Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne demek canooo kisa surede boyle dostluk kurmak cok guzell...cok sukur burda bir suru arkadasim oldu aglama bak benimde gozler yasarmaya basladiAllah sendende arkadasligindan da razi olsun citlemmbbiiikkkkk!...

Merhaba hanımlar ben yeni katıldım sizlere birsey sormak istiyorum ben mart 30 adet oldum nisan 9 rahim filmi cekildim hic bir sorun yok tüpler acikmis nisan 20 damla damla lekelenme oldu ve bu dört gün sürdü herkes üstüne görme dedi ama 5.gün lekelenme adet kanamasina döndü sizce bu nedir? Benim kafam cok karisti doktorum adetin 2.günü gel dedi yarin gidicem kan testi yapilacak ve ilac verilecekmis

Bende de aynisi oldu sonra adet oldum...seninde adete donduyse uztune gorme degildir...ama icin rahat etmezse bi test yap derim...

Ne demek canooo kisa surede boyle dostluk kurmak cok guzell...cok sukur burda bir suru arkadasim oldu aglama bak benimde gozler yasarmaya basladiAllah sendende arkadasligindan da razi olsun citlemmbbiiikkkkk!...

Sende kendimi gördüm inanki. Ancak bu kadar yakın hissedilir heralde bi insan. Çok teşekkür ederim yaa gerçekten çoook dünyalar kadar mutlu oldum yüreğime değdin allah senden de razı olsun canım beniiiiiimmmm

Ay bana deditamam kiz utaniyorum bak...naptimki kek mum not...Allah senden razi olsun bende gormeden yakin hissediyorum seni...burdaki arkadaslarimi

Günaydın canlar
Dün akşamdan beri takipteyim fakat yazamadım çünkü söylemiştim ya eşimin arkadaşları gelecek diye hepsi çalıştığı için 10'dan sonra filan geldiler.. söylemesi ayıp sigara böreğini kızartıyodum, buraya size bakayım bi dedim elimde telefon sen unut ocaktakileri amanınn birkaç tanesini yakmışım eşim geldi yine KK bakıyodun dimi aferin dedi
adam bile anlıyo artık Bu arada 5 çeşit ikram hazırlamışım çok kaldı gelin kızlar beraber yiyelim burada hava çok güzel hatta A amorevole nin doğum gününü kutlayalım..
İyi ki doğdun fıstık unuttum sanma mutlu,sağlıklı,huzurlu bebişli bir yıl olsun

Kabarmasin tatlım :) yarın evinize de dönersiniz inşallah oh bi rahat edersin

Sorma yaa demin aradı kayınvalidem kusura bakma artk bu seferlik böyle oldu borcumuz olsun diyo :)) Inşaallah ya dönelim artk vala böyle göçebe gibi ordan oraya ordan oraya savruluyoz

bu arada herkese slm kızlar siz neler yapıosunuz ben ole beklıyorum cok moralım bozuk yarın kan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…