Gebe kalamayanlar buraya.....

amin canım hep diyorum Rabbim her isteyen e nasip etsin inşallah sağlıklaa

benim anneminde öyleymiş bir sorun yoktu canım benim . çok şükür yani benim normal adet döngüm bu hiç şaşmaz bu durum . mesela tansiyonumda düşüktür normalde adet döngümünde normali böyle

Anladım tatlım darısı başıma diyim o zaman. Bende pko var bakalım ne zaman son bulacak bu durum

Sagol canimmmaynen bi de 3boyutlu gercek gibi sanki yaaa bende alcam baska modelini...insallah bu anneler gunu bize de hediye yavrularimiz gelir:))

Ayy inşaallah yaaa ne güzel yazmışsın vala içim titredi he Bakalım kuzum benm son 4 gün. Yoktur pek sanmıyorum ya bi ümit işte yinede..

Annende gule gule kullansin simdiden canimm...geriye kaldi kv ona ne alicam ben yaaa???

Ona da nevresim al canım ya da aksesuar al. Zaten simdi her yerde hediyelik eşya vardir. eşime sordum anne ne ne alicaz diye bisi almicaz dedi arası açık biraz. Bu sene de senin anne ne alalım dedi. Annem uzakta diye alamiyordum KV alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…