Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben 2 gundur yine cok kötüyüm yedigim hersey dokunuyo midem agriyo yaniyo sanki alevler almisscasina ne zaman rahatliycam ben yaa

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben 2 gundur yine cok kötüyüm yedigim hersey dokunuyo midem agriyo yaniyo sanki alevler almisscasina ne zaman rahatliycam ben yaa
senin 4 ayında bitti be güzelim 3 ay bitene kadar diyolar bazılarında ama sende gastritte var ya çok zorluyor seni sanırım ya tahmin edebiliyorum nasıl sıkıntı çektiğini.ben gebe olmadığım halde mide mahvediyor beni.canım ya inşaallah geçer artık bu sıkıntın

Allah razı olsun ablammm seni de göreceğiz inşallah cok yakışır eminim
amin inşaallah tatlım ya nasip olsunda yakışır herhalde dimi :) duanız yeter bana dua edin benim içinde hepimiz için ettiğinizide biliyorum aslında ya işte yineliyorum lafımı :) senden de Allah razı olsun burda sıkıntılarımızı paylaşıyorsunuz.herşeyin güzelini paylaşmak hoşturda sıkıntı paylaşmak zordur be güzelim hepinizden Allah razı olsun

Aynen cnm 4 ayi gectim 5.ci aya girecm nerdeyse ama yok gecmek bilmiyo doktorda dedi senin 9 ay surecek galiba dedi yemek bile yapamiyorm kimsem yok burda bu gidisle kaynanamlara gidecem temmuzda ama esimide tek birakmak istemiyorum off kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…