Gebe kalamayanlar buraya.....

sen kendin mi gidiyorsun tek başına yürüyüşe her gün mü canım . kızz neden düşüyorki pantalonun
Kimse yok ki tek yürüyorum napim bakalım her gün istiyorum bu saatlerde insallah :) ya pantolonlar olmuyor olan kislik kadife yazlik olan da kot yuruyunce açılıyor sinir oluyorum yaa

Kimse yok ki tek yürüyorum napim bakalım her gün istiyorum bu saatlerde insallah :) ya pantolonlar olmuyor olan kislik kadife yazlik olan da kot yuruyunce açılıyor sinir oluyorum yaa
ayy bende yürümek istiyorum ama ankarayı bilenler her yer yokuş çankayadayım ben:))
kız ben bile şimdien kotların ön düğmesini iliklemiyorum sıkıştırıyor diye fermuarı tutuyor sadece oda düşüyor gibi oluyor:))

ne güzel işte beeee canı gönülden bir insan. yap desen yapamayacak insanlar var bu dünyada.içinden gelmese yapabilirmi ne mutluki seni çok seviyor güzelim.Allah ömür versin inşaallah hayırlı ömürler

hımmm demekki sana 1-2 tane tril tril yazlık hamile pantolonu şart ama alırsanda kot alma ya

yemek yedim geldim hala kimse yokmu yahu :)
ay bende evi süpüremiyorum bi tozları aldım topladım geldim amannn ev hanımlığı zor ya evde vakit geçmiyor . ne güzel işim vardı çıktım hemde devletteydi puff neyse yaza girsem diyecem almazlar herhalde geri özellerdede cumartesi çalışılıyor off of eşimde onu istemez
neyse dertlenmişim dmeek ki hoşgeldin demeden sıkıntımı yazdım:))
hoşgeldin canım evet kimsecikler yok yaaa

bnd ne söylesem diye düşündüm hep hazır yemek sıkıyo aç dolabı ne varsa ye
ayy ben hazır yemekten pek hoşlanmayanlardanım ama dolaptaki yemekleri tükettim dün off akşam a ne yapsam diye aklıma düştü bak şimdi:))
kız zeynep bi gülse ya yüzün sinirli hüzünlü geliyor bak yazılarının okurken bile . kızcam cano yaaaa hadi bi gül bide gülümseyerek yazdığını görmeyecezmi kız yaaa bak şuan ankarada ezan okunuyor sana Rabbim yardımcı olsun diye dua ediyorum ama yüzün gülsün nolurrrrrrrrrrrrr

ne güzel işte beeee canı gönülden bir insan. yap desen yapamayacak insanlar var bu dünyada.içinden gelmese yapabilirmi ne mutluki seni çok seviyor güzelim.Allah ömür versin inşaallah hayırlı ömürler

Amin ablacım allah razı olsun bi torun verebilmeyi nasip etsin rabbim en çok beni üzen de bu zaten ya bişey olursa diye
Biliyomusun başını bile yıkıyorum. Ilk yıkayan benim. Daha çocukları bile yapmamış

Ya benim bu dördüncü gebelik ve üç gebelikten iki kilo kaldi ama hamile kalinca tarti kafayi yiyiyor ya sadece göbek mide göğüs büyüdü ama ne bileyim öf. Sen bi süre bekle yürüyüş için 3 ay dolsun hele.Ankara öyle ya insanin dili dışarı çıkıyor bir de dik bayirlar peh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…