- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #78.881
Dun aksamki biraz daha koyu bu sabah az koyu...aksama da yapamam yaaa tutamiyorum namaz filan derken lavaboya gtmem lazim oluyo...ama su an cayip sekilde sagda batmam var...takvime gore sali ovi gunum...ama benim belli olmuyoki heran degisiyo...kac gunun var bata?Canım bizim yumurtlama günleri de aynı galiba..
Bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor sende de var mı ağrı veya akıntı??
Uyudum cano sabh erken kalktim bi iki saat uyumusum iyiyimArtk bu günü boş geçme. Simdi azck uyu akşam erkencik uyuma
Dun aksamki biraz daha koyu bu sabah az koyu...aksama da yapamam yaaa tutamiyorum namaz filan derken lavaboya gtmem lazim oluyo...ama su an cayip sekilde sagda batmam var...takvime gore sali ovi gunum...ama benim belli olmuyoki heran degisiyo...kac gunun var bata?
Canim bu ovi testi...gebelik degil malesefBenimde aynı cıkmısti gebe cıktım doktora geldım allah kucagına almaya nasip etsın
Benimde 10mayis diyo ayarladim simdi 12mayis diyo...bende 2gune kadar yumurtlarim o zaman..Anladım canım.. Benimde öyle sağda batmam oluyor..Takvime baktım bugün gösteriyor ovi.. batıma 14 gün var..
Yani 10 mayıs normalde erken yada geç gelmezse..
Hımm onu bılmıyom anladim benim yaptıgımın aynısıdaCanim bu ovi testi...gebelik degil malesef
Yumurtlama testi yani...Hımm onu bılmıyom anladim benim yaptıgımın aynısıda
Benimki gebe testı aynısından ondan yazdım tam okumamıstımYumurtlama testi yani...
Hep gününde gelirdi 2 ay geç geldi geçen ayda erken geldi tutturamıyorum artık zamanınıBenimde 10mayis diyo ayarladim simdi 12mayis diyo...bende 2gune kadar yumurtlarim o zaman..
Ahhh canim hic sanmiyorum ya...bi kac ay once yaptim olmadi bebis...Hep gününde gelirdi 2 ay geç geldi geçen ayda erken geldi tutturamıyorum artık zamanını
Sen ovi testi kullanıyorsun inşallah bu ay tutturursun canım..
nedenli nedensiz oluyor bazen. bi durgun bi dokunsalar aglicakmis gibi olmalar. Esin uzakta ya ondanda olabilir . ben esimden ayrı kalınca sanki evsiz yurtsuz kalmis gibi oluyorum . bi de üzerine kv nin olayı üzdü seni.
Kesinlikle doğru. Yanımda değil diye içimok buruk bide kv olayından aynen de çok yıprandım vala billatravma yaşadım o zaman da yanımda değildi iyice kötü oldum ondan işte
evettt bebişimmm öyleymişim bende hala inanmakta zorlanıyorum inş.kucağımızada alırız bebişerimiziAy kuzum hamiş misin sen oy masallah :)
Günaydın canım . pekala hic doktora gittin mi. Hormon ve sperm testi yapıldı mi . bi de adet döngün nasıl düzenli mi . inşallah hayirlisiyla gelir bebegin
Amin cnm Hoşgeldin kontrole gittin mi hiç
Yanı kim mutlu olmazdı cnm bnım sende haklısın tabi sende iyiki warsın bcm,)yaramaz_kiz Tabiki canm etmez misiniz mutluluktan delirdim desem yeridir sağolun vala iyiki varsınız
Canimmm... Her yeni yas yeni guzellikler getirsin hayatina... Insallah artik aglamayacagin. Aglasansa sevincd3n dokuleck gozyaslarin olsun acidan uzuntuden olmayack herseyyy. Her mutluluk yureginle seninle olsun.. Bitanemm.. Esinleee dahaaaaa uzun gunleree hee birdee minisinzle en yakn zamandaa . karslasmanizz dlegimlee.. Mutlu yillar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?