Gebe kalamayanlar buraya.....

banyo takımlarına bayılırım ya seviyorum ama bi türlü kendime almadım :) zebra perdelerin bakımı zor işte ya nasıl temizlicem ben onları ben ya

oh ohhh sen bitir hele temizliğini bana gelcen daha :)) kolay gelsin canım benim :)
Zebra perdelerin temizligi zor degil abla cikartcan
balkonun genisse fircayla yikiycan benimde mutfakta
zebra perde ama daha hic yikamadim aslinda hic bir
perdemi yikamadim evde sigara icen yok ne kalorifer
nede soba hic biri olmayinca temiz daha
Bu arada hafta sonuna kadar anca bitircem gibi
temizligi esim yorma kendini butun camlari silme
karninda bebegimiz olabilir diyoadet olursam oyle silicem hepsini sonra sanada gelirim

ayy keşke yazmasaydım cano canın mı çektiii ama senin orda burdaki gibi olmaz atla gel yerinde daha güzel

Ayy keşke gelsem canm yaa ıssız bi adaya düşsem yanıma alacağım 3 şey kebap kebap kebap olur yani o derece bitiyorum ölüyorum yani. Söylicektim bende ama numarası yok namaz kılcam diye de çıkamadım bi yerim şişecek vala bugün yemem lazım

biraz daha kebap derseniz birazdan herkese ısmarlamak durumunda kalacaksınız

ayy yok kız ama dedikçe hayal edesi geliyor insanın yoksa çok güzel bi sandviç yaptım sağlıklısından yedim :)

Afiyet olsun bal şifa olsun yarasın bebişE kuzuuuum hep zeynepsibel in yüzünden oldu ben üşendiğim için kendime itiraf edememiştim acıkmıştım şimdi duble açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…