Gebe kalamayanlar buraya.....

ola bilir valla bi kac gun icinde regl olmazsam ben varim
regl olmushsunuz korkacam bi durum yok

bilmem ki ya
hic bir akinti lekelenmem yok su an
cok da umitlenmek istemiyorum
bebekleri hayirli et de ver bize tez zamanda YARABBIM
Sen regl oldun mu canim?

Amin kuzum benm bu mübarek günün hatrına inşaallah. Vala şuan için bişi yok pansumana gidiyoruz erkenden kalktım bakalım öğlen ikindi gibi gelir heralde

Amin kuzum benm bu mübarek günün hatrına inşaallah. Vala şuan için bişi yok pansumana gidiyoruz erkenden kalktım bakalım öğlen ikindi gibi gelir heralde
benim de regl belirtilerim geliyo yavas yavas ama bilemiyorum
demin silinirken yine kahverengi akinti geldi peceteye ama dedigim gibi kirmizi kahve degil normal kahve
bi de akintili

benim de regl belirtilerim geliyo yavas yavas ama bilemiyorum
demin silinirken yine kahverengi akinti geldi peceteye ama dedigim gibi kirmizi kahve degil normal kahve
bi de akintili

Vala bi yerleşmede oluyo o galiba bide yumurtlamada. Bilemedim canm. Benmde ara ara geliyo sancı bi ince

Ben ilk defa bunda kan hapi kullandim o da tedbir amaçlı içiyorum. Bence biraktirir artık cok oldy çünkü
bayadr kullanıorm ya. İnsallah bıraktırır.. hapa bagımlı oldm resmn untcm die aklm ckıo. Ama lekelnmem oldgu zmn hapın saatni uarm saat kacrsm hmn lekelnmem baslıodu cok sukr olmuo ck zamndr hapn saatnı kacrdfm zamn oluo uyrkn bse olmuo

Evet tatlım pko luyum bilmiyorum ki canm en son malum olay 30 nisanda olmuştu. Yumurtlamada tahmini 25 nisan olabilir. 13-14-20-30 nisan da oldu birliktelik. Gidip geliyo ya eşim o yüzden denk gelemedi diyorum
bitanem ben pko lu değilim ama bildiğim kadarıyla her zaman bi yumurta var oluyor o yüzden ne zaman tutacağı hiç belli olmaz tamam mı o yüzden çalışmaların hep olsun evet eşin gidip geliyor ama pko olması belki avantaj senın için her zaman yumurtan olabilir:))

Evet yumurta var ama çatlıyo mu bilmiyorum ki yani önemli olan ovulasyonun olması çünkü. Inşaallah vardır ne diyim. Şuan için gelen giden yok İşte bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…