- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.301
Allahtan ümit kesilmez ben ilk bebegimi kaybettim ama en fazla 2 ay dediler alalım dediler ama tam 32 hafta yasadı karnımda yine de kaybettim ama aldırsaydım acaba mı diyecektim çok dr gezdim benBaska doktorada gıtsen aynısı olacak ama bebek hala karnımda kendi kendine dusecek
Ahh canim sorma bende kanamalar bitmiyo kiSeninde kanamam mı wardı
Aynen ole bakacagız 3 gun boyunca yatacagız belki kanamadan dolayı olmustur diye dusunuyorum ben cnmAhh canim benim kiyamam seni o kadar iyi anliyorm ki Rabbim yardimcin olsun sabir versin. Rabbim in isi belki bi bakmisin yukselmis degerin nerden bilebiliriz ki biz
soğan yemezsen olmaz ki sadece çocuk için gdosuz üstelik doğal antibiyotikBen sogan turunu sevmem kı
Dusmusmu banada aynısı olmus neden neoldu kı kanamanmı wardı cnmKızlar HCG 29.85 ten 26 ya düşmüş doktoru bekliyorum. Hic katlamamis 2 günde daha düşmüş. Bu ayda olmayacak sanırım. Hemşire düşmüş degerin ama Dr u bekle dedi
Sende miyom mu vardi oyle yazmistn yanlis hatirlamiyorsam? Benim esimin dayisinin kizindada miyom vardi hamile kaldi ve su an bebegi cok saglikliAynen ole bakacagız 3 gun boyunca yatacagız belki kanamadan dolayı olmustur diye dusunuyorum ben cnm
Ben doktorun vermedıgıvermedıgı yapmam cnmsoğan yemezsen olmaz ki sadece çocuk için gdosuz üstelik doğal antibiyotik
Sende miyom mu vardi oyle yazmistn yanlis hatirlamiyorsam? Benim esimin dayisinin kizindada miyom vardi hamile kaldi ve su an bebegi cok saglikli[/QUOTE
Eet canım mıyom wardı kanamam oldu hattâ az karın agrısı wardı gecti cocuk yuva yapamamıs sonuclar dustu
Canim yaa bugun hep kotu haberler aliyorum Rabbim sonumuzu guzel eylesin. Sende bekle Allahtan umut kesilmez insallah bi mucizen olurda degerlerin artarKızlar HCG 29.85 ten 26 ya düşmüş doktoru bekliyorum. Hic katlamamis 2 günde daha düşmüş. Bu ayda olmayacak sanırım. Hemşire düşmüş degerin ama Dr u bekle dedi
Canim sen neden internetten almadin ki daha uyguna alirdin. Ben 50 li olanlardan laboquick aldim 40 tl yeBen aldim ecz ovu testi icin 5 adetvar...20sinde hasta oldumm 19 mayis tarihim ona gore yapmali 5 adet ii degerlendirim
Ben fena kazık yedim ozmaan netten gec gelir gun gecer dedim 5tane si 45 liraCanim sen neden internetten almadin ki daha uyguna alirdin. Ben 50 li olanlardan laboquick aldim 40 tl ye
Canim doktor usg ile bakti bebek iyiydi cnm cok sukur kanama icin de dinlen yat dedi tatlim insallah bisey olmaz yaa
Yok tatlm 2 gun icinde geliyo neyse saglik olsun sen iyi degerlendir gunlerini o zaman gunde 1 adet yapBen fena kazık yedim ozmaan netten gec gelir gun gecer dedim 5tane si 45 lira
Sagol bitanem insallah darisi basina saglikli hayirli bir evlat ile insallahMasallahhh
Bende bu yuzden dustu ztn degerler kanama yuzundenAhh canim sorma bende kanamalar bitmiyo kiilk haftalarimda bile hep kanama oldu dun gece yine oldu simdi yatiyorum dinlenme verdi doktor
Rabbim sifasini versin inşallah tatlmBende bu yuzden dustu ztn degerler kanama yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?