- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.941
sağolasın canım tamam bak bunu beğendim işte
kıssssssss yolarım seni haaaaaaaaa bak bak bide begenmişşşşş mişşşşlülülülülülü
valla aslanpençesi ,civanperçemi adaçayı içtim tatları güseldi bi dene istersen canım opuyorumnanaktan
süpersiniz yaaopuyorumnanaktan
konuşma koca memeli seni koca popolu zilli
Ay canıııım çok kötüyümm Allah ım inanamıyorum yaa inan gözlerim dolduu neden nasıl yaaa az önce içimden gecti nerelerde bu kız diyee ffffffffffffffffff Allah ım sen sabır verr onaasağol mechulim çok moralim bozuk çok kötüyüm aslında ama dayannamıcam sabahtan beri mutlu olmaya çalışıyorum nilse söyleme dedi ama söylicem nilse bebeğini kaybetmişl canım yaaa çok kötüyüm
ooo ne güzel kaynatıyorsunuz öylee sayfalar dolmuş...
Herkese güzel ve huzurlu bir hafta dileğiyleee
Kız Burcuuu ne yapıyosun bakimm ne var ne yok moraller nasıl??
sağol mechulim çok moralim bozuk çok kötüyüm aslında ama dayannamıcam sabahtan beri mutlu olmaya çalışıyorum nilse söyleme dedi ama söylicem nilse bebeğini kaybetmişl canım yaaa çok kötüyümakannehir:a015:
Canım benim o kadar karman corman ki 20 Ocak tı son adet tarihimasıl sen nerdesin güzelim yaz bakimm adetin ilk gününü seni ekleyelim ne yapacak bana laf yetiştiriyooooo
eşim cayı sevmiyo adacayını bi ara diyodu tadı çok güzel diye bende isticem bugün gelirken getirsin bi bakımmm ya bide benim çok sancımoluyo adtimin ilk günüüüüüü
Ay canıııım çok kötüyümm Allah ım inanamıyorum yaa inan gözlerim dolduu neden nasıl yaaa az önce içimden gecti nerelerde bu kız diyee ffffffffffffffffff Allah ım sen sabır verr onaa((((
canık şimdi gördüm o arkadsı tanımıyom ben ama çok üzüldüm gecmiş olsun nilll
Tşk ederim canım liste için
Ayy canım benim yaa ikizmiş demekki embriyo ayrılamamış Allah sabır versin inşallah :1no2:amin canım benim ya sabır versin rabbim ona bebişi 4,5 aylıkmış ve tek vücudu iki kafası varmış ayy rabbim kimseye göstermesin normal doğum gibi almış doktor nilsemin çok morale ihtiyacı var iş görüşmesine gitti şimdi gelince girecek
iç canım hem çay sancıyı kesiyor rahatlatıyor canımopuyorumnanaktan
canık şimdi gördüm o arkadsı tanımıyom ben ama çok üzüldüm gecmiş olsun nilll
vet canım gerçekten çok üzüldük bizde topiğimizin 2.hamişlerindedndi pko vardı ve incir kürüyle hamiş kaldı geçende yazmıştım size hala deneyin falan diye bi arkadaş öyle hamiş kalmıştı demiştim işte o arkadaşımızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?