- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.301
Eee o zaman baska modellere bakcan canoommAman o beğenmez dekolteyi gördü mü direkt iptal yani üstüne laf söyletmez
Ayaklarim usuyo vucudum sicak...dinlenmek mi yok cano ne dinlenmesi askitom gelir aksama yemek yapacamAyy tatlım yat dinlen sıcak su torbası yap ama karnına koyma ayaklarına koy cnm
Ttlm sen zayıfsn karışık drape daha kilolu gösteriyor. Üst bedenin kısaysa etek kısmının başladığı yer cok önemli. Normalde bizi diz üstü kıyafetler daha uzun gösteriyo giymeden alma bence
bu çok güzel kuzummm:)
Eee o zaman baska modellere bakcan canoomm
Evet yaaa hepsi güzel de işte dekolte bolluğu var mübareklerin
Bi tarhana bi makarna salata böyle geçiştır bebik nolcek. Ama ayaklarına sıcak su torbası yap mutlaka ttlmAyaklarim usuyo vucudum sicak...dinlenmek mi yok cano ne dinlenmesi askitom gelir aksama yemek yapacam
Yeni bakacan o zaman tatlimmm?boyle durumlarda izin vermelerinden ziyada uzulmesi cok kotu oluyo benimki teyzemin dugununde makyaj yaptim taniyamadim gelin sen misin dedi bi de konusmadi benle 1 saat ugrastim inunla sonra sildim makyajin yarisini yaaaa?askitom uzulmesin de...1 tane kapalı gördün mü acep sen içlerinde
Yok kizzz cani soykemesi ayiptir dolma cekiyodu onu yapimm iyi olur bende yerim diyet hak getire zaten...Bi tarhana bi makarna salata böyle geçiştır bebik nolcek. Ama ayaklarına sıcak su torbası yap mutlaka ttlm
eşin giydiriyorsa giyersin :)
ttlm sadece bize şifon gibi geniş elbiseler pek olmuyo. Dar elbiseler daha uzun gösteriyo aklnda bulunsun. Kısa elbise giyersen de bacak boyunu kesmemek icin bilek bağlamalı bi şey alma. Stiletto tarzı bi şey bak mesela.Evet çok riskli aslında denemeden bu yola girmek ama çook güzel yaaazaten fotodaki kız gibi boylu olmadığım için kaş yaparken göz çıkarmiim demi
Yok kizzz cani soykemesi ayiptir dolma cekiyodu onu yapimm iyi olur bende yerim diyet hak getire zaten...
Biber canim bi de cacik corba ohh missssBiber dolması mı? Ay allahım bana da gına geldi artk sarma sarmaktan ve yemekten
iyim canım sen nasılsın? bebişte iyidi perşembe günü gördüm maşallahhh şimdiden özledim geçer mi 25 gün sen nasılsn geçti mi kanaman bebişin nasıl ?
Canim cok sukur iyiyim su an kanamam felan yok :)) tatlim sen 4 lu test yaptirmayacan mi? Benim bu persembe yine kontrolum var doktor 4 lu yu yapalim dediiyim canım sen nasılsın? bebişte iyidi perşembe günü gördüm maşallahhh şimdiden özledim geçer mi 25 gün sen nasılsn geçti mi kanaman bebişin nasıl ?
Kolay gelsin cnmYok kizzz cani soykemesi ayiptir dolma cekiyodu onu yapimm iyi olur bende yerim diyet hak getire zaten...
Göğüs dekoltesine asla müsaade etmiyo canm
Canim cok sukur iyiyim su an kanamam felan yok :)) tatlim sen 4 lu test yaptirmayacan mi? Benim bu persembe yine kontrolum var doktor 4 lu yu yapalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?