- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.521
Bu kaybolmuşu bende de yaşadık hatırlıyomusun yumurtamı aramaya çıkmıştım kulüpte :))) banada çatladı demişti bi seferinde sonra iğne verdi kontrole çağırdı aaaa bi baktı 22 mm. kist :) böyle yavrum işte :) tamam sende randevunu alda bi git bakalım.banada adet olursan gel klomene başlarız 10 gün demişti.bakalım batı bekliyorum duphaston içiyorum bi yandan.arada kiste bakmadı herhalde bu adet döneminde bakmayı düşünüyor kimbilirBenim sorunum yumrta buyuyo catlamiyo mu nedir???anlamdim ki?klomen sonrasi 22 28 mm iki yumurta vardi igne vermemisti...hafta sonu girdi araya bakti yumurta yok catlamis da olabilir kaybolmusta dedi...is mi bu?
Abla hani hızır aleyhisselam gecio ya onun bigünü var. O gecmeden bi dilek diliosun örnegin bebek ya camurdan bebek yapıosn kucekkn yapardk hanı onlardan ben besigini bile yapıp içine koymustm bebegı:) snra bismillah cekp Allah ım kalbimi sana bagladm tbiki vernde sensn ama buda vesilesi olsn ddm gul agacının dbine görnmyn byere sakladm :) buralarda öle derlr misal ev isteynde ev yapıp koyrmş. Süt tasır ört üstünü sbh bk sut mayalanıo hamur yogur maya katma sbh bk hamr tasıo. Gece gecio ama hangi gün tam blmiormşimdi bana şu yazdıklarını birde türkçe yazarsan anlayacağım ben ama yanii yaaaa :)
arastr canm hızır aleyhisselamı. Onun gececegi gun var diorm ya sutu tasır koy mayalamdn sut kndilgnden mayalanp yogurt oluo hamrda öle kendlgnden tasıo bzm buralarda yaparlr ölebatıl inanca giriyo biraz nerden bilecek ne zamn geçecek ayrıca geçip geçmediği ne malüm
hızır aleyhiselama bnd inanıyorum ama zamanını nasıl bilicez onu diyorumarastr canm hızır aleyhisselamı. Onun gececegi gun var diorm ya sutu tasır koy mayalamdn sut kndilgnden mayalanp yogurt oluo hamrda öle kendlgnden tasıo bzm buralarda yaparlr öle
İşte biln brine sormk lazm bi gecede dedilr ama hatrlamıorm yahızır aleyhiselama bnd inanıyorum ama zamanını nasıl bilicez onu diyorum
dün akşam okudum yazamadım.şimdi yazıyorum.
SIKIYSA VER O ELBİSELERDEN SİPARİŞ :)
bakalım goncan seni napıyor :) kaşınmada daha adaplı güzel bir elbise al boşa gitmesin elbise :)
şimdi bana şu yazdıklarını birde türkçe yazarsan anlayacağım ben ama yanii yaaaa :)
Hiç sorma abla bende bahar temizliğine girişiyorum.. bugün yapacaktım ablam bana gel dedi oraya gittim yarın zorlu bir gün beni bekliyorayyyyy birileri temizlik dedikçe bana geliyorlarrrrr.daha bahar temizliği yapılmadı.bide üstüne az kaldı haftasonu kuzenlerim gelecekmiş ben zeytinburnunda faceten bildirimler yapınca nerde geziyon kız dediler gelemediler.ama bu gelmicekleri anlamına gelmiyor tabiki :)
Ahahaahaha benimkide kucagina aliyo sonra agrim olunca korkuyo bisey varsa zarar gelir diye garibimmmHiç sorma abla bende bahar temizliğine girişiyorum.. bugün yapacaktım ablam bana gel dedi oraya gittim yarın zorlu bir gün beni bekliyorhafta sonu günüm var daha ikram hazırlıycam batımda pazar günü eşim yorulma birşey kaldırma karnında bebeğimiz olabilir diyo sen çalışıyorsun bide abla zor olur senin için yardımcı alıyor musun?
