- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.561
inşallah canım bol bol et bizler içinUyumadn dua ederm szn içn kndm içn insallah rabbim kbl edr :
Ille de gul agaci mi olmali canim?Camrdan yapamıosn kagıda yaz koy ablacm. Niyt önmli sncta. Bz esmle yapmştk camurdan :).besigi o yapmştı bebegi ben :)
Edicm cnminşallah canım bol bol et bizler için
gül agacı diolr canm.bn baska agac duymadmIlle de gul agaci mi olmali canim?
Ay pardon günleri karistirmisim benKizlar ben simdi okudum bunu dun gece yapmak gerekiyormuş bu gün bitmiş oluyo
Bence çiz koy cnm biblo doğru olmaz gibi geldi. Burda gül ağacı olmadığı için ben pencereden dışarı koycam iple bağlayıpresimyetenegi sifir be anacim :) bakkkkkbide babam ressam ve sair ama geçmemiş yetenek gastriti geçmiş
Aaaaa diyene bak hele kiz sen neredeydin bugün bütün gün bakin :)Bu ne tembellik bu ne aymazlik bu ne sessizlik aaaaaa dopikkkk nirdesiniz???
O sessiz harflerin içine sesli harfleri yerleştirip okucam diye parcaliyorum bursa kendimi ama babada yazik değil mi
Yani ben buradan bakmaya cesaret edemedim sen almaya cesaret etcektin az kaldi :) ayyy damadimizi düşünemiyorum burnundan dumanlar çikan ejderha gibi olduğunu :) en güzelini yapmissin edep yahu der bana eşim hep.Yaptiginda ettiğinde edebi gözet der.korktum valla sipariş etcen diye.sana yakisan zarif cici bi elbise al.sen zaten edep adabinla çok zarif bir citlembiksin :) stres etme beni burdaaaa
EE ama ben ablayim :) o beğendiğini degoster bize merak ettim siyah olmasinda lutfenBak yaa öyle miyim ciddentabi ama önden bi sıvama yap sonra cici de hee
vala sordum da satan kişiye he ama vazgeçtim sonra :) benm beğendiğim açık değildi ki ama. Şimdi sen böyle deyince bi an kendimden şüphe ettim yaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?