Gebe kalamayanlar buraya.....

Günaydın kızlar dün akşam ayrıntılı yazamadım eşimin kuzeni kuaförlük bölümünde okuyo eltimle saçlarımız boyancaktı onu çağırdık yemekte yedik sonra karşı komşularım geldi aynı zamanda eşimin bebekliğini çocukluğunu filan biliyolar
oturduk muhabbet filan neyse herkes gitti eşimin kuzeni bizde kalcaktı ben tam yatağını hazırlıyayım derken elektrikler bi gitti aşağıdanmış sorun eşim yapmaya çalıştı oldu ama biraz idare ettik benim saçım boyalı kaldı zorla yıkadım sabah ikram hazırlıycam diyorum eşime tamam yarın hallederiz diyo adamın başını şişirdim galiba oflayıp pufladı
neyseki oldu artık şükür ikramları hazırlıyorum bana yardıma gelecek olan var mı kahvede içeriz??

Yavrum napim biliyon halimi Neler yaşadığımı. Fırsat mı kaldı bebişi düşünmeye
Biliyorum canim ama demek istedigim artik bi yerden guvenilir bi doktordan basla tedaviye...esin olmasa da olur sen yumrtlama takibinde onemlo gunelerde cagirisin anlatrsin durumu

Biliyorum canim ama demek istedigim artik bi yerden guvenilir bi doktordan basla tedaviye...esin olmasa da olur sen yumrtlama takibinde onemlo gunelerde cagirisin anlatrsin durumu

Canm bende öyle düşündüm zaten ama olmuyo malesef. Gece 12 ye kadar çalışıyo gelemez işte. Bakma neler geçiyo da içimden olmuyo ama işte

Canm bende öyle düşündüm zaten ama olmuyo malesef. Gece 12 ye kadar çalışıyo gelemez işte. Bakma neler geçiyo da içimden olmuyo ama işte
O zaman kendi tedavine bi bak bana ayri ilac verdiler ona ayri...en azindan pko sebebiyle bi ilac verir yol gosterir...adetin olnca hormon tahlilini yaptir...sonuca gore doktora git bu ay yap be kuzummm

O zaman kendi tedavine bi bak bana ayri ilac verdiler ona ayri...en azindan pko sebebiyle bi ilac verir yol gosterir...adetin olnca hormon tahlilini yaptir...sonuca gore doktora git bu ay yap be kuzummm

Çok istiyorum tuba bildiğin gibi değil. Artk bi sonuca varmak istiyorum vebali gibi kalakaldım insanlara laf yetiştirmekten bıktım. Eskisinden daha fazla istiyorum bide. Tam anne olmak istediğim yaşlar daha da gecikmek istemiyorum. Ama olmayınca da olmuyo napalım..

biraz tavır yaptı tabii canm bizimkilerde çok seviyo eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…