- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.821
Oy oy oooyyy kendimi pek bi özel hissettim bak şimdi
Herkese merhaba,
Öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşında 1,5 yıllık evliyim. Hiç korunmamamıza rağmen henüz gebelik testlerinde çift çizgiyi göremedimAylardır kendimi dinlemekten ve forumlarda araştırma yapmaktan helak oldum. Bu ay ovu testleri ile takip ederek preseed denedim şimdi beklemedeyim. Döngüme göre BAT'ım 30 Nisan'dı ama yeni yumurtladığımdan muhtemelen sarkacak. İnşallah en kısa zamanda anne olma mutluluğunu hepimiz tadarız
Yok cnmCanm benm sağol çok teşekkürlerBu arada sen bende ekli miydin face de kuzum
Amin cnm Hoşgeldin kontrole gittin mi hiçHerkese merhaba,
Öncelikle kendimi tanıtayım 27 yaşında 1,5 yıllık evliyim. Hiç korunmamamıza rağmen henüz gebelik testlerinde çift çizgiyi göremedimAylardır kendimi dinlemekten ve forumlarda araştırma yapmaktan helak oldum. Bu ay ovu testleri ile takip ederek preseed denedim şimdi beklemedeyim. Döngüme göre BAT'ım 30 Nisan'dı ama yeni yumurtladığımdan muhtemelen sarkacak. İnşallah en kısa zamanda anne olma mutluluğunu hepimiz tadarız
Ayyy canooo ne demek?aglamasin yaa bu siralarda cok agladi o gulsun diye yaptimm!...
Cano dun aksam uyumusummAmin cnm Hoşgeldin kontrole gittin mi hiç
Oldu mu şimdiCano dun aksam uyumusummdirenemedim yorgunluga
Hee eger tutabilirsem ovi testi yapacam yine...fotoyu atarim...Oldu mu şimdineyse bu gün de var
Ayy kız sımardımmı simdi Ayy Ayy sımar sımar)
DeliiiiiAy tuba yaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sen nasıl bi insansın yaa inanamıyoruuum of çok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim şok oldum yeminle yaa ay allahım ne dicemi şaşırdım tuuubaaaaaaa çok sevindirik oldum ay ay ayyyyyy yuppiiii keşke yanımda olsaydın aman duygulandırdın beni ağlicam şimdi inanki
Keki ben yidim amaaaa:)))))Ay tuba yaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sen nasıl bi insansın yaa inanamıyoruuum of çok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim şok oldum yeminle yaa ay allahım ne dicemi şaşırdım tuuubaaaaaaa çok sevindirik oldum ay ay ayyyyyy yuppiiii keşke yanımda olsaydın aman duygulandırdın beni ağlicam şimdi inanki
Deett aglamak yohhh...Ayy nerden bildin kız ağlıyorum vala boğazım düğümlendi
Deliiiiinapicaaani bilememisss ben dogum gununu ogrendigimde dusunmustum de evde renkli kagit yoktu ya k.bakma boyle oldu anca...ne aglamasi gul bakiiiim
Keki ben yidim amaaaa:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?