Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah razı olsun ablacım teşekkür ederim yaa çok incesin

Canm benm yaa kıyamam sana geleyim sana yoldaş olayım :)) çok şükür canm kv götürüyo beni doktora. Inşaallah en kısa zamanda bebişimiz gelir de doktor doktor gezmek yalnız olmak zorunda kalmayız

benim ilk zamanlar bulantım cok yoğundu yıyemedım hiç 54 kiloydum o zaman 51edüştüm şimdi 54 kiloyum eski kiloma döndüm bundan sonra alırsın dedi doktor ama karnım şişti tabi :)))
ayy maşallah:))
bende karnım gazdan şiş sanırım yani yoksa 2 aylık bebek karında belli olurmu içi darsa bile?

Bende bayagidir doktor arastiriyorum. Medipol mega hastanesinde tüp bebek doktoru var haftaya randevum onunla ön görüşme ucretsizmis. Ben 3 4 ay sonra olmazsa diye giderim diyordum ama hastaları bi git belki kimsenin görmediği bisi vardır dediler bende öylelikle gitmeye karar verdim. . bizde de tam tersi benim kafa atıyor eşim durduruyor beni

ankakuşuummmm maşallah yine döşemişsin
ayy evet az kaldı meraktan ölüyorum yaa salı günü 3 gün var tabi salı akşam a olunca 4. günde gideceğiz ayyy heyecan yaptım bak:)) ay inşallah kesesi güzel kalbi güzel bebeklerim vardır

Canm benm yaa kıyamam sana geleyim sana yoldaş olayım :)) çok şükür canm kv götürüyo beni doktora. Inşaallah en kısa zamanda bebişimiz gelir de doktor doktor gezmek yalnız olmak zorunda kalmayız
Sagol tatlimmmm dusunmen yeter...insallah canim bi dahaki doktor randevularimiz bebis icin olur ultrsonda bebislerimizi goruruz insallah...

Hayrlisi olsun aslinda zaman kaybetmisiz kadin dogumla direk infertilite uzmaniyla yada tup bebek uzmaniyla gorusmek daha iyi

dikkat et 1 sene önce ben gittim ön görüşme ücretsiz diye.bi muayene edeyim dedi.kapıdan çıkarken sigortalı olduğum halde 170 tl . ödedim tek çekim kredi kart :)

Hayrlisi olsun aslinda zaman kaybetmisiz kadin dogumla direk infertilite uzmaniyla yada tup bebek uzmaniyla gorusmek daha iyi

Kesinlikle canım o yüzden gideyim işi bilen doktorla goruseyim diyorum bende. Kadın doğum doktorunun yaptığı anca yumurta takibi oluyor. Bu adam bana olur bekle dese bile içim rahat beklerim. Benim ablama öyle oldu yum takibi falan sonra kist var ameliyat dediler 10 sene sonunda artik tüp bebek için gittiler 2. Aşılama da tuttu.

dikkat et 1 sene önce ben gittim ön görüşme ücretsiz diye.bi muayene edeyim dedi.kapıdan çıkarken sigortalı olduğum halde 170 tl . ödedim tek çekim kredi kart :)

Abla doktoru uzun zamandır takip ediyorum hasta yorumlarını falan hep okudum faceden de takip ediyorum hastaları çok memnun muayene ücreti 125 liraymis valla muayene edeyim derse etme demek zaten ben burada her girişimde o parayı veriyorum ilacti tahlildi derken. Kafam rahat etsin istiyorum artik .

BAĞCILARDAKİNEMİ GİTCEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…