Gebe kalamayanlar buraya.....

valla aslanpençesi ,civanperçemi adaçayı içtim tatları güseldi bi dene istersen canım opuyorumnanaktan

eşim cayı sevmiyo adacayını bi ara diyodu tadı çok güzel diye bende isticem bugün gelirken getirsin bi bakımmm ya bide benim çok sancımoluyo adtimin ilk günüüüüüü

Ay canıııım çok kötüyümm Allah ım inanamıyorum yaa inan gözlerim dolduu neden nasıl yaaa az önce içimden gecti nerelerde bu kız diyee ffffffffffffffffff Allah ım sen sabır verr onaa ((((

merhaba arkadaşlar 6 aydır korunmuyoruz bebk haberi alamadık hala adet sancılarım için gittigimde doktora 8 ay korumasız ilişki sonrası hamile kalamıyosan tedaviye başlanır dedi bende bu yüzden gitmedim doktora gitmelimiyim altı aydır her adetimde umudum sönüyo çok istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen yeni katıldım aranıza

ooo ne güzel kaynatıyorsunuz öylee sayfalar dolmuş...
Herkese güzel ve huzurlu bir hafta dileğiyleee

Kız Burcuuu ne yapıyosun bakimm ne var ne yok moraller nasıl??

asıl sen nerdesin güzelim yaz bakimm adetin ilk gününü seni ekleyelim ne yapacak bana laf yetiştiriyooooo:tomato:

canık şimdi gördüm o arkadsı tanımıyom ben ama çok üzüldüm gecmiş olsun nilll

angel 3 ocak
ceylino 3 ocak
busem87 5 ocak
melikeece 12 ocak
kartanesi 12 ocak
esmerlada 16 ocak
umutlubrbn 19 ocak
hürrem 20 ocak
mechulmim 20 ocak
yusufburcu 21 ocak
sevtun2 31 ocak

Ay canıııım çok kötüyümm Allah ım inanamıyorum yaa inan gözlerim dolduu neden nasıl yaaa az önce içimden gecti nerelerde bu kız diyee ffffffffffffffffff Allah ım sen sabır verr onaa ((((

amin canım benim ya sabır versin rabbim ona bebişi 4,5 aylıkmış ve tek vücudu iki kafası varmış ayy rabbim kimseye göstermesin normal doğum gibi almış doktor nilsemin çok morale ihtiyacı var iş görüşmesine gitti şimdi gelince girecek

canık şimdi gördüm o arkadsı tanımıyom ben ama çok üzüldüm gecmiş olsun nilll

vet canım gerçekten çok üzüldük bizde topiğimizin 2.hamişlerindedndi pko vardı ve incir kürüyle hamiş kaldı geçende yazmıştım size hala deneyin falan diye bi arkadaş öyle hamiş kalmıştı demiştim işte o arkadaşımızdı

Ayy canım benim yaa ikizmiş demekki embriyo ayrılamamış Allah sabır versin inşallah :1no2:

hımm hadi ya gecketen gecmiş olsun b u arada incir kürü yarım lt suya kaynayınca 7 .yada 8 adet inciri ikiye ayırarkrak atıp kaynatıcaktık dimi yaww simdi esime desem alır inciride dioki senin işin bi günlük bi gün yapıp icrsin ikinci gün yapmazsın diyo dogru sölüyooo ne kadar zoruma gitsede böle demesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…