Gebe kalamayanlar buraya.....

Benim sorunum yumrta buyuyo catlamiyo mu nedir???anlamdim ki?klomen sonrasi 22 28 mm iki yumurta vardi igne vermemisti...hafta sonu girdi araya bakti yumurta yok catlamis da olabilir kaybolmusta dedi...is mi bu?

Benim sorunum yumrta buyuyo catlamiyo mu nedir???anlamdim ki?klomen sonrasi 22 28 mm iki yumurta vardi igne vermemisti...hafta sonu girdi araya bakti yumurta yok catlamis da olabilir kaybolmusta dedi...is mi bu?
Bu kaybolmuşu bende de yaşadık hatırlıyomusun yumurtamı aramaya çıkmıştım kulüpte :))) banada çatladı demişti bi seferinde sonra iğne verdi kontrole çağırdı aaaa bi baktı 22 mm. kist :) böyle yavrum işte :) tamam sende randevunu alda bi git bakalım.banada adet olursan gel klomene başlarız 10 gün demişti.bakalım batı bekliyorum duphaston içiyorum bi yandan.arada kiste bakmadı herhalde bu adet döneminde bakmayı düşünüyor kimbilir

şimdi bana şu yazdıklarını birde türkçe yazarsan anlayacağım ben ama yanii yaaaa :)
Abla hani hızır aleyhisselam gecio ya onun bigünü var. O gecmeden bi dilek diliosun örnegin bebek ya camurdan bebek yapıosn kucekkn yapardk hanı onlardan ben besigini bile yapıp içine koymustm bebegı:) snra bismillah cekp Allah ım kalbimi sana bagladm tbiki vernde sensn ama buda vesilesi olsn ddm gul agacının dbine görnmyn byere sakladm :) buralarda öle derlr misal ev isteynde ev yapıp koyrmş. Süt tasır ört üstünü sbh bk sut mayalanıo hamur yogur maya katma sbh bk hamr tasıo. Gece gecio ama hangi gün tam blmiorm

batıl inanca giriyo biraz nerden bilecek ne zamn geçecek ayrıca geçip geçmediği ne malüm
arastr canm hızır aleyhisselamı. Onun gececegi gun var diorm ya sutu tasır koy mayalamdn sut kndilgnden mayalanp yogurt oluo hamrda öle kendlgnden tasıo bzm buralarda yaparlr öle

dün akşam okudum yazamadım.şimdi yazıyorum.
SIKIYSA VER O ELBİSELERDEN SİPARİŞ :)
bakalım goncan seni napıyor :) kaşınmada daha adaplı güzel bir elbise al boşa gitmesin elbise :)

Ayy güldürdün abla beni yaaa niye öyle diyon ki şimdi hevesim kursağımda kaldı iyi mi
ama kapalı olan var bitane onu beğenmiştim ben zateeen :))

Hiç sorma abla bende bahar temizliğine girişiyorum.. bugün yapacaktım ablam bana gel dedi oraya gittim yarın zorlu bir gün beni bekliyor hafta sonu günüm var daha ikram hazırlıycam batımda pazar günü eşim yorulma birşey kaldırma karnında bebeğimiz olabilir diyo sen çalışıyorsun bide abla zor olur senin için yardımcı alıyor musun?

Ahahaahaha benimkide kucagina aliyo sonra agrim olunca korkuyo bisey varsa zarar gelir diye garibimmmkuzu aynen bu hafta evin eksikleri var alip temizlige giriscemm Allah yardim etsinnn oyy oy

Hastalık benim bahar temizligine yaradı. Adetim gecen ay gecikince kanda negatif çıkınca basladiydim bahar temizliğine , bir tek cam kalmıştı onu da bugün sildim .. Sıra kırmızılar da onlarda gelsin artik yeni ay yeni umut başlasın .

arastr canm hızır aleyhisselamı. Onun gececegi gun var diorm ya sutu tasır koy mayalamdn sut kndilgnden mayalanp yogurt oluo hamrda öle kendlgnden tasıo bzm buralarda yaparlr öle
bunu bende duydum canım hatta bizim buralarda farklı adetler inanışlar var küçükken bizde yapardık.. saf,temiz,umut dolu yıllardı o zamanlar.. ahh ahh eskilere gittim ben yine
Ha bide canım o bu gece diye biliyorum yani dileklerin tutulduğu kapıların açıldığı gün yani

bende öyle diye düşünmüştüm de hafta sonu misafir gelcek olunca mecbur yapmam lazım canım..
bende camda çooookk inşallah canım her ay öyle diyoruz zaten

Ahahaahaha benimkide kucagina aliyo sonra agrim olunca korkuyo bisey varsa zarar gelir diye garibimmmkuzu aynen bu hafta evin eksikleri var alip temizlige giriscemm Allah yardim etsinnn oyy oy
ay canım hiç sorma kafayı bebekle bozdu benim ki ama anlaşılan seninki de öyle.. inşallah rabbim daha fazla bekletmez biter bu hasret.. senin de Allah yardımcın olsun canomm kolay gele

ay canım hiç sorma kafayı bebekle bozdu benim ki ama anlaşılan seninki de öyle.. inşallah rabbim daha fazla bekletmez biter bu hasret.. senin de Allah yardımcın olsun canomm kolay gele
Test yaptim negatifama bilmiyo soylemeden yapiyorum arada...maksat merakim gitsin:))))sagol cano

Ayy güldürdün abla beni yaaa niye öyle diyon ki şimdi hevesim kursağımda kaldı iyi mi
ama kapalı olan var bitane onu beğenmiştim ben zateeen :))
Yani ben buradan bakmaya cesaret edemedim sen almaya cesaret etcektin az kaldi :) ayyy damadimizi düşünemiyorum burnundan dumanlar çikan ejderha gibi olduğunu :) en güzelini yapmissin edep yahu der bana eşim hep.Yaptiginda ettiğinde edebi gözet der.korktum valla sipariş etcen diye.sana yakisan zarif cici bi elbise al.sen zaten edep adabinla çok zarif bir citlembiksin :) stres etme beni burdaaaa

Bütün sorun orda zaten şimdiye kadar 2 kere aldim bahar büyük temizlik icin. Ama bu siralar fazla acildik ince hesap yapmam lazim.hadi ben giriseyim diyorum sonra ya gebeliği riske sokaraam diye vazgeciyorum.çünkü ben esyalari kaldiriyorum tutamiyorum kendimi agir kaldiriyorum.bakalim ne etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…