- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.721
Aaa o olmaz cano dondurucuda bulundurmadigina gore horozu bekliyecen artikAyy biliyomusun 1 saattir yumurtalıklarım ağrıyo sanırım bense yumurtluyorumama horoz yok ortada napiciiz
Ayyyy canim yoksaaaa!!!!kıslarrrrrrr
evet bebeğimmm çok şükürrrr ki rabbim dualarımı kabul ettiAyyyy canim yoksaaaa!!!!
Ayy canim yaaa!..nerdssin sen ?naptin tedavi falan?evet bebeğimmm çok şükürrrr ki rabbim dualarımı kabul ettirabbim herkese neasip etsin inş...
Ttlm tek resmim yoktu arkadaşları kestim yanımdan :)Hayir yaaaa siyah beyaz degilde renkli foton yokmu banane bakicam
Hani ya?Ttlm tek resmim yoktu arkadaşları kestim yanımdan :)
Ama atmıyo niye atmıyoooHayir yaaaa siyah beyaz degilde renkli foton yokmu banane bakicam
Bilmem ki?btekrar dene bi?Ama atmıyo niye atmıyooo
Aaa o olmaz cano dondurucuda bulundurmadigina gore horozu bekliyecen artiksende kendi vucudunu tanirsin yumrtlayinca ne gibi degisiklik oluyo diye bi dahaki aya kulucka hooooop bebis.
Iste gunlerine bak hesapla...hurriyet ailemden bak...bu aralar kendini dinle..esin gelince ona gore hazirlarsin planini!...Yumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum ki hiç. Nasıl oluyo emin değilim yani bana sorarsan hiç yumurtluyorum gibi geliyo meselabi kez kahverengi akıntım olmuştu çook önce ama bi kez pembe gelmişti. Ama bu tedavi olayından sonra o yumurta akı deniliyo ya kafaya çok taktığımdan anlayamıyorum ama denk geldim bikaç kez yumurta akı gibi olan akıntıya. Bide işte büyüdüğünü hissediyorum gibi oluyo ağrıyo yani. Önceden de oluyodu ama dedigim gibi o zamanlar bu kadar şey bilmiyodum malesef :))
canım valla tedavi falan yok hatta biliyorsun biraz uzaklaştımıştım netten demekki o sırada olan çalışmalar işe yaramış bu ay araba aldık tüp bebek tedavisi için lazım diye onun telaşı falan derken hormon tahlili yaptracam adet bekliyorum donmuş embryolarım için neyseeee doktora gittim tabi gebellik tahlili istedi bende yoktur dedim ama akşamı sonuç çıktı inanamadım ki hala inanamıyorum meğerse ben hamiş kalmışımmmAyy canim yaaa!..nerdssin sen ?naptin tedavi falan?
valla atmıyo en boy oranı uygun değil diyo. Seker face kullanıyosan özelden söyleyem ordan bakBilmem ki?btekrar dene bi?
canım her anı takip eden biri olarak söylüyorum yumurtladığın günlerde vajinal ıslaklık hat safhada oluyor buda rabbimin spermi daha ii yaşatıp içeri doğru kaysın diye verdiği nimetYumurtlayıp yumurtlamadığımı bilmiyorum ki hiç. Nasıl oluyo emin değilim yani bana sorarsan hiç yumurtlamıyorum gibi geliyo meselabi kez kahverengi akıntım olmuştu çook önce ama bi kez pembe gelmişti. Ama bu tedavi olayından sonra o yumurta akı deniliyo ya kafaya çok taktığımdan anlayamıyorum ama denk geldim bikaç kez yumurta akı gibi olan akıntıya. Bide işte büyüdüğünü hissediyorum gibi oluyo ağrıyo yani. Önceden de oluyodu ama dedigim gibi o zamanlar bu kadar şey bilmiyodum malesef :))
Ayyy masssalllah yaa!...cok sevindim...bize de nasip olur insallah...Rabbim tam baska bi yola giracakken nasip etmis sana...dualarinda unutma bizi de...canım valla tedavi falan yok hatta biliyorsun biraz uzaklaştımıştım netten demekki o sırada olan çalışmalar işe yaramış bu ay araba aldık tüp bebek tedavisi için lazım diye onun telaşı falan derken hormon tahlili yaptracam adet bekliyorum donmuş embryolarım için neyseeee doktora gittim tabi gebellik tahlili istedi bende yoktur dedim ama akşamı sonuç çıktı inanamadım ki hala inanamıyorum meğerse ben hamiş kalmışımmm
Ay masallah ya cok masallah hem de. İnsallah kucağına almak da nasib olurcanım valla tedavi falan yok hatta biliyorsun biraz uzaklaştımıştım netten demekki o sırada olan çalışmalar işe yaramış bu ay araba aldık tüp bebek tedavisi için lazım diye onun telaşı falan derken hormon tahlili yaptracam adet bekliyorum donmuş embryolarım için neyseeee doktora gittim tabi gebellik tahlili istedi bende yoktur dedim ama akşamı sonuç çıktı inanamadım ki hala inanamıyorum meğerse ben hamiş kalmışımmm
Ciikkksss face im yokkvalla atmıyo en boy oranı uygun değil diyo. Seker face kullanıyosan özelden söyleyem ordan bak
Iste gunlerine bak hesapla...hurriyet ailemden bak...bu aralar kendini dinle..esin gelince ona gore hazirlarsin planini!...
inş.canımmm hep dua ediyorum inş.Ayyy masssalllah yaa!...cok sevindim...bize de nasip olur insallah...Rabbim tam baska bi yola giracakken nasip etmis sana...dualarinda unutma bizi de...
Gunundesin yani?e kuzum bu da bisey...demekki yumurtluyosun belirtileri de biliyoaun daha garnti icin ovi kullanirsin tammaaaaam???Ay inanmıyorum tuba yaaaaaaa bugün 21. günmüüüüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?