Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet bazen bana da oluyo hem kasigima batiyo sonra malum yere...nobetlese agriyo bi sag bi sol...akintim yoktuvalete gidiyom surekli bu testi de 2.5saatlik susuzluk sonrasi ve idrar tutmadan sonra yaptim

Bende şu akıntı olayını bilemiyorum bi türlü. Bi kez oldu o da zaten çatlatma iğnesi vuruldum ya ikincisinde şeffaf akıntı geldi başka da bişey anlamıyom

Ayyy keşke canm yaa keşke dediğin gibi olsa nasıl ihtiyacım var buna bi bilsen. Hele ki bunca yaşadığım olumsuzlukların ardından daha da ister oldum..
Ben ogluma ayda sadece bir kere iliskiye girmemle kalmistim canim
O da ben esimin ailesinin yanina gitmistim kizimla
Sonra esim geldi koydeyken alel acele ayaküstü yaptik
Yani oyle yatma falan da olmadi
Ama demek ki yumurtlama anima denk gelmis ki hemencecik tutmus
Bi de biliyomusunuz bilmem ayda sadece yumurtlama gununde iliskiye girilirse bebek erkek olur diye bi sey var
Benimle de kanitlanmis oldu

bende aynı dertten muzdaribim.anlamıyorum yani.anlaşılır gibi değil çünkü

Aaa enteresanmıış yok hiç duymadım canm. Aynen yaa olacağı varsa her türlü oluyo işte. Anacım bende iş yok demek ki

güle güle kullansın ben daha almadım anacığıma. bende kendime almıştım 3d nevresim harika görünüyor
Sagol ablacimmm...bende begendim...eksik varmi diye bakiim dedim ama sonra bozmiim dedim...ben buldum adresi artik ordan kendime de alirim bende basortu corap ve nevresim takimi hastaligi varr...dolu ev ama dayanamiyorum gorunce

Bende şu akıntı olayını bilemiyorum bi türlü. Bi kez oldu o da zaten çatlatma iğnesi vuruldum ya ikincisinde şeffaf akıntı geldi başka da bişey anlamıyom
Canim bende anlayamiyodum...yumurtlama zamaninda once sogan yapti akinti...biraktim kuruluk oldu simdi yine baslamis...

Benim yumurta takibi görmeden önce o kadar netti ki akıntı her ay hissederdim ama yumurta takibinden sonra hic hissedemedim.

Amaaaan gercekmii?bnimde yumurtlama zamaninda oldu?saglikli hayirli olsun da...

Belki de.. Zaten klomen beni benden alıyor
evet bahsetmiştin klomen bende bişey yapmadı öyle belirginde kist yaptı 2.ay kullanımında.kist demişten benim 10,9 mm. 1 adet kistim vardı inşaallah eriyip gitmiştir.bu ay yumurta yaptımı onuda bilmiyorum doktor hiç yumurtan var şu kadar mm. falan demediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…