Gebe kalamayanlar buraya.....

Aslinda bende kac gündür hic iyi degilim pisikolijim bozuldu disari cikmiyorum cok mutsuzum üzüntümün kederimin tarifi yok. sizlerle oyalaniyorum iyiyki siz varsiniz. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

günaydın canım bil gi için sagol canım o zaman bende sadece hayit tohumunu içerim o zaman opuyorumnanaktan

hayıt tohumu kürü ve böğürtlen kökü kürü nasıl oluyor arkadaşlar, yazarsanız sevinirim, bide bu ikisini de mi birlikte eş zamanlı kullanamayız acaba...

mrb canım benim gençliğimden beri gitmediğim doktor kalmadı adet düzensizliği için çok sorun yaşadım özelede gittim sigortayada hiçbir doktorumdan memnun kalmadım geçen hafta yine gittim doktora bu sefer dedimki heee işte aradıgım doktor bu dedim.ilk birkere muayne oldum ve çok memnun kaldım canım.eve çok iyi bi doktor hastası çok fazla biraz sıra bekliyorsun ama olsun beklemeye deger en azından seni dinliyorum ve sana yardımcı oluyor.bu hastaneyi çok araştırdım memnun kalan çok insan var canım gitmeni tavsiye ederim.yenibosna nisa hastanesi doktorumda mürvet hn.ben memnun kaldım istersen bi git görün canım ohaoldumsmile üzülme kafanada takma canım opuyorumnanaktan

canım süpersinopuyorumnanaktan iyiki aranıza katılmısım sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınızopuyorumnanaktan

kızlarr günaydınnn umarım hepimiz için hayırlı vede mutlu geçicek bir hafta olur.benim bugün regl olmam gerekiyor ama daha bişey yok bakalım ne olucakk.eğer olmazsam nekadar bekliyim test için

kızlarr günaydınnn umarım hepimiz için hayırlı vede mutlu geçicek bir hafta olur.benim bugün regl olmam gerekiyor ama daha bişey yok bakalım ne olucakk.eğer olmazsam nekadar bekliyim test için

günaydın tatlım eğer bu gün olmazsan adet yarın kan tahlili yaptırabilirsin idrar tahlili içinde 1 hafta sonra yaptırabilirsin

mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.doktorum bana farlutal verdı yarın bitecek hapım 3,günü test yaptırcam bu arada ilaç kullanırken çocukda yapmaya çalısıyoz ialçların bi yan etkisi falan olurmu acaba ? bilgi verebilirmisiniz.

canım süpersinopuyorumnanaktan iyiki aranıza katılmısım sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınızopuyorumnanaktan

sende saol canım ne demek ama varya sizi rahatlatım derken bu defa kendim aklıma takılıyo gibi oldu ben hayırlısından yanayım hayırlısı oılsun artıkkkk fıstıgım tekrar hoşgeldin aramızaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…