- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #79.481
Gozunuz aydin canim...hadi gecti gitti...Allahim tekrar saglik sorunu yasatmasin...Sağol bitanem iyiyiz iyiyiz çok şükür allahıma perşembe taburcuyuz kız demin öğrendik
Parca hıc gelmedıkı canim sadece sonuc dustu degerlersen kim yazdın :) inşaallah yükselir canım böyle parça haline mi kanama oldu beyaz et parçası küçük küçük yani
Ayyy canimmm ya sen de beni nasil mutlu ettin profilinle biliyo musun???belki de yumrtluyosun bende aynen su ana seninki gibi bi agri var...hadi kizzz yumuslar geliyo...insallah esinde gelirrr...
O zaman bi alışverişe git ttlm kafan dağılır en azındanYok cano esim sahile yuruyuse izin vermiyo tek basima...o yuzden eve bant aldi...onda yuruyuyorum...ama su durumda yuruyuyemem zaten kasgim skstryo...
Hadi gözünüz aydın cnmSağol bitanem iyiyiz iyiyiz çok şükür allahıma perşembe taburcuyuz kız demin öğrendik
profil notuna da bayildim canim cit cit cilembigim benimdeli yaaa nanaklarimdan mincirdigimmmm
Gozunuz aydin canim...hadi gecti gitti...Allahim tekrar saglik sorunu yasatmasin...
Evet canim en iyisi ben kendimi yormadan bi yuruyeyimm...sagol cano...O zaman bi alışverişe git ttlm kafan dağılır en azından
Yok kuzu iyi demisler ya massalaalllah bisey cikmaz...son 2 gun insallah...Amiiiiiiiiin bitanem benm amin allahım kimseye yaşatmasın şükürler olsun bi aksilik çıkmazsa perşembe demişler işte pansumandayken inşaallah sarkmaz
Yok kuzu iyi demisler ya massalaalllah bisey cikmaz...son 2 gun insallah...
Canim kac gundur bende ayni agrilarim oldu dun baktim ovi testim cift cizgi oldu...bugunde aynisi olur 16.ve 17.gun oluyo cunku...seninde oyledir...akintin varmi?Sende beni çok mutlu etmiştin kuzum Benm naptım kiE yavrum geçmedi mi bu yumurtlama kaç gün sürcek ki böyle
Canim kac gundur bende ayni agrilarim oldu dun baktim ovi testim cift cizgi oldu...bugunde aynisi olur 16.ve 17.gun oluyo cunku...seninde oyledir...akintin varmi?
Hb cnmGınsy
Gunaydın hg bcm
Nasılsın bcmHb cnm
Elhamdulillah iyiym canm ya brz skntlı gecio su sıralar ama cok sukr mide bulantsı kask agrısı devmlı uyumaktn sistm zatn ama bunada skr. Sen naslsnNasılsın bcm
Canim sen nasil oldun ?Nasılsın bcm
aynı bnd yaa ne olsun devamaleyküm selam canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?