Gebe kalamayanlar buraya.....

Rahatsiz oldugunu hatirliyorum da inofolic kullandigini hatrlamadim kuzum...yan etkilerinde bastan mide rahatsizligi olabilir yaziyo ama geciciymis...bence tekrar kullanmaya basla canimm...
bi haftada zor kendime gelmiştim evde kutu öyle duruyo korkuyorum içmeye gördükçe midem kalkıyo tiksindim sanırım

sağol cnm kışın o kadar korudum kendimi olmamak için şimdi mevsim değişikliğinden sanırım ama 2 gündür kötüydüm bugün biraz daha iyiyim çokşükür
Bgnde bn fenaym ya gece ck rhtszdm boazlrm ck fena erkndn uyndm sbH. sismsler yne kafa bölgemi etkilio. Basım catlıo sogk bsede içmedm

saağol cnm ıhlamur içtim limonlu su yaptım bide günde iki kere bugün iyiyim biraz daha çok şükür

merhaba bayanlar ya burda bir çok problem yaşayan bayan olduğu için yazdım sol yumurtalık büyümesi olan var mı içinizde ya da sağ yumurtalık büyümesi çok tedirgenim neymiş neden olurmuş doktorum olabilir dedi ama nette kısırlığa kadar gidebilir diyor merak ettim (

varda önce bi uçak bileti almam lazım az bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…