- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.241
bi haftada zor kendime gelmiştim evde kutu öyle duruyo korkuyorum içmeye gördükçe midem kalkıyo tiksindim sanırımRahatsiz oldugunu hatirliyorum da inofolic kullandigini hatrlamadim kuzum...yan etkilerinde bastan mide rahatsizligi olabilir yaziyo ama geciciymis...bence tekrar kullanmaya basla canimm...
Allah daim etsin sevgilerini inşallahbiraz tavır yaptı tabii canm bizimkilerde çok seviyo eşimi
Cnm gecmş olsn bn yeni yeni atlatıorm hamilykn ck grip oluorm bn ya bünye zayf oluo ya ondndr
çok geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur içsen limonlu
takılıyorlarmış yani yanlış anlama :)Geldiiimmmmm bebeğim kocam geldi onla takılıyoz ttlm :)
Bgnde bn fenaym ya gece ck rhtszdmsağol cnm kışın o kadar korudum kendimi olmamak için şimdi mevsim değişikliğinden sanırım ama 2 gündür kötüydüm bugün biraz daha iyiyim çokşükür
Amaanm çok ğeçmiş olsun ihlamur iç ama çok içme ne olur ne olmaz. Bol sıvı ve dinlenme. Ama cnm eğer geçmezse doktora mutlaka git gebelikte kullanilabilen ilaçlar da var. Allah korusun ilaç almamak için daha kötü durumlara düşmek var
aynııııı bennnnn beyaaaaBana sokmez o havasi agzina geri sokarim lafi gerizekali sey!...
banada yapmıştı çok fena oluyodum kafamı vurup uyuyodum işyerinde 2 saat hemdeBana uyku ve uyusukluk yapmıştı kafa çok güzel oluyo yaa
Bgnde bn fenaym ya gece ck rhtszdmboazlrm ck fena erkndn uyndm sbH. sismsler yne kafa bölgemi etkilio. Basım catlıo sogk bsede içmedm
Sorma isyanlardayım sıkıldım artk yaa sinirden T ye bi kırmızı çizgi atıp psikolojimi düzeltesim geldi yani o derece :))
kızlarr iştahınız nasıl benim evde olunca sanki hep açım ama yiyesim gelmiyor nasıl karmaşa bu yaaaa(
off evde olmaktan sıkıldım sanırım(
her kese gunaydinbol bebisli gunler herkese
varda önce bi uçak bileti almam lazım az bekleGünaydın kızlar dün akşam ayrıntılı yazamadım eşimin kuzeni kuaförlük bölümünde okuyo eltimle saçlarımız boyancaktı onu çağırdık yemekte yedik sonra karşı komşularım geldi aynı zamanda eşimin bebekliğini çocukluğunu filan biliyolar
oturduk muhabbet filan neyse herkes gitti eşimin kuzeni bizde kalcaktı ben tam yatağını hazırlıyayım derken elektrikler bi gitti aşağıdanmış sorun eşim yapmaya çalıştı oldu ama biraz idare ettik benim saçım boyalı kaldı zorla yıkadım sabah ikram hazırlıycam diyorum eşime tamam yarın hallederiz diyo adamın başını şişirdim galiba oflayıp pufladı
neyseki oldu artık şükür ikramları hazırlıyorum bana yardıma gelecek olan var mı kahvede içeriz??
:)) kilo alıyormusun pekibebiş hep getir diyo bişeyler doğunca obur olmasından korkuyorum
kızz nereye gidiyorsun uçak muçak:))varda önce bi uçak bileti almam lazım az bekle
kızz nereye gidiyorsun uçak muçak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?