- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.621
ayy saol cano teee oralardan anlaşılıyo mu bu hafta böyle geçiyo yaa artık tükendim heraldeayy ben hazır yemekten pek hoşlanmayanlardanım ama dolaptaki yemekleri tükettim dün off akşam a ne yapsam diye aklıma düştü bak şimdi:))
kız zeynep bi gülse ya yüzün sinirli hüzünlü geliyor bak yazılarının okurken bile . kızcam cano yaaaa hadi bi gül bide gülümseyerek yazdığını görmeyecezmi kız yaaa bak şuan ankarada ezan okunuyor sana Rabbim yardımcı olsun diye dua ediyorum ama yüzün gülsün nolurrrrrrrrrrrrr
ahahah bende bu yaşıma geldim eşime diyorum ikimizden biri devlete dayamamışız sırtımızıda :) olsun bu günlere şükür :) kolay gelsin dinlene dinlene yap asıl ben nasıl yapıcam ya.eve gidince şurdan başlarım yavaş yavaş diyorum ama eve girdiğimde zaten yorgun oluyorum anca yemekleri yap ye kaldır makineye at bi çay iç yat bu kadar yaay bende evi süpüremiyorum bi tozları aldım topladım geldim amannn ev hanımlığı zor ya evde vakit geçmiyor . ne güzel işim vardı çıktım hemde devletteydi puff neyse yaza girsem diyecem almazlar herhalde geriözellerdede cumartesi çalışılıyor off of eşimde onu istemez
neyse dertlenmişim dmeek ki hoşgeldin demeden sıkıntımı yazdım:))
hoşgeldin canım evet kimsecikler yok yaaa
ne yemeye karar verdin bakalım :)burdayım afiyet olsun bnd ne yesem diye düşünüyorum yaa
ayy evet bendde ev temizliği bile yapmıyourm kanama falan yok ama hadi olursa diye. toz alıyorum evi topluyorum hareket etmek lazım otur otur nereye kadar:)) şimdi senin 5. 5 aylık dimi bebeğin nasıl karındaki büyüme canım:))Ya benim bu dördüncü gebelik ve üç gebelikten iki kilo kaldi ama hamile kalinca tarti kafayi yiyiyor yasadece göbek mide göğüs büyüdü ama ne bileyim öf. Sen bi süre bekle yürüyüş için 3 ay dolsun hele.Ankara öyle ya insanin dili dışarı çıkıyor bir de dik bayirlar peh...
anlaşılmazmııııı . bak yapma kendine hem inançlı insanlarız biz bak günah cidden rabbim ne veririse kabulumüz değilmi mutlu olmalıyız bak nefes alıyoruz. bak ağlatıcaksın beni. Rabbim neler yaşatıyor insanlara öyle kötü şeyler düşünüp canını sıkma günah cidden . ben hayatımda belki çok kötü şeyler yaşadım ama yaşadığım şeyler bana hayatımın en güzel şeylerini nasip etti. o yüzden herşey sırayla ve nasip olunca üzülme bak kızarım.ayy saol cano teee oralardan anlaşılıyo mu bu hafta böyle geçiyo yaa artık tükendim heralde
ayy sendemi özelde çalışıyorsun hafta sonuda varmı işin ney canım. amma soru sordum haaahahah bende bu yaşıma geldim eşime diyorum ikimizden biri devlete dayamamışız sırtımızıda :) olsun bu günlere şükür :) kolay gelsin dinlene dinlene yap asıl ben nasıl yapıcam ya.eve gidince şurdan başlarım yavaş yavaş diyorum ama eve girdiğimde zaten yorgun oluyorum anca yemekleri yap ye kaldır makineye at bi çay iç yat bu kadar ya
adana bugünde böyle olsun bakalım ablane yemeye karar verdin bakalım :)
ahh cano bnm ki isyan değilki bende inanıyorum biz neler yaşadık bi bilsen nasıl dayanmışın dersin çok canımız yandı daha onu atlatmadan 10 aylık evliydik korunmayalım dedik işte 2 seneyi geçiyo olmuyo canını sıkma sen hamişsinanlaşılmazmııııı . bak yapma kendine hem inançlı insanlarız biz bak günah cidden rabbim ne veririse kabulumüz değilmi mutlu olmalıyız bak nefes alıyoruz. bak ağlatıcaksın beni. Rabbim neler yaşatıyor insanlara öyle kötü şeyler düşünüp canını sıkma günah cidden . ben hayatımda belki çok kötü şeyler yaşadım ama yaşadığım şeyler bana hayatımın en güzel şeylerini nasip etti. o yüzden herşey sırayla ve nasip olunca üzülme bak kızarım.
bebeğim bak hani tedavisi yok denilen hastalık varya annem kanserdi benim 2011 yılında tedaviler amelyatlar vs vs biz en zor zamanları geçirdik ama bir sebep işte rabbim nasip etti iyi oldu . ama zor zamanlardı Allahım kimseye yaşatmasın bu yüzden diyroum sakın üzülme geçicek herşeyahh cano bnm ki isyan değilki bende inanıyorum biz neler yaşadık bi bilsen nasıl dayanmışın dersin çok canımız yandı daha onu atlatmadan 10 aylık evliydik korunmayalım dedik işte 2 seneyi geçiyo olmuyo canını sıkma sen hamişsin
plastik firmasında müşteri temsilcisiyim cumartesileri 12:30 a kadar çalışıyorum hayatta başarılar dilerim :)ayy sendemi özelde çalışıyorsun hafta sonuda varmı işin ney canım. amma soru sordum haa
ay benim eş istemiyor yaa cumartesi çalışmamı o yüzden bakalım herhalde bebek doğar bir yaşına girer öyle başlarım gibi ama eşim hemen olsa çalış der hafta içleri bunalıyorum biliyor
olsun gülüm olsun sanada afiyet olsun :)adana bugünde böyle olsun bakalım abla
ayy kız güldürdün beni sana da başarılar dilerimplastik firmasında müşteri temsilcisiyim cumartesileri 12:30 a kadar çalışıyorum hayatta başarılar dilerim :)
yarın tam 1 ay olucak teyzem kanserden vefat etti bu ay zaten çok zor geçti birazda o etkili cano saol desteğn içinbebeğim bak hani tedavisi yok denilen hastalık varya annem kanserdi benim 2011 yılında tedaviler amelyatlar vs vs biz en zor zamanları geçirdik ama bir sebep işte rabbim nasip etti iyi oldu . ama zor zamanlardı Allahım kimseye yaşatmasın bu yüzden diyroum sakın üzülme geçicek herşey
Allah herkesi korusun o hastalıktan canım. Allah rahmet eylesin. taam toparlan tamam mı?yarın tam 1 ay olucak teyzem kanserden vefat etti bu ay zaten çok zor geçti birazda o etkili cano saol desteğn için
adana bugünde böyle olsun bakalım abla
Mnsallah kız göbüsüne.. sanırm ömcedende hamilelk gecrdgmz içn göbklr byk oluoSu an bu durumdayim iste :)esoes1919
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?