Gebe kalamayanlar buraya.....

ay kız ne varrrr senin yüzünden her çalışmada aklıma geliyosun konsantre olamıyorum sonra
Ahahahaah ablaa beni dusunmeeeeodaklan:))))ay abla gor ki 2 yillik evli degilim sanki yaaa ima etse bile yanasmiyorum cok bunaldim artik yani bi sonuc istiyorum hersey bebis icin...yani bu ara boyle oldu hep...

Amiiiiiiiiin cümlemize inşaallah ablam. Ama biraz da bünye meselesi bence. Benim de mesela üzere olduğum popoyu kaldıramadığım zamanlar olur iş yapmak istemediğim zamanlar olur ama formumda olduğumda dibine kadat yaparım koştur koştur bi halim var benm mesela. Hantal değilimdir yani çok hareketliyim zaten baksana kilo dahi alamıyorum yani o bence biraz bünyeyle alakalı yoksa maşallahın var

Işte tam da tahmin ettiğim gibi bence de sevgi dolu bi anne olursun çocuk senin yanında nefes aldığını hisseder sana hep 'iyiki varsın anne' der. Tıpkı bizim dediğimiz gibi ...

Canim iyiym cok sukur bebiste iyi sukurler olsun, sen nasilsin tatlim gorunmuyon pek

Ayyy allah seni iyi etsin abla aynen ya ben nası yapayım bunun sahtesini kii
Hep mutlu olun da varsın nazar değsin napalım

35 günde bir oluyorum öyle bir program var. adet döngüne göre hamilelik hesaplıyor . ona göre tam bugün 6 hafta 0 günlük hamileyim inş.

Aaa ne güzel uzun olan adet döngüne göre bebiş geliyo olmasııı benmde öyle ya 33-35 arası. Ama hâlâ tık yok bende. Kist pko falan var mıydı sendde Allahım sana bağışlasın bebişini bize de dua et olur mu

Hadi hayırlısı kuzum bu son olsun gebe kal inşaallah

Hayirlar olsun canim bebise vesile olsun insallah

benim anneminde öyleymiş bir sorun yoktu canım benim . çok şükür yani benim normal adet döngüm bu hiç şaşmaz bu durum . mesela tansiyonumda düşüktür normalde adet döngümünde normali böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…