca ne gibi degisiklik oluyo diye bi dahaki aya kulucka hooooop bebis.

Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum ki hiç. Nasıl oluyo emin değilim yani bana sorarsan hiç yumurtlamıyorum gibi geliyo mesela bi kez kahverengi akıntım olmuştu çook önce ama bi kez pembe gelmişti. Ama bu tedavi olayından sonra o yumurta akı deniliyo ya kafaya çok taktığımdan anlayamıyorum ama denk geldim bikaç kez yumurta akı gibi olan akıntıya. Bide işte büyüdüğünü hissediyorum gibi oluyo ağrıyo yani. Önceden de oluyodu ama dedigim gibi o zamanlar bu kadar şey bilmiyodum malesef :))

Iste gunlerine bak hesapla...hurriyet ailemden bak...bu aralar kendini dinle..esin gelince ona gore hazirlarsin planini!...

Ayy canim yaaa!..nerdssin sen ?naptin tedavi falan?
canım valla tedavi falan yok hatta biliyorsun biraz uzaklaştımıştım netten demekki o sırada olan çalışmalar işe yaramış bu ay araba aldık tüp bebek tedavisi için lazım diye onun telaşı falan derken hormon tahlili yaptracam adet bekliyorum donmuş embryolarım için neyseeee doktora gittim tabi gebellik tahlili istedi bende yoktur dedim ama akşamı sonuç çıktı inanamadım ki hala inanamıyorum meğerse ben hamiş kalmışımmm

canım her anı takip eden biri olarak söylüyorum yumurtladığın günlerde vajinal ıslaklık hat safhada oluyor buda rabbimin spermi daha ii yaşatıp içeri doğru kaysın diye verdiği nimet

Ayyy masssalllah yaa!...cok sevindim...bize de nasip olur insallah...Rabbim tam baska bi yola giracakken nasip etmis sana...dualarinda unutma bizi de...

Ay masallah ya cok masallah hem de. İnsallah kucağına almak da nasib olur

Ayyy masssalllah yaa!...cok sevindim...bize de nasip olur insallah...Rabbim tam baska bi yola giracakken nasip etmis sana...dualarinda unutma bizi de...
inş.canımmm hep dua ediyorum inş.sağlıklı sahhatlide kucağımıza almayı da nasip eder rabbim daha çok ufak geç döllenme olmuş normalde 6.haftam fakat 5 hafta gibi duruyor inş....canım rabbim benim gibi herkesin yüzünü sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…