- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.281
Belindeki taslar olmayaymis daha iyiymis
Sonrakini dedim ama bu visne curugude harikaymis yaaİkincisi hangisi kuzum ilk eklediklerimden mi sonrakindeki ikinci mi??
İki kere oduyorum canim.adetin 2.günü ve 7.günü için bir kere.sonra çatlatmak iğnesi karari ve sonraki için ikinci ücreti odiyorum canim
Bilmem unuttuk vallabiz aynıydık bende yok akıntı sen kaç gün soğan kürü yaptın oda yapmış olabilir
Sonrakini dedim ama bu visne curugude harikaymis yaa
Valla her seye baglı. Kuzenle olan ilişkine, damat ya da gelin evinin açıklık kapalılık durumuna göre en önemlisi proporsiyonuna hangisinin uyacağına göre değişirKızlaaaar kuzenimin düğünü var sizce bu elbiseler nasıl???
1- Eki Görüntüle 1516742
2- Eki Görüntüle 1516743
3- Eki Görüntüle 1516745
4- Eki Görüntüle 1516748
5- Eki Görüntüle 1516750
6- Eki Görüntüle 1516752
7- Eki Görüntüle 1516753
Orasini bilmem cano yukari cekip cekip durursun artik:))))Evet yaa hepsi çok güzel ama benm beğendiğim de senin dediğin ve onun üstündekiydi ama göğüs kısmını nasıl hallederim bilmiyorum. Yoksa hemen sipariş vercem
Caniiiimmmm nerdesin napiyosun?Bilmem unuttuk vallaama soğanı keseli neredeyse bi hafta olacak.
Valla her seye baglı. Kuzenle olan ilişkine, damat ya da gelin evinin açıklık kapalılık durumuna göre en önemlisi proporsiyonuna hangisinin uyacağına göre değişir
Aynı ttlm okul cok yoğundu bu gün nöbet günüm. Hiç bakamadım. Sende ne var ne yok bebişCaniiiimmmm nerdesin napiyosun?
Orasini bilmem cano yukari cekip cekip durursun artik:))))
Anladim canim kolay gelsinAynı ttlm okul cok yoğundu bu gün nöbet günüm. Hiç bakamadım. Sende ne var ne yok bebiş
Ahaa zurnanin zirt dedigi yer iste...bilemem cano yetkili mudurle goruscen onuAnam kapatılacak kadar da değil ki mübarek herşey meydanda
Cani
Canim merhabq nasilsin napiyon? Bebisin nasil
Kizlar gunaydinn
Annemlerin taşınması sonra is bulmam falan epeydir ugrayamadim
Ve gelismeleri anlatiyorum bu ay yumurtlamada olan akinti benden cok gec geldi yani en son 26 martta adet olmuştum ve nisanin 25inde olmam gerekiyordu yumurtama akintisi 21 i gibi geldi oncesi ve sonrasinda iliski olmuştu
Hala adet olmadim dokuz gun gecti. Adetim uc gun gectiginde evde test yaptim ama negatif sonra iki gun sonra tekrar bebe time ile test yaptim ikinci cizgi hayalet gibi gorundu ve kayboldu
Sabahlari midem bulaniyor hatta serviste iki defa net hissettim bulantiyi kusacak gibi. Goguslerimin kol altina yakin.kisimlari cok hassas bir defa da yere dusecek kadar basim döndü. Simdiii varsa neden testte cikamdiyoksa adetim neden yok ve bu belirtiler ne esimde evde cift cizgiyu gormeden kan vermeye gitmeyel diyor. Of ya
Ttlm sen zayıfsn karışık drape daha kilolu gösteriyor. Üst bedenin kısaysa etek kısmının başladığı yer cok önemli. Normalde bizi diz üstü kıyafetler daha uzun gösteriyo giymeden alma benceErkek tarafıyız çok çok yakınız kardeşiz işte hatta öyleki kuzenim yengesi olmasına rağmen anneme hep hala diyerek büyüdü :) çok açık olamam yani göğüs dekoltesine eşim izin vermiyo. Boyum da kısa :)
Ne ağrısı ttlm ben eski mesajları okumadım daAnladim canim kolay gelsiniyi bende kalkicam birazdan yemek yok bekliyoz iste agri sizi...
Ahaa zurnanin zirt dedigi yer iste...bilemem cano yetkili mudurle goruscen onu
Kasık agrisi gogus agrisi canoomm.Ne ağrısı ttlm ben eski mesajları okumadım da
Ayy tatlım yat dinlen sıcak su torbası yap ama karnına koyma ayaklarına koy cnmKasık agrisi gogus agrisi canoomm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?