Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar snu bliomsnz bakn ne dicm hizir aleyhisselamin gececegi gun yani dha gecmedn bi dilek tutuyosnz bn bebek dilemstm ve onun camurdan yapip dua ederk gul agacinin dibine sakliosn koyuosnz yani oda gecerkn gorurms kbl olr derlr ck sukr bnm senm dolmadn kbl oldu tbi once Allah dan bzm burlrda o gececegi zmn sutu tasirp koyarlr mayalamdn o gecnce sut kndlgndn mayalnp yogrt olr hamurada maya katmzlr o gctktn snra har tasar

Hosgeldin ablamnapiim beklemedeyimm...sen napiyosun?
kız tubammmm bende beklemedeyim neyi bekliyosam doktor kist eriyor demişti ama yumurta var dememiştiki.bende bilmiyorum bakalım bat 15 mayıs hayırlısı.mevlam neylerse güzel eyler.kocamla bende garip garip yumurta günü takip ediyoz işte doktor demesede.

şimdi bana şu yazdıklarını birde türkçe yazarsan anlayacağım ben ama yanii yaaaa :)

pazar günü düğündeydik ailecek eltiler fln dördü de oynadı sadece bn oynamadım milletin dans ettiği müzikte bnm gözler dolu dolu gizlice siliyorum düşün ne haldeyim
biliyorum bahsetmişsin burda kızlara ama üzülme ne olur ne üzüldükçe bende üzülüyorum.hep dua ediyorum senide bizide sevindirsin rabbim hayırlısıyla diye.geçecek bunlar Allah'ın izniyle canım benim

biliyorum bahsetmişsin burda kızlara ama üzülme ne olur ne üzüldükçe bende üzülüyorum.hep dua ediyorum senide bizide sevindirsin rabbim hayırlısıyla diye.geçecek bunlar Allah'ın izniyle canım benim
bi an önce olsa abla cumartesinden beri böyleyim bunalım takılıyorum keyfim yok hiçç gün geçtikce kötü oluyorum RABBİM duysun sesimizi

Off abla bem daha napim kii tam yumurtlama gununde calisma yaptim ertesi gunu 2 gun sonrasini...ben daha napiiim?ovulasyon testim az once 2.cizgi koyu degil ama silikte degil belli oluyo...baskalari bu durumu yasadiginda gebelik belirtisi diyo seviniyo...bnde pko var bu yuzden o da dengesiz calisiyo...offf off abla doktora gtmem lazim...dua et bana insallah...

oyy gebelik testi yaptınmı dicem ama karıştım iyice.belki ya belki bu sefer hamile çıkarsın.doktora ne için gidicen

oyy gebelik testi yaptınmı dicem ama karıştım iyice.belki ya belki bu sefer hamile çıkarsın.doktora ne için gidicen
Onu da bu sabah yaptim ovi 27nisan...uzerinden gecti olsa cikardi...negatfti abla...2 ayi gecti...gtmedim...oluruna biraktim..olmadi...diyeti saldim seker yok diye...biraktim herseyi toparlamam lazimm...bi de ben tedavi olmadim biliyomusun abla hep arastirildim hsg emar falan...1 kez klomen kullandim oda ignesiz...gidicem olmuyo evde halledilmiyo beklerken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…