- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.541
Ne yapalim umut fakirin ekmeği .umudu kesmek yok Rabbim çok buyukbende öyle diye düşünmüştüm de hafta sonu misafir gelcek olunca mecbur yapmam lazım canım..
bende camda çooookkinşallah canım her ay öyle diyoruz zaten
Bgn dmii. Tuh kagıda yazp koysaym keske saflk dileycktm evladm kndm ailem içn.. neyse rabbimiz var skrlr olsn ondan dilerzbunu bende duydum canım hatta bizim buralarda farklı adetler inanışlar var küçükken bizde yapardık.. saf,temiz,umut dolu yıllardı o zamanlar.. ahh ahh eskilere gittim ben yine
Ha bide canım o bu gece diye biliyorum yani dileklerin tutulduğu kapıların açıldığı gün yani
Hiçbirşey olmaz benim balkonda çok güneş aliyor canimSimdiiii cicek uzmani hatunlarimiza sorum var:
Ben bugun bi cesaretle begonya aldim...yani oyle dedi galiba ismini pek bilgim yokda!....benim balkon cok gunes aliyo kurumaz dimi?iceride de yerim yok yani canli cicek koyacak bi kosem yokbisey olmaz dimi?
Bütün sorun orda zaten şimdiye kadar 2 kere aldim bahar büyük temizlik icin. Ama bu siralar fazla acildik ince hesap yapmam lazim.hadi ben giriseyim diyorum sonra ya gebeliği riske sokaraam diye vazgeciyorum.çünkü ben esyalari kaldiriyorum tutamiyorum kendimi agir kaldiriyorum.bakalim ne etcez
Ah ablam zorlanma sakın sende ben gibisin bende kendimi tutamam onu yapayım şurayıda yapayım kaldırayım derimNe yapalim umut fakirin ekmeği .umudu kesmek yok Rabbim çok buyuk
Tamam abla dikmedim daha ..bakalim balkona guvenemiyorum ki kac cicegimi kuruttu mahvetti...Hiçbirşey olmaz benim balkonda çok güneş aliyor canim
erken yapmışsın zaten canım varsa bile anca çıkar umudunu yitirmeTest yaptim negatifama bilmiyo soylemeden yapiyorum arada...maksat merakim gitsin:))))sagol cano
Ne erkeni kiiizzzz adetime bi hafta kaldi...bu kadar onceden anlasiliyo kimilerinde...neyse bekleyek gorekerken yapmışsın zaten canım varsa bile anca çıkar umudunu yitirmebende pazar günü olmazsam öyle yapıcam test..
Daha geçmedi canım bu gece dileklerini Allah'tan dilersinBgn dmii. Tuh kagıda yazp koysaym keske saflk dileycktm evladm kndm ailem içn.. neyse rabbimiz var skrlr olsn ondan dilerz
Ayy evet hiç sorma hep ona şaşırıyorum zaten nasıl 1 hafta önceden öğreniyolar diye.. ama geç döllenme olayı varya belki de öyledir canım.. Hayırlısı inşallahNe erkeni kiiizzzz adetime bi hafta kaldi...bu kadar onceden anlasiliyo kimilerinde...neyse bekleyek gorek
O bana rastlamaz canim?surprizlere acik olmayan bi sanssizligim varAyy evet hiç sorma hep ona şaşırıyorum zaten nasıl 1 hafta önceden öğreniyolar diye.. ama geç döllenme olayı varya belki de öyledir canım.. Hayırlısı inşallah
OhhhOhhh kizzzz benim yerinede sev en iyisini yaparsiniz.minciklayin benim olursa vercem minciklayin diye.oyyy mis kokar simdi o :)
Simdi kizlarrrrrr 98 yolunda kibrisa gittiğimde baskasinin ikizlerini çekmişti fotoğraf onumu koyayim gül agacima yoksa iki biblom var önünü koyayim.eşim görürse laf dicek puta girer onlar diye hangini yapayim.bide ayrıca kagidami yaziliyor hu huuu cevap bekliyorummmm
Hayırlısı hayırlısı canoO bana rastlamaz canim?surprizlere acik olmayan bi sanssizligim var
ayy maşallah benim bildiğim normal boş bir kağıt ablaSimdi kizlarrrrrr 98 yolunda kibrisa gittiğimde baskasinin ikizlerini çekmişti fotoğraf onumu koyayim gül agacima yoksa iki biblom var önünü koyayim.eşim görürse laf dicek puta girer onlar diye hangini yapayim.bide ayrıca kagidami yaziliyor hu huuu cevap bekliyorummmm
resimyetenegi sifir be anacim :) bakkkkkayy maşallah benim bildiğim normal boş bir kağıt abla
resimyetenegi sifir be anacim :) bakkkkkbide babam ressam ve sair ama geçmemiş yetenek gastriti geçmiş
Uyumadn dua ederm szn içn kndm içn insallah rabbim kbl edr :Daha geçmedi canım bu gece dileklerini Allah'tan dilersin
Camrdan yapamıosn kagıda yaz koy ablacm. Niyt önmli sncta. Bz esmle yapmştk camurdan :).besigi o yapmştı bebegi ben :)Simdi kizlarrrrrr 98 yolunda kibrisa gittiğimde baskasinin ikizlerini çekmişti fotoğraf onumu koyayim gül agacima yoksa iki biblom var önünü koyayim.eşim görürse laf dicek puta girer onlar diye hangini yapayim.bide ayrıca kagidami yaziliyor hu huuu cevap bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?