Gebe kalamayanlar buraya.....

Bilmiyorum bakicam bi carsida yaa insallah begenicegi bisey bulurumm...

:))) 4 gün var benm BAT a bu ay eşim git gel yaptı hep o yüzden denk gelmemiştir zaten canm ana dedim ya işte bi umut..

Umudumuzda olmasa napariz seker. Bu ay bizim sadece adetin 8. Günü oldu normalde adetin 17si yum zamanı acaba yine de olmuş mudur diye düşünmedim değil. Bata kaldı 3 gün

Ya kizlar bi şey sorucam biz gun aşırı falan birlikte oluyoruz
Ve ben ayaga kalkmiyorum o gece oyle yatıyorum sabah yikaniyorum tutsun diye
Sonra akintilar oluyo ama ben onu şeyle karistiriyorum ya
O yuzden hic anlayamiyorum yumurtladigimi
Siz nasil anliyorsunuz?

teşekkür ederim çitlembik

Vala o ağrılar hâlâ bende de oluyo ama hafifledi yani. Bide dün müydü ne oturuyodum bi anda malum yerime böyle bıçak saplıyolar gibi ağrım oldu anlam veremedim ana üşüttüm heralde dedim sonra
Evet bazen bana da oluyo hem kasigima batiyo sonra malum yere...nobetlese agriyo bi sag bi sol...akintim yoktuvalete gidiyom surekli bu testi de 2.5saatlik susuzluk sonrasi ve idrar tutmadan sonra yaptim

Işte tam da tahmin ettiğim gibi bence de sevgi dolu bi anne olursun çocuk senin yanında nefes aldığını hisseder sana hep 'iyiki varsın anne' der. Tıpkı bizim dediğimiz gibi ...
Amin inşaallah duanı kabul etsin rabbim.cümlemize anne olmayı nasip etsin onlar kıymetli emanetlerimiz olacaktır elbet.rabbim duy bizi lütfen

Rabbim nasip edecekse herhalukarda olur sen merak etme umutsuz olma stres yapmam belki bebeğin içinde seni hissediyor :))

Ayyy keşke canm yaa keşke dediğin gibi olsa nasıl ihtiyacım var buna bi bilsen. Hele ki bunca yaşadığım olumsuzlukların ardından daha da ister oldum..

Umudumuzda olmasa napariz seker. Bu ay bizim sadece adetin 8. Günü oldu normalde adetin 17si yum zamanı acaba yine de olmuş mudur diye düşünmedim değil. Bata kaldı 3 gün

Işte yumurtlama gününü kestiremediğimiz için umutlanıyoruz. Rabbim nasip etmiştir belki bu sefer demi ama ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…