Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım bizim yumurtlama günleri de aynı galiba..
Bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor sende de var mı ağrı veya akıntı??
Dun aksamki biraz daha koyu bu sabah az koyu...aksama da yapamam yaaa tutamiyorum namaz filan derken lavaboya gtmem lazim oluyo...ama su an cayip sekilde sagda batmam var...takvime gore sali ovi gunum...ama benim belli olmuyoki heran degisiyo...kac gunun var bata?

Anladım canım.. Benimde öyle sağda batmam oluyor..Takvime baktım bugün gösteriyor ovi.. batıma 14 gün var..
Yani 10 mayıs normalde erken yada geç gelmezse..

Anladım canım.. Benimde öyle sağda batmam oluyor..Takvime baktım bugün gösteriyor ovi.. batıma 14 gün var..
Yani 10 mayıs normalde erken yada geç gelmezse..
Benimde 10mayis diyo ayarladim simdi 12mayis diyo...bende 2gune kadar yumurtlarim o zaman..

nedenli nedensiz oluyor bazen. bi durgun bi dokunsalar aglicakmis gibi olmalar. Esin uzakta ya ondanda olabilir . ben esimden ayrı kalınca sanki evsiz yurtsuz kalmis gibi oluyorum . bi de üzerine kv nin olayı üzdü seni.

Kesinlikle doğru. Yanımda değil diye içimok buruk bide kv olayından aynen de çok yıprandım vala billa travma yaşadım o zaman da yanımda değildi iyice kötü oldum ondan işte

Kesinlikle doğru. Yanımda değil diye içimok buruk bide kv olayından aynen de çok yıprandım vala billa travma yaşadım o zaman da yanımda değildi iyice kötü oldum ondan işte

KV iyice bi iyilessin , esinde bi gelsin bak nasıl geliyosun kendine. Bi de hayirlisiyla bebiş haberide alırsak ooooo daha ne olsun güzel günler göreceğiz inşallah

gerçekten çok enteresan...hamile kalınca aşermek öğürmek uyku sık wc herşey aklıma geliyordu da arkadaş burun tıkanıklığı yaşandığını ilk kez kendimde gördüm hayır annelik gerçekten kendinden önce bebişi düşünmekmiş nefessizlikten ağzım dilim kuruyor gece kalktığımda acaba bebeğim oksijensiz kalmışmıdır diye korkuyorum offf offf burnuma bi çare bulmam lazımmm

Günaydın canım . pekala hic doktora gittin mi. Hormon ve sperm testi yapıldı mi . bi de adet döngün nasıl düzenli mi . inşallah hayirlisiyla gelir bebegin

Amin cnm Hoşgeldin kontrole gittin mi hiç

Selamlar canlar, hoşbuldum ayrıca :)

Hormon testi yapılmıştı fakat üzerinden baya bir zaman geçti. Testesteron hormonumun yüksek olduğunu söylemişlerdi. Bir süre kortizon kullandım ama düzeldiğini sanmıyorum. Kıllanma hala devam ediyor. (O zaman henüz evlenmemiştim) Eşim henüz gitmedi. Adet döngüm düzenliydi 30 günde bir olurdum ama son zamanlarda ortalama 32 güne çıktı. Yine de regl olmadan geçtiğim ay yok. Geçte olsa ilaçsız adet olabiliyorum. Bir süre daha normal yollarla denemeye karar verdik. Kürler, jeller vs ile. Eğer bu şekilde de olmazsa gidip aşılama ve tüp sürecine girmeyi planlıyoruz. Tek başıma beklemek oldukça sancılı olduğundan forumda sizinle birlikte beklemenin daha güzel olacağını düşünüp aranıza katılmaya karar verdim :)

Oyyyyyy canımsın yaa allah razı olsun Rabbim sana da kalbinden geçen dilekleri yaşatsın sana eşine bebişine sağlık sıhhat versin çok mutlu oldum bitanem çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…