Gebe kalamayanlar buraya.....

Sorma yaa hâlâ inanamıyorum nasıl böyle üstüste geldi herşey kendimle alakalı hiçbişeye fırsatım olmadı

Belki zamansız gelir bebegin belki de ufak bi doktor kontrolü bekliyor gelmek için. Herşey nasip biz elimizden geleni yapmaya çalışalım. Belki bu kadar zorlu zamanların üzerine ilaç gibi gelecek bebegin.

Belki zamansız gelir bebegin belki de ufak bi doktor kontrolü bekliyor gelmek için. Herşey nasip biz elimizden geleni yapmaya çalışalım. Belki bu kadar zorlu zamanların üzerine ilaç gibi gelecek bebegin.

Inşaallah bitanem. Inan bunca olan şeye karşın hâlâ altında güzel bişeyler arıyorum. Rabbim artk nasip etsin inşallah hepimize hakkaten ilaç gibi olur tüm kırgınlıklarımı tüm yaralarımı sarar. Kimbilir ...

Bizim yaralarimiz bu bekleyiş aslında. Hep bir hüzün hakim içimizde. Bekliyoruz gelsin istiyoruz o gelince tamamlanacagimizi düşünüyoruz kirmizilari görünce de yikiliyoruz alıştık desekte üzülüyoruz içten içe . . belli olmaz belki bebegin gelir yaralarına ilaç olmaya. .

kızlar selam nasılsınız
ben bizim formda bi sayda bişey gördüm bizde yapalım mı
ne dersiniz
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

bu sayfadaki katılan herkes günde 100 yada 200 okursak her gün bi tane birine okumuş oluruz . liste yapalım sırayla adına okuyalım

SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.

Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.

katılmak isteyenler ismini yazsın sonra liste düzenliyelim kimlere okuncak diye sonra sırayla okuyalım

Kızlar merhaba 1 hafta önce ilskiye girdim, erkek arkadasım geri cekilip hemen bosaldı icime bosalmadıgını söyledi ama yinede 1- 1,5 saat sonra ella ertesi gün hapı kullandım ve 2 gün sonra normal zamanımda regl oldum. İlk kez böyle bi durum oldu sizce korkmam gereken bi durum var mı panik olmalı mıyım lütfen yardım edin

Canm ne güzel yazmışsın aynen de öyle bi gelse unutturcak tüm olumsuzlukları. Sıkı sıkı sarılırız ona iyileşir tüm yaralarımuz..

Bilmem ki canm güzel duaymış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…