- 20 Nisan 2015
- 525
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.601
Kimse yok ki tek yürüyorum napimsen kendin mi gidiyorsun tek başına yürüyüşe her gün mü canım . kızz neden düşüyorki pantalonun
ayy bende yürümek istiyorum ama ankarayı bilenler her yer yokuş çankayadayım ben:))Kimse yok ki tek yürüyorum napimbakalım her gün istiyorum bu saatlerde insallah :) ya pantolonlar olmuyor olan kislik kadife yazlik olan da kot yuruyunce açılıyor sinir oluyorum yaa
banyo takımlarına bayılırım ya seviyorum ama bi türlü kendime almadım :) zebra perdelerin bakımı zor işte yaCeeee:))bende internetten zebra perde ve banyo takimlarina bakiyodum ablacim...insallah bulurum eksiklerim varr yaa
ne güzel işte beeee canı gönülden bir insan. yap desen yapamayacak insanlar var bu dünyada.içinden gelmese yapabilirmi ne mutluki seni çok seviyor güzelim.Allah ömür versin inşaallah hayırlı ömürlerKızlar bugün anneme gittik de ben taksiyi aradım bi baktim kayınvalidem de dedi dur sen bekle bende pastaneden biseyler alayım iyi dedim. Ana bi baktım pasta almış şoke oldum :)) ya dedm anne ne gerek vardı yaa ben çocuk muyum böyle şeyleri aramıyorum biliyon falan olsum benm içimde kaldı hastanede geçirdik doğum gününü ben sana demiştim çıkınca pastanı alcam diye sen herşeyi hakediyosun herşeyin en güzelini. Yaparım ben senin için herşeyi diyo yaa allahım ben bu kadınla napcam böyle? Mahçup hissediyorum kendimi 65 yaşında kadın benm için uğraşıyo
oh ohhh sen bitir hele temizliğini bana gelcen daha :)) kolay gelsin canım benim :)Gunaydin kizlar kocayi ise gonderdim temizlik beni beklerama takipteyim siz konusun
pantolon üstündenmi düşüyor kız hayırdır :)Genelde okudum bi ara uyudum simdi de yürüyüşteyimson 40 dk bi de pantolon düşmese
hımmm demekki sana 1-2 tane tril tril yazlık hamile pantolonu şart ama alırsanda kot alma yaKimse yok ki tek yürüyorum napimbakalım her gün istiyorum bu saatlerde insallah :) ya pantolonlar olmuyor olan kislik kadife yazlik olan da kot yuruyunce açılıyor sinir oluyorum yaa
ay bende evi süpüremiyorum bi tozları aldım topladım geldim amannn ev hanımlığı zor ya evde vakit geçmiyor . ne güzel işim vardı çıktım hemde devletteydi puff neyse yaza girsem diyecem almazlar herhalde geriyemek yedim geldim hala kimse yokmu yahu :)
burdayım afiyet olsun bnd ne yesem diye düşünüyorum yaayemek yedim geldim hala kimse yokmu yahu :)
ayy banada akıl verin yaa aç gibiyim ama ne yiyecem canım hiç birşey istemiyorburdayım afiyet olsun bnd ne yesem diye düşünüyorum yaa
bnd ne söylesem diye düşündüm hep hazır yemek sıkıyo aç dolabı ne varsa yeayy banada akıl verin yaa aç gibiyim ama ne yiyecem canım hiç birşey istemiyor(
ayy ben hazır yemekten pek hoşlanmayanlardanım ama dolaptaki yemekleri tükettim dün off akşam a ne yapsam diye aklıma düştü bak şimdi:))bnd ne söylesem diye düşündüm hep hazır yemek sıkıyo aç dolabı ne varsa ye
ne güzel işte beeee canı gönülden bir insan. yap desen yapamayacak insanlar var bu dünyada.içinden gelmese yapabilirmi ne mutluki seni çok seviyor güzelim.Allah ömür versin inşaallah hayırlı ömürler
Ya benim bu dördüncü gebelik ve üç gebelikten iki kilo kaldi ama hamile kalinca tarti kafayi yiyiyor yaayy bende yürümek istiyorum ama ankarayı bilenler her yer yokuş çankayadayım ben:))
kız ben bile şimdien kotların ön düğmesini iliklemiyorum sıkıştırıyor diye fermuarı tutuyor sadece oda düşüyor gibi oluyor:))
Karnimi kavrayamiyor daha penye kismi iki haftaya ancak :))pantolon üstündenmi düşüyor kız hayırdır :)
Bir kot bir kumas var hamile pantolonu ama elbise istiyorum aslında oh efil efilhımmm demekki sana 1-2 tane tril tril yazlık hamile pantolonu şart ama alırsanda kot alma ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?