Gebe kalamayanlar buraya.....

olur canım seler takıldım kıssss napalım işteee

canim bizde sizin gibi yumurtlama günlerinde cok stres oluyorduk hatta büyük kavgalar ediyorduk. ben stres olmayi biraktim esimde normale döndü 1 aydir cok düzenli askimiz meskimiz. kaydirigubbakcemile3:1hug:

canim INSALLA bebis olur hepimize ümit olursun. ALLAH hepimize hayirli , saglikli ,booool rizikli evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

ay bu komik laflari nerden buluyorsunuz kizlarrr laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yaa bana öle demişşş zilliye bak heleee hehhh aman laf olsun torba dolsunn bende çok güldüm walla kız yusufburcuuu allahta seni güldürsün emiiii

merhaba arkadaşlar yarın arkadaşımda toplanacagız fırsatını bulduğumda onunlakonuşacağım kürleride yazdım vericem insallah...
bana kırılmaz umarım amacım yardımcı olmak...

hııı anladım ama üzülme bu iletde moralsüprizzzzz çok önemli bakarsın fazla ugraşmadan hamile kalırsın inş.ama tadeviyi azla yarıda bırakma sonuna kadar git ben inanıyorum olacak

aslında çok üzülmüştüm bu hastalıgı biraz araştırdım hamıle kalamama gib bir sürü şeyler duydum.sonra bu siteyi buldum sagolsun arkadaşlar moralımı yerıne getırdıler.pko olupda hamıle kalan çok arkadaş duydum bu sitede umutluyum yanı.bu siteye takılıncada daha çok mutlu oluyorum.herşeyin hayırlısı canım.inş en kısa zamanda bebişlerimiz gelir opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…