Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın canım . pekala hic doktora gittin mi. Hormon ve sperm testi yapıldı mi . bi de adet döngün nasıl düzenli mi . inşallah hayirlisiyla gelir bebegin

Amin cnm Hoşgeldin kontrole gittin mi hiç

Ay tuba yaaaaaaaaaaaaaaaa allahım sen nasıl bi insansın yaa inanamıyoruuum of çok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim şok oldum yeminle yaa ay allahım ne dicemi şaşırdım tuuubaaaaaaa çok sevindirik oldum ay ay ayyyyyy yuppiiii keşke yanımda olsaydın aman duygulandırdın beni ağlicam şimdi inanki

Deliiiiinapicaaani bilememisssben dogum gununu ogrendigimde dusunmustum de evde renkli kagit yoktu yak.bakma boyle oldu anca...ne aglamasi gul bakiiiim

Keki ben yidim amaaaa:)))))

Deliiiiinapicaaani bilememisssben dogum gununu ogrendigimde dusunmustum de evde renkli kagit yoktu yak.bakma boyle oldu anca...ne aglamasi gul bakiiiim

Aman kağıdı da renkli olmayıversin deliii gözlerimi siliyorum şuan yeminle
Ama bu sefer mutluluktan ağlıyorum. Çok düşüncelisin yaa değer verdiğini hissettim gerçekten. Allah bir değil bin kere razı olsun. Gözümü açtım bunu gördüm çok sağol ya çok mutlu ettin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…