- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #82.281
@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
@azerinnn kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
nurun_ala_nur biz senle biraraya gelirsek çok hatun döveriz gibi geldi bana :)
A amorevole çitlembiğim ilk önce hsg biliyosun mutlaka.eşin bi dönsede başlasanız işin ucundan bi tutsanız artık dua ediyorum :)
yaren92 o poşetleri sen unuttun ya ben burda sinir oldum iyi mi :) kendim unutmuşum gibi :) ama olsun kız gitsede muhtaç birine gitse helal edeydin bari :)
@bebeem yürüyüş nasıl gidiyor güzel annem el açması gözleme yaptınmı kız yine aklıma düştü bak :)
@umutbitmz sen varya progestana dayanıklı tek hatun çıktın bu kulüpte tebrik ediyorum seni :) birde boğazların için illaki soğuk bişey içmenden değil güzelim hava pis basık bu sıralar dikkat et kendine havalar yapıyor böyle bence
@zeynepsibel kızçemmm ben hatırlıyorum inofolicten dolayı olmuştun hatta kestiğin halde düzelme olmamıştı günlerce neyseki geçti bitti güzelim
@ebrar09 temizlik bitti misafirler geliyor saçlar boyanıyor regl oldun yeni umutlar başladı ohhh keyfine diyecek yok tabi :)
@hakkimdahayirlisi25 sende son durumlar nedir
@hale8305 be anacım sen geç saatlere kadar mı çalışıyosun napıyosun.ne işinde çalışıyosun sen güzelim
esoes1919 doktora kaç gün kaldı beya :) heyecan doruktamı kız :)
tm26 sen şimdi geldin limon ıhlamur halletmişsin çok şükür
@pembebasliklikiz sen nasıl oldun midede son durumlar nedir tatlım
bu arada ben hıdrellez gecesi süt kaynatıp koydum malesef sabah mayalanmamıştı.bide eşim namaz kılarken ikizlerin fotoğrafını gül dibine koymuştum.eşim sabah namazında balkonu açınca görmüş gülmekten yerlere yatmış :))) sütünde mayalanmamış dedi :) olsun dedim sütlaç yaparız :)
hepimize hayırlı cumalar olsun rabbim mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaallah
Anaaaaaa...beyin vermistir kizzz daha da mi istiyoon?hmmm ne verebilirz ki?dusunelimYüz görümlüğü isterem
Ya birak insanlari ne laf yetstriyosun sen kendi kararina yoluna bak yeter...sanlisin cunku kv durumu biliyo yaninda oluyo benim kimsem yok doktora gderken ya esimi de suruklemek zorundayim ya da tek basima surunmek zorundayimm...basla kuzum bence adet olunca hormon tahlili yaptr o elinde bulunsun
ayy maşallah:))benim ilk zamanlar bulantım cok yoğundu yıyemedım hiç 54 kiloydum o zaman 51edüştüm şimdi 54 kiloyum eski kiloma döndüm bundan sonra alırsın dedi doktor ama karnım şişti tabi :)))
Gelmedi...evet o zaman gidiyodum da bi aksam esimin tepesi atti tup bebek yaptiracam doktor arastralim dedim bakinip durdu netten...bende baska bi doktor bulmustum bu olsun dedim...gittik sizin tup bebege ihtiyaciniz yok su an dedi...tabi o da bisey diyemedi ...yidi kafami yidiiiii
Anaaaaaa...beyin vermistir kizzz daha da mi istiyoon?hmmm ne verebilirz ki?dusunelim
ankakuşuummmm maşallah yine döşemişsin@aysima00 ben seni çok özledim ki nerdesin nereye saklandın :)
@emikra sende tam sopalıksın bi hamiş kaldın bizi unuttun hani bize dua ediyormusun :)
@azerinnn kız gebe falansındır belki bellimi olur.hadi biri müjdeli bir bebek haberi versin :)
nurun_ala_nur biz senle biraraya gelirsek çok hatun döveriz gibi geldi bana :)
A amorevole çitlembiğim ilk önce hsg biliyosun mutlaka.eşin bi dönsede başlasanız işin ucundan bi tutsanız artık dua ediyorum :)
yaren92 o poşetleri sen unuttun ya ben burda sinir oldum iyi mi :) kendim unutmuşum gibi :) ama olsun kız gitsede muhtaç birine gitse helal edeydin bari :)
@bebeem yürüyüş nasıl gidiyor güzel annem el açması gözleme yaptınmı kız yine aklıma düştü bak :)
@umutbitmz sen varya progestana dayanıklı tek hatun çıktın bu kulüpte tebrik ediyorum seni :) birde boğazların için illaki soğuk bişey içmenden değil güzelim hava pis basık bu sıralar dikkat et kendine havalar yapıyor böyle bence
