- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.201
canım yani hani belli değil ya şimdi beklediğin ilk ay demek önümüzdeki ilk ay :)) kız telaşlanma anlatımım yanlış olmuş:))Aaaa niden bu ay olsun demedin
Evt yaa canim sukurler olsun eşim ve bebegim var...Sagol tatlimm...insallah sende kavusursun en yakin zamandabebisin var yalniz hisstme kendini
Bilmiyorum bakicam bi carsida yaa insallah begenicegi bisey bulurumm...Ona da nevresim al canım ya da aksesuar al. Zaten simdi her yerde hediyelik eşya vardir. eşime sordum anne ne ne alicaz diye bisi almicaz dedi arası açık biraz. Bu sene de senin anne ne alalım dedi. Annem uzakta diye alamiyordum KV alıyordum.
Son 8gunAyy inşaallah yaaa ne güzel yazmışsın vala içim titredi heBakalım kuzum benm son 4 gün. Yoktur pek sanmıyorum ya bi ümit işte yinede..
canım yani hani belli değil ya şimdi beklediğin ilk ay demek önümüzdeki ilk ay :)) kız telaşlanma anlatımım yanlış olmuş:))
Evet canimmm...bunaltma kendini...Evt yaa canim sukurler olsun eşim ve bebegim var...
rüyaların hayır olsun canımTunaydin sekerlerrüyamda 9 aylık hamileydim salı günü sezeryana alacaklardı . iğneleri birakcam mi diye doktor doktor geziyordum . karisik bi ruyaydi bende uyanır uyanmaz hastaneyi aradım 16 mayısa ön görüşme randevusu aldım
Son 8gunama ben hala yumurtluyom galiba heee
Rabbim nasip edecekse herhalukarda olur sen merak etme umutsuz olma stres yapmam belki bebeğin içinde seni hissediyor :)):))) 4 gün var benm BAT a bu ay eşim git gel yaptı hep o yüzden denk gelmemiştir zaten canmana dedim ya işte bi umut..
:))) 4 gün var benm BAT a bu ay eşim git gel yaptı hep o yüzden denk gelmemiştir zaten canmana dedim ya işte bi umut..
teşekkür ederim çitlembikAmiiiiiiiiin cümlemize inşaallah ablam. Ama biraz da bünye meselesi bence. Benim de mesela üzere olduğum popoyu kaldıramadığım zamanlar olur iş yapmak istemediğim zamanlar olur ama formumda olduğumda dibine kadat yaparım koştur koştur bi halim var benm mesela. Hantal değilimdir yani çok hareketliyim zaten baksana kilo dahi alamıyorumyani o bence biraz bünyeyle alakalı yoksa maşallahın var
Evet bazen bana da oluyo hem kasigima batiyo sonra malum yere...nobetlese agriyo bi sag bi sol...akintim yokVala o ağrılar hâlâ bende de oluyo ama hafifledi yani. Bide dün müydü ne oturuyodum bi anda malum yerime böyle bıçak saplıyolar gibi ağrım oldu anlam veremedim ana üşüttüm heralde dedim sonra
rüyaların hayır olsun canım
Amin inşaallah duanı kabul etsin rabbim.cümlemize anne olmayı nasip etsin onlar kıymetli emanetlerimiz olacaktır elbet.rabbim duy bizi lütfenIşte tam da tahmin ettiğim gibibence de sevgi dolu bi anne olursun çocuk senin yanında nefes aldığını hisseder sana hep 'iyiki varsın anne' der. Tıpkı bizim dediğimiz gibi ...
Rabbim nasip edecekse herhalukarda olur sen merak etme umutsuz olma stres yapmam belki bebeğin içinde seni hissediyor :))
Umudumuzda olmasa napariz seker. Bu ay bizim sadece adetin 8. Günü oldu normalde adetin 17si yum zamanı acaba yine de olmuş mudur diye düşünmedim değil. Bata kaldı 3 gün
aminnn canım hadi bekliyporuz güzel haberlerinizi:))Ayyy keşke canm yaa keşke dediğin gibi olsa nasıl ihtiyacım var buna bi bilsen. Hele ki bunca yaşadığım olumsuzlukların ardından daha da ister oldum..
güle güle kullansın ben daha almadım anacığıma. bende kendime almıştım 3d nevresim harika görünüyorEki Görüntüle 1516645
Ballll annneelrrrr benimde annem bal o yuzden hediyesini erkenden aldimmm...canim anniskooommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?