- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.261
ay ay ay teşekkür ederim bebeğim :))
evet öyleyim :)) ayy kendini beğenmiş gibi oldum amagerçi bu ara karnım gazdan şişti galiba ama sabahları düpdüz bir karın oluyor:)) yaza ama göbeğim olur kesin o zaman olmaz dimi yaaaa hamilelikte başka kıyafet bakmak lazım puffff
O zaman bu birinci sırada ki. Diğerlerine gore rahat görünüyor .
hadi bakalım bekliyorum :)Bitane daha vardı dur bakayım o kamufle eder belki göbüşünü
üstteki daha güzel canım bence
ediyor canım ilişki sonrası 16.günü bakıyor çatlamışmı diye
beyaz üst pembe alt :)) evet göğüs açık biraz ama çokk güzellGöğüs dekoltesi olan mı tatlm
hadi bakalım bekliyorum :)
ay sendeydi bu nasıl bana döndürdüm hayret birşeyim haaaD
Evet bende onu beğendim zaten. Ama göğüs kısmı felaket yani eşim asla izin vermez dekoltesi olmasa hemen şuan sipariş verirdim de işte napayım bilemedim
beyaz üst pembe alt :)) evet göğüs açık biraz ama çokk güzell
Ben 2.sini begendim de sey yani cok sey ama guzel yaa...ama seninki buna izin vermez cikkksssAy beni de güldürdün hee
napıyım aklımdaydı sen hopp resim koyup abiyeleri gösterince düğün ve bebeğim ve göbeğim aklıma geldi saklarmı acaba uzunmu alsam kıyafet derken kendimi atmışım ortaya pehhh çok komik yaaAy beni de güldürdün hee
bakma benimkide izin vermezde ama güzellll:)Bende ona aşık oldum işteeee ama dekoltesi çok fazla eşim izin vermez. Bacak dekoltesine çok şey yapmıyo da göğüse kesinlikle tahammülü yok
Belindeki taslar olmayaymis daha iyiymisBen 2.sini begendim de sey yani cok sey ama guzel yaa...ama seninki buna izin vermez cikkksss
hadi bakalım bekliyorum :)
ay sendeydi bu nasıl bana döndürdüm hayret birşeyim haaaD
Ben 2.sini begendim de sey yani cok sey ama guzel yaa...ama seninki buna izin vermez cikkksss
ayyy bu çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel ama sırtı açık yaa bayağı
napıyım aklımdaydı sen hopp resim koyup abiyeleri gösterince düğün ve bebeğim ve göbeğim aklıma geldi saklarmı acaba uzunmu alsam kıyafet derken kendimi atmışım ortaya pehhh çok komik yaaD
ayyy bu çokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel ama sırtı açık yaa bayağı(
İki kere oduyorum canim.adetin 2.günü ve 7.günü için bir kere.sonra çatlatmak iğnesi karari ve sonraki için ikinci ücreti odiyorum canimHe iste bende o yoktu. Zaten hic catlatma iğnesi olmadım ben. Pekala sadece 1 kere mi muayene ücreti oduyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?