Gebe kalamayanlar buraya.....

Ttlm sen zayıfsn karışık drape daha kilolu gösteriyor. Üst bedenin kısaysa etek kısmının başladığı yer cok önemli. Normalde bizi diz üstü kıyafetler daha uzun gösteriyo giymeden alma bence

Evet çok riskli aslında denemeden bu yola girmek ama çook güzel yaaa zaten fotodaki kız gibi boylu olmadığım için kaş yaparken göz çıkarmiim demi

1 tane kapalı gördün mü acep sen içlerinde
Yeni bakacan o zaman tatlimmm?boyle durumlarda izin vermelerinden ziyada uzulmesi cok kotu oluyo benimki teyzemin dugununde makyaj yaptim taniyamadim gelin sen misin dedi bi de konusmadi benle 1 saat ugrastim inunla sonra sildim makyajin yarisini yaaaa?askitom uzulmesin de...

Evet çok riskli aslında denemeden bu yola girmek ama çook güzel yaaa zaten fotodaki kız gibi boylu olmadığım için kaş yaparken göz çıkarmiim demi
ttlm sadece bize şifon gibi geniş elbiseler pek olmuyo. Dar elbiseler daha uzun gösteriyo aklnda bulunsun. Kısa elbise giyersen de bacak boyunu kesmemek icin bilek bağlamalı bi şey alma. Stiletto tarzı bi şey bak mesela.

iyim canım sen nasılsın? bebişte iyidi perşembe günü gördüm maşallahhh şimdiden özledim geçer mi 25 gün sen nasılsn geçti mi kanaman bebişin nasıl ?
Canim cok sukur iyiyim su an kanamam felan yok :)) tatlim sen 4 lu test yaptirmayacan mi? Benim bu persembe yine kontrolum var doktor 4 lu yu yapalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…