Gebe kalamayanlar buraya.....

hı hıı öleydi buse arkadslar yazmıştı hatta bende istemiştim 7 veya 8 inciri demişlerdi hatta içine bide sogan koyun demişlerdi bitanem yusufburcuya seslenelim tekrar yazsın bizim için emiiia.s

teşekkür edrim canım sagol yusufburcu bize kürü tekrar yazamısın canım şimdiden tşkler opuyorumnanaktan

teşekkür edrim canım sagol yusufburcu bize kürü tekrar yazamısın canım şimdiden tşkler opuyorumnanaktan

evet ya esimi aradım simdi görevden çıkarken alıp getircek senin esin ne iş yapıyo nerden yazıyosun bu arada ne zaman evlendim canım bende 86 lıyımmm

melikecim kürü buldum opuyorumnanaktan

Çok üzüldüm yazık olmuş onu çok iyi anlıyorum bende 4.5 aylık hemde büyük ihtimalle sağlıklı bebeğimi çift rahimli olduğum için kaybetmiştim ve kendimi çok suçlamıştım.Çünkü vücudumda problem olmasaydı rahatça doğacaktı belkide, tabi yine de herşeyin doğrusunu Allah bilir, hepimiz için hayırlısını nasip etsin.Herşeyde bir hayır vardır.Sanırım çocuk problemliymiş.Allah inşallah nilseye eli ayağı düzgün bir bebek nasip eyler bunu içtenlikle diliyorum

evet canım bende iki gün önce öğrendim çok üzüldüm
Uzun zamandır sesi çıkmayınca özelden mj atmıştım
söyleyecek söz bulamadım
şimdi onlar cennetin kpısında anneleri gelmeden girmeyecek ve hep annelerini bekleyecekler.
Rabbim nilsecime şefaatçi kılsın onları :Saruboceq:

canim aramiza hos geldin. umarim hersey istedigin gibi olur. sende bizlerde tez zamanda bebislerimizi kucaklar ve koklariz hayirlisiyla INSALLAH. vereliniortakolumunekankayizsmilezemuszemus

hos geldin canim sana en basta sabirli olmani tavsiye ediyorum.

melike, yavru ceylan nasilsiniz kizlarrrrrrr

iyiyiz baktım bi bana yazmamışsın ask olsunnn kaydirigubbakcemilemisafir vardı esimin polis arkadasları esleri daha yeni gittiler hemen oturdum actım gerci esim kalk dedi oldu ufffffffff ne olur gündüz gelsenizzzzzz:çok üzgünüm:

nildecigim sana da
cok gecmis olsun.sanada cok üzüldüm ve sasirdim. o nasil bir durummus ya. tedavisi varmiymis. ALLAH sana da saglikli, hayirli, boooool rizikli evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…