Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy saol cano teee oralardan anlaşılıyo mu bu hafta böyle geçiyo yaa artık tükendim heralde

ahahah bende bu yaşıma geldim eşime diyorum ikimizden biri devlete dayamamışız sırtımızıda :) olsun bu günlere şükür :) kolay gelsin dinlene dinlene yap asıl ben nasıl yapıcam ya.eve gidince şurdan başlarım yavaş yavaş diyorum ama eve girdiğimde zaten yorgun oluyorum anca yemekleri yap ye kaldır makineye at bi çay iç yat bu kadar ya

ayy evet bendde ev temizliği bile yapmıyourm kanama falan yok ama hadi olursa diye. toz alıyorum evi topluyorum hareket etmek lazım otur otur nereye kadar:)) şimdi senin 5. 5 aylık dimi bebeğin nasıl karındaki büyüme canım:))

ayy saol cano teee oralardan anlaşılıyo mu bu hafta böyle geçiyo yaa artık tükendim heralde
anlaşılmazmııııı . bak yapma kendine hem inançlı insanlarız biz bak günah cidden rabbim ne veririse kabulumüz değilmi mutlu olmalıyız bak nefes alıyoruz. bak ağlatıcaksın beni. Rabbim neler yaşatıyor insanlara öyle kötü şeyler düşünüp canını sıkma günah cidden . ben hayatımda belki çok kötü şeyler yaşadım ama yaşadığım şeyler bana hayatımın en güzel şeylerini nasip etti. o yüzden herşey sırayla ve nasip olunca üzülme bak kızarım.

ayy sendemi özelde çalışıyorsun hafta sonuda varmı işin ney canım. amma soru sordum haa
ay benim eş istemiyor yaa cumartesi çalışmamı o yüzden bakalım herhalde bebek doğar bir yaşına girer öyle başlarım gibi ama eşim hemen olsa çalış der hafta içleri bunalıyorum biliyor

ahh cano bnm ki isyan değilki bende inanıyorum biz neler yaşadık bi bilsen nasıl dayanmışın dersin çok canımız yandı daha onu atlatmadan 10 aylık evliydik korunmayalım dedik işte 2 seneyi geçiyo olmuyo canını sıkma sen hamişsin

bebeğim bak hani tedavisi yok denilen hastalık varya annem kanserdi benim 2011 yılında tedaviler amelyatlar vs vs biz en zor zamanları geçirdik ama bir sebep işte rabbim nasip etti iyi oldu . ama zor zamanlardı Allahım kimseye yaşatmasın bu yüzden diyroum sakın üzülme geçicek herşey

plastik firmasında müşteri temsilcisiyim cumartesileri 12:30 a kadar çalışıyorum hayatta başarılar dilerim :)

yarın tam 1 ay olucak teyzem kanserden vefat etti bu ay zaten çok zor geçti birazda o etkili cano saol desteğn için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…