- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.181
amin canım hep diyorum Rabbim her isteyen e nasip etsin inşallah sağlıklaaAaa ne güzel uzun olan adet döngüne göre bebiş geliyo olmasııı benmde öyle ya 33-35 arası. Ama hâlâ tık yok bende. Kist pko falan var mıydı sendde Allahım sana bağışlasın bebişini bize de dua et olur mu
benim anneminde öyleymiş bir sorun yoktu canım benim . çok şükür yani benim normal adet döngüm bu hiç şaşmaz bu durum . mesela tansiyonumda düşüktür normalde adet döngümünde normali böyle
Hadi hayırlısı kuzum bu son olsun gebe kal inşaallah
Hayirlar olsun canim bebise vesile olsun insallah
Eki Görüntüle 1516645
Ballll annneelrrrr benimde annem bal o yuzden hediyesini erkenden aldimmm...canim anniskooommmm
çok naif renkleri çok güzel canım hayırlı olsun:)Eki Görüntüle 1516645
Ballll annneelrrrr benimde annem bal o yuzden hediyesini erkenden aldimmm...canim anniskooommmm
inşallah önümüzdeki ilk ay olur bebeğin tatlım:))Anladım tatlım darısı başıma diyim o zaman. Bende pko var bakalım ne zaman son bulacak bu durum
Sagol canimmmÇook güzel içim açıldıGüle güle kullansın
Sagol taze annis evladinin aldigi gunleride gorursun insallah...çok naif renkleri çok güzel canım hayırlı olsun:)
Cook guzel canim cok begendim :)) gule gule kullansin insallah.. Benim annemden uzak bi anneler günü daha olsu bu sene kismet artikÇook güzel içim açıldıGüle güle kullansın
Eki Görüntüle 1516645
ayyy gözlerim doldu yazını okuyunca aminnnnnnnnnnnnn hepimize inşallah:))Sagol taze annis evladinin aldigi gunleride gorursun insallah...
Zaten anne oldugunu dogdugunda degil icinde hissettgin anda anne oluyosun aglama bak benimde gozlerim doluyoayyy gözlerim doldu yazını okuyunca aminnnnnnnnnnnnn hepimize inşallah:))
Annende gule gule kullansin simdiden canimm...geriye kaldi kv ona ne alicam ben yaaa???Tamda annemlik bi renk ve modelben de şarjlı süpürge alicam annecime .
ayyy rbbim her isteyene bir an önce nasip etsin sağlıkla offf bekletmesin kimseyiZaten anne oldugunu dogdugunda degil icinde hissettgin anda anne oluyosun aglama bak benimde gozlerim doluyo
Sagol tatlimm...insallah sende kavusursun en yakin zamandaCook guzel canim cok begendim :)) gule gule kullansin insallah.. Benim annemden uzak bi anneler günü daha olsu bu sene kismet artik
Amiiinnnn canim gonulden:))))ayyy rbbim her isteyene bir an önce nasip etsin sağlıkla offf bekletmesin kimseyi
inşallah önümüzdeki ilk ay olur bebeğin tatlım:))
Sagol canimmmaynen bi de 3boyutlu gercek gibi sanki yaaa bende alcam baska modelini...insallah bu anneler gunu bize de hediye yavrularimiz gelir:))
Annende gule gule kullansin simdiden canimm...geriye kaldi kv ona ne alicam ben yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?