- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.901
mrb arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum.doktorum bana farlutal verdı yarın bitecek hapım 3,günü test yaptırcam bu arada ilaç kullanırken çocukda yapmaya çalısıyoz ialçların bi yan etkisi falan olurmu acaba ? bilgi verebilirmisiniz.
sende saol canım ne demek ama varya sizi rahatlatım derken bu defa kendim aklıma takılıyo gibi oldu ben hayırlısından yanayım hayırlısı oılsun artıkkkk fıstıgım tekrar hoşgeldin aramızaa.s.
dr.senin çocuk yapmak istedigini bildigi için bence ona dikkat ediyodur canım biliyodu dimi
günaydın canım goşgeldinopuyorumnanaktan üzme yaa kendini tabiki hayırlısı olsun opuyorumnanaktan
saol canım hımm dr. ne dediyse artık öle yaparsın canım acil şifalar sana bitanemmmm
tahlil yapalım bakalım doktorum ne diyecek inş.kötü bişey çıkmazda bebiş için çalışmalara başlarız
tahlil yapalım bakalım doktorum ne diyecek inş.kötü bişey çıkmazda bebiş için çalışmalara başlarız
günaydın kızlar aranıza az önce katıldım yazıları hep okuyodum bende cocuk düşünüyorum 5 aydır korunmuyoruz hala olmadı adetime 4 gün var inşallah bebiş vardırrrrrrrrrrrrrrr allah hepimize versin:ecrin_bebek:
inşallah canım inşallah su ortadaki benimmmm:sm_cool:
melikecim sağol canım resimdeki bebişler çokkkk güzel inşallah hepmizin olur insan cok endişeleniyo :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:allah çifter çifter versin
amin canım inş.pembelide benim opuyorumnanaktan
günaydın kızlar aranıza az önce katıldım yazıları hep okuyodum bende cocuk düşünüyorum 5 aydır korunmuyoruz hala olmadı adetime 4 gün var inşallah bebiş vardırrrrrrrrrrrrrrr allah hepimize versin:ecrin_bebek:
melikecim sağol canım resimdeki bebişler çokkkk güzel inşallah hepmizin olur insan cok endişeleniyo :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:allah çifter çifter versin
sen ne zaman adet oldun bu ay ilk günü yaz şimdi söleyenleri sıralıyacam tatlımmm
amin canımmm cümlemize hepsi birbirinden seker oy oyyy su sondaki çirkine ne demeli davulcu gılıklııııııııı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?