- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.641
ayy keşke yazmasaydım cano canın mı çektiii ama senin orda burdaki gibi olmaz atla gel yerinde daha güzelAyyy aklımdan geçeni söylemiiiiiş
banyo takımlarına bayılırım ya seviyorum ama bi türlü kendime almadım :) zebra perdelerin bakımı zor işte yanasıl temizlicem ben onları ben ya
Zebra perdelerin temizligi zor degil abla cikartcanoh ohhh sen bitir hele temizliğini bana gelcen daha :)) kolay gelsin canım benim :)
amin cnm işte herşey üst üste geliyo artık mutlu olayım istiyrm 2 seneyi geçti bizde gülelim İNŞALLAHAllah herkesi korusun o hastalıktan canım. Allah rahmet eylesin. taam toparlan tamam mı?
Karnim 5 kilo bebek 260grOyyy çok tatlı maşallah
Ayy masallah gobuseSu an bu durumdayim iste :)esoes1919
ayy keşke yazmasaydım cano canın mı çektiii ama senin orda burdaki gibi olmaz atla gel yerinde daha güzel
ayyy maşallah yaaa bizde öyle olucazmı acabaSu an bu durumdayim iste :)esoes1919
Sorma ya abisi açtı yeri bu genisletiyo da genisletiyo :) senin de çıkmıştır yüksek ihtimal :)Mnsallah kız göbüsüne.. sanırm ömcedende hamilelk gecrdgmz içn göbklr byk oluo
biraz daha kebap derseniz birazdan herkese ısmarlamak durumunda kalacaksınızAyy keşke gelsem canm yaa ıssız bi adaya düşsem yanıma alacağım 3 şey kebap kebap kebap olur yani o derece bitiyorum ölüyorum yani. Söylicektim bende ama numarası yok namaz kılcam diye de çıkamadım bi yerim şişecek vala bugün yemem lazım
Karnim 5 kilo bebek 260gr
maşaallah size Allah nazardan saklasın canlarım benim :)Su an bu durumdayim iste :)esoes1919
inşallah canım aminnn:)amin cnm işte herşey üst üste geliyo artık mutlu olayım istiyrm 2 seneyi geçti bizde gülelim İNŞALLAH
Hiç anlamadan pırt diye çıkıyorlarayyy maşallah yaaa bizde öyle olucazmı acaba
kız bu arada fotoyu görcem diye başımı çevirmekten başım döndü:))
biraz daha kebap derseniz birazdan herkese ısmarlamak durumunda kalacaksınız
güzel güzel olsun bebeğim ama çok şirin yaa:)maşallahHiç anlamadan pırt diye çıkıyorlarya resmi attikyan sonra fark ettim de mübarek telefon cekmeyince ugrastiriyor ya idare edin
ayy yok kız ama dedikçe hayal edesi geliyor insanınOyy kuzum yaa tamam tamam kusura bakma hakkını helal et vala
Katılıyorumbiraz daha kebap derseniz birazdan herkese ısmarlamak durumunda kalacaksınız
Darısı basina inşallahDaha da büyüceeeekÇok güzel görünüyo çok maşaallah canm. Şişkinlik de mi var o zaman?
ayy yok kız ama dedikçe hayal edesi geliyor insanınyoksa çok güzel bi sandviç yaptım sağlıklısından yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?