Gebe kalamayanlar buraya.....

Oy kuzum beniiiiiimm sağol allah razı olsun amiiiiin hepimiz için bol bebişli bi yıl olsun inşaallah çook tişkür ederim

Teşekkür ederim canm benm amin
Canimmm... Her yeni yas yeni guzellikler getirsin hayatina... Insallah artik aglamayacagin. Aglasansa sevincd3n dokuleck gozyaslarin olsun acidan uzuntuden olmayack herseyyy. Her mutluluk yureginle seninle olsun.. Bitanemm.. Esinleee dahaaaaa uzun gunleree hee birdee minisinzle en yakn zamandaa . karslasmanizz dlegimlee.. Mutlu yillar....

Sorma yaa demin aradı kayınvalidem kusura bakma artk bu seferlik böyle oldu borcumuz olsun diyo :)) Inşaallah ya dönelim artk vala böyle göçebe gibi ordan oraya ordan oraya savruluyoz
Allah razı olsun ondan ya maşallah. Bugün otururken bile hesap yapiyodum bugün pazar yarın çıkarlar artık diye ben daraldim kız

Kızlar biraz önce kocişimle şakalaşayım derken sağ kasığım çok fena ağrıdı.. takvimime göre bugün yumurtlama günüm ondan mı ki?? Öyleyse de bugün mü yoksa yarın mı çalışma yapayım??
Deneyimli hanımlardan cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…