@zeynepsibel kızçemmm ben hatırlıyorum inofolicten dolayı olmuştun hatta kestiğin halde düzelme olmamıştı günlerce neyseki geçti bitti güzelim
@ebrar09 temizlik bitti misafirler geliyor saçlar boyanıyor regl oldun yeni umutlar başladı ohhh keyfine diyecek yok tabi :)
@hakkimdahayirlisi25 sende son durumlar nedir
@hale8305 be anacım sen geç saatlere kadar mı çalışıyosun napıyosun.ne işinde çalışıyosun sen güzelim
esoes1919 doktora kaç gün kaldı beya :) heyecan doruktamı kız :)
tm26 sen şimdi geldin limon ıhlamur halletmişsin çok şükür
@pembebasliklikiz sen nasıl oldun midede son durumlar nedir tatlım
bu arada ben hıdrellez gecesi süt kaynatıp koydum malesef sabah mayalanmamıştı.bide eşim namaz kılarken ikizlerin fotoğrafını gül dibine koymuştum.eşim sabah namazında balkonu açınca görmüş gülmekten yerlere yatmış :))) sütünde mayalanmamış dedi :) olsun dedim sütlaç yaparız :)
hepimize hayırlı cumalar olsun rabbim mübarek cuma hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşaallah
Sagol tatlimmmm dusunmen yeter...insallah canim bi dahaki doktor randevularimiz bebis icin olur ultrsonda bebislerimizi goruruz insallah...Canm benm yaa kıyamam sana geleyim sana yoldaş olayım :)) çok şükür canm kv götürüyo beni doktora. Inşaallah en kısa zamanda bebişimiz gelir de doktor doktor gezmek yalnız olmak zorunda kalmayız
Hayrlisi olsun aslinda zaman kaybetmisiz kadin dogumla direk infertilite uzmaniyla yada tup bebek uzmaniyla gorusmek daha iyiBende bayagidir doktor arastiriyorum. Medipol mega hastanesinde tüp bebek doktoru var haftaya randevum onunla ön görüşme ucretsizmis. Ben 3 4 ay sonra olmazsa diye giderim diyordum ama hastaları bi git belki kimsenin görmediği bisi vardır dediler bende öylelikle gitmeye karar verdim. . bizde de tam tersi benim kafa atıyor eşim durduruyor beni
Ayyy uzuldum cano yaaa ne hediye etsem onun manevi anlaminin yerini tutamaz kiBeyimin taktiği kolye kaybolduydusen düşün ne verebilirsin bende foto seceyim
iyiyim bende bat bekliyorum bir yandan 15 mayıs bakalım rabbim ne gösterecek hayırlısıyla. kist gittimi bilmiyorum duphaston kullanmaya devam ediyorum yarın sonuncuyu içicem bakalım:)
ayy maşallah:))
bende karnım gazdan şiş sanırım yani yoksa 2 aylık bebek karında belli olurmu içi darsa bile?
dikkat et 1 sene önce ben gittim ön görüşme ücretsiz diye.bi muayene edeyim dedi.kapıdan çıkarken sigortalı olduğum halde 170 tl . ödedim tek çekim kredi kart :)Bende bayagidir doktor arastiriyorum. Medipol mega hastanesinde tüp bebek doktoru var haftaya randevum onunla ön görüşme ucretsizmis. Ben 3 4 ay sonra olmazsa diye giderim diyordum ama hastaları bi git belki kimsenin görmediği bisi vardır dediler bende öylelikle gitmeye karar verdim. . bizde de tam tersi benim kafa atıyor eşim durduruyor beni
ozaman benimki şişmanlıkta değilki tartılıyorum aynı :dyok kız belli olmaz 3 aylıkken başlıyo şişmeye :)))
Hayrlisi olsun aslinda zaman kaybetmisiz kadin dogumla direk infertilite uzmaniyla yada tup bebek uzmaniyla gorusmek daha iyi
Sagol tatlimmmm dusunmen yeter...insallah canim bi dahaki doktor randevularimiz bebis icin olur ultrsonda bebislerimizi goruruz insallah...
dikkat et 1 sene önce ben gittim ön görüşme ücretsiz diye.bi muayene edeyim dedi.kapıdan çıkarken sigortalı olduğum halde 170 tl . ödedim tek çekim kredi kart :)
ozaman benimki şişmanlıkta değilki tartılıyorum aynı :d
ama karnım 3 aylık gibi:))
Ayyy uzuldum cano yaaa ne hediye etsem onun manevi anlaminin yerini tutamaz ki
BAĞCILARDAKİNEMİ GİTCENAbla doktoru uzun zamandır takip ediyorum hasta yorumlarını falan hep okudum faceden de takip ediyorum hastaları çok memnun muayene ücreti 125 liraymis valla muayene edeyim derse etme demek zaten ben burada her girişimde o parayı veriyorum ilacti tahlildi derken. Kafam rahat etsin istiyorum artik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?