- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.221
Canim o zaman sokulemedin doktora git bi?Ben bu ay rahatsizdim ya adetin 8. Günü sadece oldu ben adetin 22. Günü test yaptiydim negatif ciktiydi . zaten yaralar olduğu için bu ay da başka olmadı.
hadi bakalım hayırlısı olsun canımmm:)) suratın asık olmasın ama
Biliyorum canim ama demek istedigim artik bi yerden guvenilir bi doktordan basla tedaviye...esin olmasa da olur sen yumrtlama takibinde onemlo gunelerde cagirisin anlatrsin durumuYavrum napim biliyon halimiNeler yaşadığımı. Fırsat mı kaldı bebişi düşünmeye
Bilmiyorumki canim o gun vardi belkide sonra kayboldu anlamiyorum ki???Kuzum ne dicem sana sende yum yoksa ovu da neden çizgi çıktı ki
masumiyetini yerim senin kuzuuummm:)Tamam tamam gülümsüyorum bak
insanın morali her türlü bozuluyo canım ya ben pazarı beklerken dün oldum
masumiyetini yerim senin kuzuuummm:)
gel bebeğiimmm gel sıcacık kucağımı açtım sağlarınıda okşarım gel güzel kuzucum benimHeee yi beniazcık şefkat göster bana kucakla
Biliyorum canim ama demek istedigim artik bi yerden guvenilir bi doktordan basla tedaviye...esin olmasa da olur sen yumrtlama takibinde onemlo gunelerde cagirisin anlatrsin durumu
gel bebeğiimmm gel sıcacık kucağımı açtım sağlarınıda okşarım gel güzel kuzucum benim
O zaman kendi tedavine bi bak bana ayri ilac verdiler ona ayri...en azindan pko sebebiyle bi ilac verir yol gosterir...adetin olnca hormon tahlilini yaptir...sonuca gore doktora git bu ay yap be kuzummmCanm bende öyle düşündüm zaten ama olmuyo malesef. Gece 12 ye kadar çalışıyo gelemez işte. Bakma neler geçiyo da içimden olmuyo ama işte
Canim o zaman sokulemedin doktora git bi?
bebeğimmm her konuda yardımcın olabiliriz:))Ayhh şımardım mı neVala nasıl ihtiyacım var bi bilsen. Eşim de yok ya pek iyi değilim malesef. Sizde olmasanız kafayı yerim zaten dertlerle boğuşmaktan
O zaman kendi tedavine bi bak bana ayri ilac verdiler ona ayri...en azindan pko sebebiyle bi ilac verir yol gosterir...adetin olnca hormon tahlilini yaptir...sonuca gore doktora git bu ay yap be kuzummm
bebeğimmm her konuda yardımcın olabiliriz:))
öyle öyle gayet sağlıklıOda 52 fln dha gencler anam tam fitnelik dusunme zamanları
biraz tavır yaptı tabii canm bizimkilerde çok seviyo eşimiselamün aleyküm kızlarr..
Dün o kadar temizlikten sonra sabah eşimi işe gönderdim biraz daha uyuyayım kalkarım hemen dedim amanın uyuyup kalmışım ya telefon çalmasa uyanamıycaktım heraldeyorgunluğum gitmiş.. kızlar ayrı ayrı yazmıyayım diye hepinize yazıyorum
@zumrutanka uykucu ablacım senden başlayayım nasılsın bakalım??
nurun_ala_nur kız adet olmadın daha olunca gitmiycek miydin doktora??bide şekerin yine yükselmiş galiba o ilacı mecbur kullancaz Allah korusun hamile olunca insülin kullanılıyomuş
@bebeem atletik annemiz yürü sen doğum daha kolay olurmuş
A amorevole canım ne düşünceli KV var maşallah inşallah hamile olursun da sende ona bu hediyeyi verirsin
zeynepsibel kız kocayı evde bırakıp kendin yukarıda mı yedin benim ki olsa biraz tavır yapar bu arada kendi ailemizde eşler hep öyle el üstünde tutuluyor benimki de öyle annemin ilk damadı yani oğlu çok seviyorum sarılmak öpmek istiyorum yanlış anlar diye korkuyorum diyo annem
esoes1919 sen bırak yapsın eşin muhakkak eğilip doruluyo temizlik yaparken.. benim ki bile daha hol yok yumurta yok zorlama kendini birşey kaldırma diyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?