Hiç sorma abla bende bahar temizliğine girişiyorum.. bugün yapacaktım ablam bana gel dedi oraya gittim yarın zorlu bir gün beni bekliyorhafta sonu günüm var daha ikram hazırlıycam batımda pazar günü eşim yorulma birşey kaldırma karnında bebeğimiz olabilir diyo sen çalışıyorsun bide abla zor olur senin için yardımcı alıyor musun?
bunu bende duydum canım hatta bizim buralarda farklı adetler inanışlar var küçükken bizde yapardık.. saf,temiz,umut dolu yıllardı o zamanlar.. ahh ahh eskilere gittim ben yinearastr canm hızır aleyhisselamı. Onun gececegi gun var diorm ya sutu tasır koy mayalamdn sut kndilgnden mayalanp yogurt oluo hamrda öle kendlgnden tasıo bzm buralarda yaparlr öle
bende öyle diye düşünmüştüm de hafta sonu misafir gelcek olunca mecbur yapmam lazım canım..Hastalık benim bahar temizligine yaradı. Adetim gecen ay gecikince kanda negatif çıkınca basladiydim bahar temizliğine , bir tek cam kalmıştı onu da bugün sildim .. Sıra kırmızılar da onlarda gelsin artik yeni ay yeni umut başlasın .
O sessiz harflerin içine sesli harfleri yerleştirip okucam diye parcaliyorum bursa kendimi ama babada yazik değil miAyyyyy
ay canım hiç sorma kafayı bebekle bozdu benim ki ama anlaşılan seninki de öyle.. inşallah rabbim daha fazla bekletmez biter bu hasret.. senin de Allah yardımcın olsun canomm kolay geleAhahaahaha benimkide kucagina aliyo sonra agrim olunca korkuyo bisey varsa zarar gelir diye garibimmmkuzu aynen bu hafta evin eksikleri var alip temizlige giriscemm Allah yardim etsinnn oyy oy
Test yaptim negatifay canım hiç sorma kafayı bebekle bozdu benim ki ama anlaşılan seninki de öyle.. inşallah rabbim daha fazla bekletmez biter bu hasret.. senin de Allah yardımcın olsun canomm kolay gele
Yani ben buradan bakmaya cesaret edemedim sen almaya cesaret etcektin az kaldi :) ayyy damadimizi düşünemiyorum burnundan dumanlar çikan ejderha gibi olduğunu :) en güzelini yapmissin edep yahu der bana eşim hep.Yaptiginda ettiğinde edebi gözet der.korktum valla sipariş etcen diye.sana yakisan zarif cici bi elbise al.sen zaten edep adabinla çok zarif bir citlembiksin :) stres etme beni burdaaaaAyy güldürdün abla beni yaaa niye öyle diyon ki şimdi hevesim kursağımda kaldı iyi mi
ama kapalı olan var bitane onu beğenmiştim ben zateeen :))
OhhhOhhh kizzzz benim yerinede sev en iyisini yaparsiniz.minciklayin benim olursa vercem minciklayin diye.oyyy mis kokar simdi o :)Naber hanımlar aksam bebek görmeye gideceğiz biz. Esim gidelim bebek sevelim dedi
Bütün sorun orda zaten şimdiye kadar 2 kere aldim bahar büyük temizlik icin. Ama bu siralar fazla acildik ince hesap yapmam lazim.hadi ben giriseyim diyorum sonra ya gebeliği riske sokaraam diye vazgeciyorum.çünkü ben esyalari kaldiriyorum tutamiyorum kendimi agir kaldiriyorum.bakalim ne etcezHiç sorma abla bende bahar temizliğine girişiyorum.. bugün yapacaktım ablam bana gel dedi oraya gittim yarın zorlu bir gün beni bekliyorhafta sonu günüm var daha ikram hazırlıycam batımda pazar günü eşim yorulma birşey kaldırma karnında bebeğimiz olabilir diyo sen çalışıyorsun bide abla zor olur senin için yardımcı alıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?