Gebe kalamayanlar buraya.....

dr.senin çocuk yapmak istedigini bildigi için bence ona dikkat ediyodur canım biliyodu dimi

sende saol canım ne demek ama varya sizi rahatlatım derken bu defa kendim aklıma takılıyo gibi oldu ben hayırlısından yanayım hayırlısı oılsun artıkkkk fıstıgım tekrar hoşgeldin aramızaa.s.

günaydın canım goşgeldinopuyorumnanaktan üzme yaa kendini tabiki hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

dr.senin çocuk yapmak istedigini bildigi için bence ona dikkat ediyodur canım biliyodu dimi

hastalıgımı ögrendıkten sonra zaten doktorum bana sordu çocuk düşünüyormısunz diye bende düşünmüyordum ama hastalııgımda sonradüşünüyorum dedim doktorumda tamam sen hasta ol gel tahlıl yapalım sonra tedaviye başlarız dedı.çocuk için bikere deneme yaptık:kedi: ama test falan yapmadım

günaydın kızlar aranıza az önce katıldım yazıları hep okuyodum bende cocuk düşünüyorum 5 aydır korunmuyoruz hala olmadı adetime 4 gün var inşallah bebiş vardırrrrrrrrrrrrrrr allah hepimize versin:ecrin_bebek:

amin canım sende hoşgeldin aramaıza bitanemmmm a.s.

melikecim sağol canım resimdeki bebişler çokkkk güzel inşallah hepmizin olur insan cok endişeleniyo :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:allah çifter çifter versin

hoşgeldin canım inş.en kısa zamanda meleğine kavusursun bitanem :Saruboceq:

kızlar selam nabersiniz geldim bende aranıza bebişler çok tatlıymış yaa benimde bu ayki adet tarihim 21 ocak hadi melike yap artık sıralama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…