- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.181
Test yapmamistim daha sabah yapayim diyodum ama bekletmeden geldi iyi oldu diyorum anliyorum seni canim hayirlisi diyelim
Kendimi unutmadigim surece sıkıntı yok dimi
Test yaptin mi?
Isteee asil soru bu!...bunun icin doktora gitmen lazim ama kuzum??sende bak bu islere bi an once!...
Yavrum napim biliyon halimiNeler yaşadığımı. Fırsat mı kaldı bebişi düşünmeye
Isteee asil soru bu!...bunun icin doktora gitmen lazim ama kuzum??sende bak bu islere bi an once!...
Senin işinde zor be güzelim gerçekten zincirleme oldu herşey. .
Sorma yaa hâlâ inanamıyorum nasıl böyle üstüste geldi herşeykendimle alakalı hiçbişeye fırsatım olmadı
Belki zamansız gelir bebegin belki de ufak bi doktor kontrolü bekliyor gelmek için. Herşey nasip biz elimizden geleni yapmaya çalışalım. Belki bu kadar zorlu zamanların üzerine ilaç gibi gelecek bebegin.
Inşaallah bitanem. Inan bunca olan şeye karşın hâlâ altında güzel bişeyler arıyorum. Rabbim artk nasip etsin inşallah hepimize hakkaten ilaç gibi olur tüm kırgınlıklarımı tüm yaralarımı sarar. Kimbilir ...
Bizim yaralarimiz bu bekleyiş aslında. Hep bir hüzün hakim içimizde. Bekliyoruz gelsin istiyoruz o gelince tamamlanacagimizi düşünüyoruz kirmizilari görünce de yikiliyoruz alıştık desekte üzülüyoruz içten içe . . belli olmaz belki bebegin gelir yaralarına ilaç olmaya. .
kızlar selam nasılsınız
ben bizim formda bi sayda bişey gördüm bizde yapalım mı
ne dersiniz
SIRASIYLA BIR ARKADAŞIMIZA
7.000 ADET;
"RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA"Okuyoruz.
Meali: Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et.Şüphe yok ki, sen duaları işitensin.
Yoksaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?