- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.881
Aslinda bende kac gündür hic iyi degilim pisikolijim bozuldu disari cikmiyorum cok mutsuzum üzüntümün kederimin tarifi yok. sizlerle oyalaniyorum iyiyki siz varsiniz. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Kizlar sizlere hayirli gecelr bol bebislerr
ben soğanı içiyodum bugün de şu bitkilerden alıp içmeye başlıcam inşallah canım faydasını görürüz.bu arada 2 kürü karıştırmak umarım zararlı olmaz.çünkü bunlarda ilaçlar gibi yanlış içilince yan etkisi olabiliyomuş.
siz ne kadar süredır bebiş istiyorsunuz
şimdi arkadslar ben kartanesi ve umutlubirben adet günü biliniyo diger arkadaslarda sölesenizzz hep hepsini sıralıcam canlarımmm
arkadaşlar merhaba ;
ben siteye yeni üye oldum. sizlerden bilgi almak istiyorum. 6,5 senedir evliyim ve 10 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz. dr'a gittim. klamon kullandım pregnyl iğne oldum olmadı olmadı olmadı ve sonunda doktora gitmektende vazgeçtim. doktorumu değiştirmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ? ve malesef bu sabah adet oldum yine olmadı.
inşallah bitanem mutlaka diger arkadaslarımızda yazsın bu arada napıyoruz
1:STRESE HAYIRRRR
2:BASKA SEYLERLE OYALANIP HAMİLE OLMAK DÜŞÜNCESİ GİDİCEK
3:BİRBİRİMİZE DESTEK OLUCAZ
4:BOL BOL DUA EDİCEZ
5:İLAÇ YADA KÜRLERİMİZİ UYGULAYACAGIZ
6:BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞACAZ
7:ESİMİZİDE KENDİMİZİDE SARTLANDIRMICAZ
şimdilik bu kadar baska eklemek isterseniz yada sorunuz olursa yada sıkıntımız buraya yazalım eslerimize yansıtmayalım sonuçta onlarda stres yapıyo üzülüyolar dimiiiiii
yok ya keyfim yok bugün canım skkkınnnn kusura bakma:çok üzgünüm:
kızlarr günaydınnn umarım hepimiz için hayırlı vede mutlu geçicek bir hafta olur.benim bugün regl olmam gerekiyor ama daha bişey yok bakalım ne olucakk.eğer olmazsam nekadar bekliyim test için
kızlarr günaydınnn umarım hepimiz için hayırlı vede mutlu geçicek bir hafta olur.benim bugün regl olmam gerekiyor ama daha bişey yok bakalım ne olucakk.eğer olmazsam nekadar bekliyim test için
canım süpersinopuyorumnanaktan iyiki aranıza katılmısım sizleri çok sevdim çok sıcak kanlısınızopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?