- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.161
Ahahahaah ablaa beni dusunmeeeeay kız ne varrrrsenin yüzünden her çalışmada aklıma geliyosun konsantre olamıyorum sonra
Sen kendini niye saymiyon acaba???benim kiz esmer olcagina gore tugcenin behlulu kizimi alir artikk bak nasil dygulandim simdi ahhh olsa
evet haklısın planlayarak çalışma insanı yıpratıyor.Ahahahaah ablaa beni dusunmeeeeodaklan:))))ay abla gor ki 2 yillik evli degilim sanki yaaa ima etse bile yanasmiyorum cok bunaldim artik yani bi sonuc istiyorum hersey bebis icin...yani bu ara boyle oldu hep...
sitesinden takip edemiyormusun kargo bilgileriniBenim kargom gelmedi
Canim sana takip numarasi vermislerdir mail adresine ordan takip edebilirsin...yada hangi kargodan gelicekse ara?Benim kargom gelmedi
aslında oluşuyo olabilir kaç kişininki 1 hafta önceden belli olmuştu hatırlasana8 gun canim...yani takvime gore...
heheheh inşaallah öyleyimdir ama çok çabuk yoruluyorum ben ya.senin geçen eve gelince yaptığın o kadar işi yapamam bebeemin gezdiği kadar gezemem hasta olurum anca uslutuba gibi kışlığı yazlığı kaldırır dinlenirim o kadar :) ama rabbim anne olabilmem için sağlık sıhhat ömür versin inşaallah
kız bunu son 1-2 aydır bende soruyorum kendime biliyormusunşükür olsun rabbime yeğenlerime çok düşkünüm onlarda bana düşkün.benimle olmayı seviyorlar çünkü onlarla ilgileniyorum.olura olur olmaza olmaz diyorum.bişey istesinler kızım param yok ama maaş alınca söz alıcam deyince alıyorum o yüzden bana hiç yaramazlık yapmıyorlar.ama ben karşılıklı sevgi saygı güveni kurdum onlarla.geçen yine aklıma geldi Allah'ım dedim yeğenlerime karşı böyleyimde acaba bu yaşta bebeğim olsa sabırlı olabilecekmiyim.endişe ediyorum çoğu zaman.ama sonra diyorumki rabbim büyük dağına göre kar verir her zaman.o herşeyi yoluna koyandır.
Canim iyiym cok sukur bebiste iyi sukurler olsun, sen nasilsin tatlim gorunmuyon pekAnladim canim ikimize de hadi hayirlisi diyelim o zaman.
Gunaydin pembis bebis nasilpembis ve bebis
A bimiyodum canim acildw yapildigini sagol tesekkur ederim. Aksam gudeyimde yaptirayim o zaman
Ay ne oldu canim ya pansuman falan demissin kaza falan mi yoksa
Ablacim benimki de aynen senin burun gibi deviasyon dedi dr. Ameliyat dedi ama ben para icin mi diyolar acaba diye korktum estetik icin ameliyat olmam.sadece saglik icin olmak istiyorum.nefes alamiyorum ya hep tikali hep... Geceleri agzim acik uyuyorum
bencede nasip artık kaderine küssün :) kız mum yakar senin gibi gelin aramaya çıkarsa kadın şaşırmam he.sonrada nazara geliyon hep hasta oluyon :) annemle kayınvalidem bana demiştiki eşinle çok iyiymişsin gibi yapma nazara gelirsin demişti.ama anne dedim ya bunun shtesi nasıl yapılır Allah Allah ben eşime bakarken gözlerimden okunur ona olan sevgim :) sende kv. ile iyi geçinmiyomuş gibi davran dicem ama yapamazsın sende benim gibi :))))
35 günde bir oluyorum öyle bir program var. adet döngüne göre hamilelik hesaplıyor . ona göre tam bugün 6 hafta 0 günlük hamileyim inş.
Ne olusuyo cano bebismi yumurtami?test yapsam cikmaz dimi simdiden 1 hafta oldu sadece...aslında oluşuyo olabilir kaç kişininki 1 hafta önceden belli olmuştu hatırlasana
Canim merhabq nasilsin napiyon? Bebisin nasilalırım kuzumm dünür oluruz şöyle ohhhhh inşallahhhh :)
Tunaydin sekerlerrüyamda 9 aylık hamileydim salı günü sezeryana alacaklardı . iğneleri birakcam mi diye doktor doktor geziyordum . karisik bi ruyaydi bende uyanır uyanmaz hastaneyi aradım 16 mayısa ön görüşme randevusu aldım
Hayirlar olsun canim bebise vesile olsun insallahTunaydin sekerlerrüyamda 9 aylık hamileydim salı günü sezeryana alacaklardı . iğneleri birakcam mi diye doktor doktor geziyordum . karisik bi ruyaydi bende uyanır uyanmaz hastaneyi aradım 16 mayısa ön görüşme randevusu aldım
benim anneminde öyleymiş bir sorun yoktu canım benim . çok şükür yani benim normal adet döngüm bu hiç şaşmaz bu durum . mesela tansiyonumda düşüktür normalde adet döngümünde normali böyleAaa ne güzel uzun olan adet döngüne göre bebiş geliyo olmasııı benmde öyle ya 33-35 arası. Ama hâlâ tık yok bende. Kist pko falan var mıydı sendde Allahım sana bağışlasın bebişini bize de dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?