- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #8.161
kiz ben sizden saklamiyorum benim özel urumlarim var olurya agzimdan kaciririm bir seyler benim burdaki arkadaslar bilmesin anlamsin diye sakliyorum sizlerle bir ilgisi yok....yani yanlis anlama burda oturma vizem var baska özel seylerden dolayisi canim..eyvahedigeldismile:sinifsinif:
canim bende cikiyorum benim kocis bu gün gec gelicekti diye biraz oturdum. kalkiyim yemek yapiyim.acik kalicam ara ara gelir yazarim naniknanik
çok komiksinnnnnnn sen ne diyon kokonaaaaaaaa seni warya 2 carpar 4 le toplarım haaaaaaaa
zaten adam yumurtlama günlerimde hepten geriliyor....ama yumurtlama dönemim geçsin bu sefer ilşkimiz normale dönüyor...ters tepiyor adamda...bende artık gün saymıyorum ama tabii ki biliyorum zamanımı sadece dillendirmiyorum...polis eşi olmakda zordur ama bi şansın da gün aşırı ilşkide sen avantajlısın gündüz evde oluyorsa...ii yanı....:dance:
slm kıslaarr ben gezmeye gittim bugün evde zaman geçmioda.neyse test yaptım tek çizgi çıktı.ama hala regl olmadımm.bana garip geldi çünkü benim reglim erken gelir geç gelmez.allah sonumu hayır etsin inşallah.eee siz neler yapıosunuz
ay bu komik laflari nerden buluyorsunuz kizlarrr laelaelaelaelae laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet kimse kalmamis kiz zilliler herifler yine bu aksam erken kakalamis sizleri kaydirigubbakcemileŞeniz
yok beeee bizim pcçöktü format cektik daha yeni oldu kıs şimdi çıkmışsın ben geldimmm:teytey:
hııı anladım ama üzülme bu iletde moralsüprizzzzz çok önemli bakarsın fazla ugraşmadan hamile kalırsın inş.ama tadeviyi azla yarıda bırakma sonuna kadar git ben inanıyorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?