- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #81.661
Allah razı olsun ablammm seni de göreceğiz inşallah cok yakışır eminimmaşaallah size Allah nazardan saklasın canlarım benim :)
Darısı basina inşallahşişkinlik oluyor vücut su topluyor bebeğin yatağı suyu göğüsler oldu 90 beden pehh
hadi yiyin bakalım aç kalmayın bebileriniz içinizdeyse hadi çabuk yiyin :)Afiyet olsun bal şifa olsun yarasın bebişE kuzuuuumhep @zeynepsibel in yüzünden oldu ben üşendiğim için kendime itiraf edememiştim acıkmıştım şimdi duble açım
Sağa yığıldı siesta yapıyo tospik :))) bu arada maden suyu iyi dediler bir sise içiyorum her gün aklında bulunsun hemigüzel güzel olsun bebeğim ama çok şirin yaa:)maşallah
Ya hmde nasl bde sivreldi gdio öne dogru yayılmdmda hç füze gbiSorma ya abisi açtı yeri bu genisletiyo da genisletiyo :) senin de çıkmıştır yüksek ihtimal :)
hadi yiyin bakalım aç kalmayın bebileriniz içinizdeyse hadi çabuk yiyin :)
senin 4 ayında bitti be güzelim 3 ay bitene kadar diyolar bazılarında ama sende gastritte var ya çok zorluyor seni sanırım ya tahmin edebiliyorum nasıl sıkıntı çektiğini.ben gebe olmadığım halde mide mahvediyor beni.canım ya inşaallah geçer artık bu sıkıntınMerhaba kizlar nasilsiniz? Ben 2 gundur yine cok kötüyüm yedigim hersey dokunuyo midem agriyo yaniyo sanki alevler almisscasina ne zaman rahatliycam ben yaa
Bnmde böle işte :))Sorma ya abisi açtı yeri bu genisletiyo da genisletiyo :) senin de çıkmıştır yüksek ihtimal :)
hımmm maşallah yaaa:)) oyy benimkinide bi hissetsem yaa. hissediyorsun dimi sen??Sağa yığıldı siesta yapıyo tospik :))) bu arada maden suyu iyi dediler bir sise içiyorum her gün aklında bulunsun hemi
amin inşaallah tatlım ya nasip olsunda yakışır herhalde dimi :) duanız yeter bana dua edin benim içinde hepimiz için ettiğinizide biliyorum aslında ya işte yineliyorum lafımı :) senden de Allah razı olsun burda sıkıntılarımızı paylaşıyorsunuz.herşeyin güzelini paylaşmak hoşturda sıkıntı paylaşmak zordur be güzelim hepinizden Allah razı olsunAllah razı olsun ablammm seni de göreceğiz inşallah cok yakışır eminim
Ya hmde nasl bde sivreldi gdio öne dogru yayılmdmda hç füze gbigögsler ztn byre sıgmıo acıylrda bk ftgrf yklym.
tabiiisiideee:)) nolur nolmaz kendinize bakın :)Kıyamam yaa bizi de düşünürmüüş
Aynen cnm 4 ayi gectim 5.ci aya girecm nerdeyse ama yok gecmek bilmiyo doktorda dedi senin 9 ay surecek galiba dedisenin 4 ayında bitti be güzelim 3 ay bitene kadar diyolar bazılarında ama sende gastritte var ya çok zorluyor seni sanırım ya tahmin edebiliyorum nasıl sıkıntı çektiğini.ben gebe olmadığım halde mide mahvediyor beni.canım ya inşaallah geçer artık bu sıkıntın
ay ay sanda maşaallah can anneler bunlar can :)Bnmde böle işte :))
ay ay ay maşallahhh sanada :))Bnmde böle işte :))
Hissediyorum iki üç haftadir iyice her zaman olmasa da :) bi 9-10 haftaya başlar seninki de inşallah :)hımmm maşallah yaaa:)) oyy benimkinide bi hissetsem yaa. hissediyorsun dimi sen??
maden suyu demek iyiymiş tama aklımda olsun:)
Aynen :/ her hamilelkte brz dha buyuo bn evlendgm zmn kucktu gögslrm smdi hm buyudlr hm damarlştlrAy ben o göğüsleri nere sigdiracam sonradan bilmem
kucağına sanırım kucağınaAy ben o göğüsleri nere sigdiracam sonradan bilmem
Sağa yığıldı siesta yapıyo tospik :))) bu arada maden suyu iyi dediler bir sise içiyorum her gün aklında bulunsun hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?