- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.861
Aksama kocama patitisli borekle cokotop yapiim bari yesin askitoskum
Günaydın canlar
Dün akşamdan beri takipteyim fakat yazamadım çünkü söylemiştim ya eşimin arkadaşları gelecek diye hepsi çalıştığı için 10'dan sonra filan geldiler.. söylemesi ayıp sigara böreğini kızartıyodum, buraya size bakayım bi dedim elimde telefon sen unut ocaktakileri amanınnbirkaç tanesini yakmışım eşim geldi yine KK bakıyodun dimi aferin dedi
adam bile anlıyo artıkBu arada 5 çeşit ikram hazırlamışım çok kaldı gelin kızlar beraber yiyelim burada hava çok güzel hatta A amorevole nin doğum gününü kutlayalım..
İyi ki doğdun fıstık unuttum sanmamutlu,sağlıklı,huzurlu bebişli bir yıl olsun
TuH desene postanın tadına bakamadım saglik olsun dılerım yeni yasın mutluluk werır cnm
Ins ıns cocuklarımızla yemek nasip olur ınsAmin tatlım çok sağol belki bi gün hep birlikte yemek nasip olur kimbilir
canım doğum gunun kutlu olsun hersey gonlunce olsun inş :)
Kız senin eskiden kapı gıcırtısına oynayan halin vardı simdi de soğan demeden ağlayan bi halinçok duygusallastin
Ins ıns cocuklarımızla yemek nasip olur ıns
Amiiiiiiiiin canm benm çok amteşekkür ederim yaa çok mutlu ettiniz beni[/Q
Nedemek bcm mutlu ettıysek ne mutlu bize dılerım hep mutlu olursun
Evet yaren yaa neden böyle oldum bilmiyorum
Canimmm... Her yeni yas yeni guzellikler getirsin hayatina... Insallah artik aglamayacagin. Aglasansa sevincd3n dokuleck gozyaslarin olsun acidan uzuntuden olmayack herseyyy. Her mutluluk yureginle seninle olsun.. Bitanemm.. Esinleee dahaaaaa uzun gunleree hee birdee minisinzle en yakn zamandaa . karslasmanizz dlegimlee.. Mutlu yillar....Teşekkür ederim canm benm amin
Allah razı olsun ondan ya maşallah. Bugün otururken bile hesap yapiyodum bugün pazar yarın çıkarlar artık diye ben daraldim kızSorma yaa demin aradı kayınvalidem kusura bakma artk bu seferlik böyle oldu borcumuz olsun diyo :)) Inşaallah ya dönelim artk vala böyle göçebe gibi ordan oraya ordan oraya savruluyoz
Cık cık cık olmadı olmadııCano dun aksam uyumusummdirenemedim yorgunluga
Hadi bakalim gozunuz aydinn:)))Bende şu hastalıklı nevresimleri yikayamda odasında yatsın askitoskom
Kuzu ovi testini yaptim foto atiim bak...Cık cık cık olmadı olmadıı
Canım bizim yumurtlama günleri de aynı galiba..
Artk bu günü boş geçme. Simdi azck uyu akşam erkencik uyuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?