Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar hangi kürü yapacagıma karar veremedim yaa.aslanpençesi ,adaçayı ve civanperçemini yapsam yoksa hayıt tohumunu yoksa soğan kürünümü.soğan kürü çok faydalı diyorlar ama ben hangisini yapcagıma karar veremedim yaaa

walla busecim ben hiçbirini yapamammmmm:1no2:

busecim sağol canım melikecim ben 3 ocak adetimin ilk günüydü bu arada kızlar ben incir kürünü kullandım 21 gün şimdi 7 gün ara vercem sonra 21 gün daha ama inşallah gerek kalmaz adet olamam

angel 3 ocak
busem87 5 ocak
melikeece 12 ocak
kartanesi 12 ocak
esmerlada 16 ocak
umutlubrbn 19 ocak
hürrem 20 ocak
yusfburcu 21 ocak
sevtun2 31 ocak
allahım herkesin yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün beraber inşallah canım arkadaslarımmm

ahhh canım benim olmuş çok güzel olmuşta benim ismimi yanlış yazmışsın ama yaaalmaz:yusfburcu yazmışsıun düzelt bakem onu kızzznaniknanik

angel 3 ocak
ceylino 3 ocak
busem87 5 ocak
melikeece 12 ocak
kartanesi 12 ocak
esmerlada 16 ocak
umutlubrbn 19 ocak
hürrem 20 ocak
yusufburcu 21 ocak
sevtun2 31 ocak
al kısssssssssssssssssssssssssssss düzelttimmmm

busecim sağol canım melikecim ben 3 ocak adetimin ilk günüydü bu arada kızlar ben incir kürünü kullandım 21 gün şimdi 7 gün ara vercem sonra 21 gün daha ama inşallah gerek kalmaz adet olamam

canım senide ekledim ok allah yüzüne baksın hepimizin rabbim

ooo ne güzel kaynatıyorsunuz öylee sayfalar dolmuş...
Herkese güzel ve huzurlu bir hafta dileğiyleee

Kız Burcuuu ne yapıyosun bakimm ne var ne yok moraller nasıl??

ooo ne güzel kaynatıyorsunuz öylee sayfalar dolmuş...
Herkese güzel ve huzurlu bir hafta dileğiyleee

Kız Burcuuu ne yapıyosun bakimm ne var ne yok moraller nasıl??

sağol mechulim çok moralim bozuk çok kötüyüm aslında ama dayannamıcam sabahtan beri mutlu olmaya çalışıyorum nilse söyleme dedi ama söylicem nilse bebeğini kaybetmişl canım yaaa çok kötüyümakannehir:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…