Gebe kalamayanlar buraya.....

Bgn dmii. Tuh kagıda yazp koysaym keske saflk dileycktm evladm kndm ailem içn.. neyse rabbimiz var skrlr olsn ondan dilerz

Simdiiii cicek uzmani hatunlarimiza sorum var:
Ben bugun bi cesaretle begonya aldim...yani oyle dedi galiba ismini pek bilgim yokda!....benim balkon cok gunes aliyo kurumaz dimi?iceride de yerim yok yani canli cicek koyacak bi kosem yokbisey olmaz dimi?

Hiçbirşey olmaz benim balkonda çok güneş aliyor canim

Ne yapalim umut fakirin ekmeği .umudu kesmek yok Rabbim çok buyuk
Ah ablam zorlanma sakın sende ben gibisin bende kendimi tutamam onu yapayım şurayıda yapayım kaldırayım derim
Rabbime sığınıyoruz zaten abla bazen umudumu kaybedecek gibi oluyorum eşim sağ olsun destek oluyor moral veriyor

Ne erkeni kiiizzzz adetime bi hafta kaldi...bu kadar onceden anlasiliyo kimilerinde...neyse bekleyek gorek
Ayy evet hiç sorma hep ona şaşırıyorum zaten nasıl 1 hafta önceden öğreniyolar diye.. ama geç döllenme olayı varya belki de öyledir canım.. Hayırlısı inşallah

Simdi kizlarrrrrr 98 yolunda kibrisa gittiğimde baskasinin ikizlerini çekmişti fotoğraf onumu koyayim gül agacima yoksa iki biblom var önünü koyayim.eşim görürse laf dicek puta girer onlar diye hangini yapayim.bide ayrıca kagidami yaziliyor hu huuu cevap bekliyorummmm

Eklentiler

• 1430847586071.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 55

Hic fikrim yok .

ayy maşallah benim bildiğim normal boş bir kağıt abla

resimyetenegi sifir be anacim :) bakkkkk bide babam ressam ve sair ama geçmemiş yetenek gastriti geçmiş
hakketen abla nasıl babadan bişey almadın?? benim vaktim olsaydı resim kursuna gideciktim seninse ayağına gelmiş fırsat öğrensen iyiymiş neyse buda güzel böyle çiz bende böyle çizicem eşim görmeden oda batıl inanç der

Camrdan yapamıosn kagıda yaz koy ablacm. Niyt önmli sncta. Bz esmle yapmştk camurdan :).besigi o yapmştı bebegi ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…