- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.201
ola bilir valla bi kac gun icinde regl olmazsam ben varimSIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
katılmak isteyenler ismini yazsın sonra liste düzenliyelim kimlere okuncak diye sonra sırayla okuyalım
regl olmushsunuz korkacam bi durum yokKızlar merhaba 1 hafta önce ilskiye girdim, erkek arkadasım geri cekilip hemen bosaldı icime bosalmadıgını söyledi ama yinede 1- 1,5 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım ve 2 gün sonra normal zamanımda regl oldum. İlk kez böyle bi durum oldu sizce korkmam gereken bi durum var mı panik olmalı mıyım lütfen yardım edin
bilmem ki ya
hic bir akinti lekelenmem yok su an
cok da umitlenmek istemiyorum
bebekleri hayirli et de ver bize tez zamanda YARABBIM
Sen regl oldun mu canim?
benim de regl belirtilerim geliyo yavas yavas ama bilemiyorumAmin kuzum benm bu mübarek günün hatrına inşaallah. Vala şuan için bişi yok pansumana gidiyoruz erkenden kalktım bakalım öğlen ikindi gibi gelir heralde
benim de regl belirtilerim geliyo yavas yavas ama bilemiyorum
demin silinirken yine kahverengi akinti geldi peceteye ama dedigim gibi kirmizi kahve degil normal kahve
bi de akintili
en fazla bi kac gune ogrenirim zaten sonucuVala bi yerleşmede oluyo o galiba bide yumurtlamada. Bilemedim canm. Benmde ara ara geliyo sancı bi ince
bebeğiiimmm testinde çıkmamış ama neden yaaaa. neyse tamam dünn zorlamasaydım keşke seniAmin kuzum benm bu mübarek günün hatrına inşaallah. Vala şuan için bişi yok pansumana gidiyoruz erkenden kalktım bakalım öğlen ikindi gibi gelir heralde
bayadr kullanıorm ya. İnsallah bıraktırır.. hapa bagımlı oldm resmn untcm die aklm ckıo. Ama lekelnmem oldgu zmn hapın saatni uarm saat kacrsm hmn lekelnmem baslıodu cok sukr olmuo ck zamndr hapn saatnı kacrdfm zamn oluo uyrkn bse olmuoBen ilk defa bunda kan hapi kullandim o da tedbir amaçlı içiyorum. Bence biraktirir artık cok oldy çünkü
bebeğiiimmm testinde çıkmamış ama neden yaaaa. neyse tamam dünn zorlamasaydım keşke seni
peki adet oldunmu kuzucumm??Yok canm ya olsun içimde kalmamış oldu :) önümüzdeki maçlara bakıciiz artk
peki adet oldunmu kuzucumm??
ayy belki geç döllenmedir:)) sen pko lumuydun canım?Vala şuan için bişi yok hastanedeyim işte bi eve atayım kendimi ondan sonra beklicem kuzu kuzuacaba gecikmeli mi olcak diyorum çünkü ateşim de 36.9 çıktı yine
ayy belki geç döllenmedir:)) sen pko lumuydun canım?
bitanem ben pko lu değilim ama bildiğim kadarıyla her zaman bi yumurta var oluyor o yüzden ne zaman tutacağı hiç belli olmaz tamam mı o yüzden çalışmaların hep olsun evet eşin gidip geliyor ama pko olması belki avantaj senın için her zaman yumurtan olabilir:))Evet tatlım pko luyumbilmiyorum ki canm en son malum olay 30 nisanda olmuştu. Yumurtlamada tahmini 25 nisan olabilir. 13-14-20-30 nisan da oldu birliktelik. Gidip geliyo ya eşim o yüzden denk gelemedi diyorum
bitanem ben pko lu değilim ama bildiğim kadarıyla her zaman bi yumurta var oluyor o yüzden ne zaman tutacağı hiç belli olmaz tamam mı o yüzden çalışmaların hep olsun evet eşin gidip geliyor ama pko olması belki avantaj senın için her zaman yumurtan olabilir:))
hadi bakalım hayırlısı olsun canımmm:)) suratın asık olmasın amaEvet yumurta var ama çatlıyo mu bilmiyorum kiyani önemli olan ovulasyonun olması çünkü. Inşaallah vardır ne diyim. Şuan için gelen giden yok İşte bakalım
insanın morali her türlü bozuluyo canım ya ben pazarı beklerken dün oldumBende sabah yapcaktım da erkenden pansumana gitcez ya sabah sabah sinirlerim bozulmasın suratsız olmiyim dedim ondan akşam yaptım
hayırlısı canım ya gelir o zaman yakında.. geldiği bir yandan iyi bekletmedi ümitlenmedim diyorum kendi kendimeYok cano kaaac tane test yaptim tek cizgii!hadi olayim modundayim adeti dort gozle bekliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?