Gebe kalamayanlar buraya.....

ttlm sadece bize şifon gibi geniş elbiseler pek olmuyo. Dar elbiseler daha uzun gösteriyo aklnda bulunsun. Kısa elbise giyersen de bacak boyunu kesmemek icin bilek bağlamalı bi şey alma. Stiletto tarzı bi şey bak mesela.

Ay evet onu biliyorum canm zaten kısa olduğum için direkt boyumu kesiyo bantlı ayakkabılar. Ama bitane pudra yılan derisi bulmuştum aşık oldum da henüz meydanda elbise olmadığı için almadım maymun iştahlılık yapmiim dedim :)) dar elbiseleri bende seviyorum ama eşim ona da laf ediyo accuk siyah rugan stilettom var ama giyemiyorum onu nedense. Nişan ayakkabım bide. Çook pahalı içim sızladı alırken şimdi de duruyo öyle kenarda

benimki 3lü test istedi 4lü demedi canım sen yaptırmışmıydın 3lüyü ?
Yok canim 3 luye gerek yok dedi. 4 lü testin basari orani daha yuksek dedi. 4 lu yaptircaz bu hafta bide 21._22. Ci haftalar arasinda ayrintili usg istedi. SeNin doktor istedi mi?

Ayy aynı benimki de öyle. Bi kere anneme kuzenim gelmiş beni de çağırdı görüşelim gel göreyim seni diye tartıştık da taa 4 te gidebildim. Ağlattı beni rimeller aktı falan sonra gitmiyorum dedim bu seferde tekrar yaptırıp gönderdi. Ayyy çıldırıciiiiim napiciz biz bunlarla

Bence sen uzun balık bi elbise al. Altına platformlu ayakkabı al. Elbise ayakkbıyı kapatsın. Direk boy uzatır. Bi güncük de esin bi sey demesin artk. Sen de ona bi güzellik yaparsın ödeşirsiniz

Bence sen uzun balık bi elbise al. Altına platformlu ayakkabı al. Elbise ayakkbıyı kapatsın. Direk boy uzatır. Bi güncük de esin bi sey demesin artk. Sen de ona bi güzellik yaparsın ödeşirsiniz

Hay allah seni yaaa ben ona hep güzellik yapıyom zaten gıııız Aman burda pahalı canm yaa 500 lira dedi kadın sordum da geçen bitane. Içimden dedim onu al sen giy o zaman

Yok canim 3 luye gerek yok dedi. 4 lü testin basari orani daha yuksek dedi. 4 lu yaptircaz bu hafta bide 21._22. Ci haftalar arasinda ayrintili usg istedi. SeNin doktor istedi mi?

benim doktor direk 3lü yaptırdı bakalım sonuç için arıcak bu hafta ayrıntılıyla ilgili bişey söylemedi ama büyük ihtimalle gelecek randevuda sokar ayrıntılıya 5.ayda yapılıyormuş cunku o :)

Ayyy varya o makyaji babam sildiremezdi biliyomusun oyle inatciyimdir!...ama benimki bende daha inatci! ..yok ayol bem onunla bas edemem...buzdu dudaklari somurttu bisey diyemedim...porselen makyaji sildirdi yaaa...napiiciz seviciizzz katlaniciizzz

Hay allah seni yaaa ben ona hep güzellik yapıyom zaten gıııız Aman burda pahalı canm yaa 500 lira dedi kadın sordum da geçen bitane. Içimden dedim onu al sen giy o zaman
Ooo iste hep olmaz o zaman kolay ulaşılabilen bi sey olur. Ispanak yiyen çocuğa çikolata yiyebilirsin felsefesi uygulamak lazım böyle durumlarda Sen istanbuldaydn değil mi. Orda cok uygun seyler var çünkü

kızlar selam bişey sorcam bi ara zemzem suyu içine meryem süresi falan okununca falan diodunuz onu tam olarak yazarmısınız

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir.

saol canım

Ayyy varya o makyaji babam sildiremezdi biliyomusun oyle inatciyimdir!...ama benimki bende daha inatci! ..yok ayol bem onunla bas edemem...buzdu dudaklari somurttu bisey diyemedim...porselen makyaji sildirdi yaaa...napiiciz seviciizzz katlaniciizzz

Wuh uleen porselen de yaparmıııış helal sana bende sinir olsam da kıyamıyom napiim kötü olacağıma taviz veriyorum ama her zaman olmaz tabi kusura bakmasın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…